merhaba,ben senelerce bu mantar illetini çektim artık elim sürekli ordaydı.Annem de bana sürekli böyle otlardan bişeyler yapan bi kadını tavsiye ediyordu gitmiyordum.B igün canıma tak dedi gittim kadına kadın sargı bezine sarmısağı koydu ve vajinama yerleştirdi iki gün beklettim sonra çıkarıp süt ve maydonozlu karışımın üstüne oturdum.o gün bugündür böyle bi şikayetim kalmadı ALLAH razı olsun kadından arada bi akıntım olur denerim iltihabımı akıtır kurtulurum ki ben doktor doktor gezdim çaresini bulamamıştım böyle kocakarı şeylerinede inanan biri değildim.Bide o bölgenen kesinlikle sabun şampuan türü şeyler sürme sadece suyla yıka dedi şimdi hiçbirşey sürmüyorum çok şükür kurtuldum.Kanıyordu kaşımaktan
Kızlar vajinal mantar için bildiğiniz uyguladığınız bir kür varmı nettekileri okudum oturma çayları filan, çokda gerçekci birşey bulamadım, çay veya bunun gibi kolay uygulanabilir bir yöntem varmıkronikleşti benimki
Kızlar vajinal mantar için bildiğiniz uyguladığınız bir kür varmı nettekileri okudum oturma çayları filan, çokda gerçekci birşey bulamadım, çay veya bunun gibi kolay uygulanabilir bir yöntem varmıkronikleşti benimki
Canim süt maydanoz karisimi nasil yapiliyomerhaba,ben senelerce bu mantar illetini çektim artık elim sürekli ordaydı.Annem de bana sürekli böyle otlardan bişeyler yapan bi kadını tavsiye ediyordu gitmiyordum.B igün canıma tak dedi gittim kadına kadın sargı bezine sarmısağı koydu ve vajinama yerleştirdi iki gün beklettim sonra çıkarıp süt ve maydonozlu karışımın üstüne oturdum.o gün bugündür böyle bi şikayetim kalmadı ALLAH razı olsun kadından arada bi akıntım olur denerim iltihabımı akıtır kurtulurum ki ben doktor doktor gezdim çaresini bulamamıştım böyle kocakarı şeylerinede inanan biri değildim.Bide o bölgenen kesinlikle sabun şampuan türü şeyler sürme sadece suyla yıka dedi şimdi hiçbirşey sürmüyorum çok şükür kurtuldum.Kanıyordu kaşımaktan
Allah razi olsun canim bu yuzden hamile kalamiyorum mutlaka denicem her eczanede var midirEczanelerde satılan 'ingiliz karbonatı'nı sabah-akşam 1 bardak suda eritip için. Sadece vajinal mantar değil vücuttaki tüm mantarların (cilt, tırnak) iyileştiğini göreceksiniz. Hatta çok acil durumlarda sıcak suda eriterek vajinal bölgeyi bu suyla yıkayın. Rahatlatacaktır.
Mantar asidik ortamı sever. Karbonat ise vücuttaki asidi atarak alkali ortam yaratır. Bol su içmenizi de tavsiye ederim. Kesinlikle denenmiştir.
Mantar oldugunuz halde hamile mi kaldiniz insallah bende hamile kalirimvalla aynı dert için daha önce burda bi forum açılmıştı orda okumuştum. bayanın biri gazlı beze açılmayacak şekilde 2 dane soyulmuş sarımsak sarıp hazneye bezin ucu dışarıda kalacak şekilde koymuş. iki gün sonra almış. kurtulmuş bu dertten.
denemedim. ama hamile olmasam ilk bunu deneyecektim.
Mantarin gectikten sonra mi hamile kaldin yoksa mantarin varken mi canimKızlar ben de zaman zaman mantar problemi yaşıyorum üniv.de iken başladı sınav dönemlerinde stresten falan vajinal mantar oluyordum sonra bir süre kesildi ama daha sonra tekrar yaşadım hala 3-4 ayda bir kaşıntı yaşıyorum ben kaşıntıyı hisseder hissetmez travacort adlı bi krem var onu kullanıyorum ve hiç eksik etmem bittikçe mutlaka alırım kötü günler için kaşıntıyı o gün kesmezse diğer gün mutlaka kesiyor çok güzel bir krem...bu arada benim kaşıntımın nedeni günlük ped kullanmam ama vazgeçemiyorum insan bir defa alışınca o hijyenden vazgeçemiyor ne yapacağım bilmiyorum alternatf birşey olsa keşke daha sağlıklı hava geçiren birşey...bu arada ben de korkmaya başladım çocuğum olmaz falan diye öyle birşey olmaz değil mi daha bekarım ama mantar sorunu yüzünden ilerdie çocuğum olmazsa kendime çok kızarım acaba şimdiden doktora falan gitsem mi??
Mantariniz varken hamile kalabildiniz mi bunu merak ediyorumyarım litrelik pet şişeye bir parmak çıkacak kadar elma sirkesi ve bir yemek kaşığı karbonat koyup üzerine su koyuyoruz ve bu su ile son tahretimizi yapıyoruz 3-4 güne geçiyor hamile iken çok çekmiştim mantardan bu şekilde kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?