- 8 Mayıs 2008
- 381
- 3
- 641
slm kızlr.ben lise 1deyken kullandığım antibiyotiği 1şişe yerine 3 şişe kullanınca bende öyle bi mantar olmuştuki giydiğim pantolonun dizine kadar su akardı oramdan.ve küvete girdiğimde özel bölgem öyle bi kanardı ki küvette beyaz yer kalmazdı.lütfen arkadaşlar antibiyotiği oldukça az kullanalım ve özel bölgemizi ağdasız gezmeyelim.iç çamaşırımızı hep ütüleyip giyelim.ben şimdi 2 yıldır bebek için uğraşıyorum ama gebe kalamıyorum çünkü geçirdiğim o mantar benim tüplerimin birini kapatmış birinide zedelemiş...mantar hayatımın sonu oldu yani anlayacağınız
çok üzüldüm canım, allah yardımcın olsun şifalar versin ve kucağında sağlıklı sıhhatli bir bebiş görmeyi nasip etsin inşallah. bitkisel kürlerden faydalanmayı denemişsindir sanırım, hiç çare bir şey yok mu
tüplere bitkisel destek yok cnm...bana dua edin duaddan başka kapımda yok
slm kızlr.ben lise 1deyken kullandığım antibiyotiği 1şişe yerine 3 şişe kullanınca bende öyle bi mantar olmuştuki giydiğim pantolonun dizine kadar su akardı oramdan.ve küvete girdiğimde özel bölgem öyle bi kanardı ki küvette beyaz yer kalmazdı.lütfen arkadaşlar antibiyotiği oldukça az kullanalım ve özel bölgemizi ağdasız gezmeyelim.iç çamaşırımızı hep ütüleyip giyelim.ben şimdi 2 yıldır bebek için uğraşıyorum ama gebe kalamıyorum çünkü geçirdiğim o mantar benim tüplerimin birini kapatmış birinide zedelemiş...mantar hayatımın sonu oldu yani anlayacağınız
bir tasa biraz yarım çay bardağı sirke koy gerisini suyla doldur (aslında oran da çok önemli değil ama sirke çok olursa çok yakıyor ondan) her tuvalete girdiğinde bu hazırladığın suyla vajinal bölgeni yıka...biraz yakar ama inan sık sık uygularsan bir bilemedin ikinci güne geçer.
Ben her antibiyotik kullanışımda mantar oluyorum ve hep kendimi bu yöntemle tedavi ediyorum.
bendede tam olarak mantar varmi bilmiyorum
kasinti pek yok ama tek sorun ettigim sey regl disinda kahverengi akma var sürekli. normalmi acaba yoksa mantarmi sizce?
yıllardır vajinal mantarla savaşırım hemen hemen her ay olurdu o çıldırtan kaşıntı ve pis kokulu akıntı care bulamamıştım neler kullandım neler
bi gün gene böle çok kaşıntım olduğu günlerdendi internette ilaç adlarına bakıyordum o an için paramda sınırlıydı,
en uygun olanını buldum alayım en azından bikaç günlüğüne kaşıntısı gecer hiç olmassa dedim sonra gene başlıycağını biliyorum hep öyle oldu çünki nerdeyse 10 yıldır benle beraber bu kaşıntı dr verdiği ilaçlarda fayda etmedi geciyor tekrarlıyordu gene
o gün en ucuzunu alayım dedim fiyatı 6ytl bi küsür bişey ketoral krem eczaneden aldım 3 kere falan sürdüm vajina iç ve dışına inanırmısınız tamamen gecti artık o kaşıntı vajina içinde bademcik gibi minik kabartılardan kurtuldum şiddetle tavsiye ediyorum bi arkadaşımada önermiştim oda kurtuldu gbeydi ve acayip mantarı vardı dr bi sıvı krem gibi bişey vermişti içine sık diye ona fayda etmedi ketoral kremle kurtuldu sizede şifa olsun iyi gelirse dua edin yeter...
Bence kaşıntıya karşı en etkili çözümler doğal yoldan da olabilir.Zeytinyağı mucizevi bir şey. Zeytin yağını pamukla kaşınan bölgeye birkaç sefer sürün, geçtiğini göreceksiniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?