Anti-Aging Vajinal Mantar için bitkisel kür ?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

çok üzüldüm canım, allah yardımcın olsun şifalar versin ve kucağında sağlıklı sıhhatli bir bebiş görmeyi nasip etsin inşallah. bitkisel kürlerden faydalanmayı denemişsindir sanırım, hiç çare bir şey yok mu

ben bu illeti evlendigim senesi tam 9 ay yasadim.
yok böyle birsey tam bitiyo gidiyo derken yeniden baslardi.
ilk sistit olarak basladi antibiyotik kullandim.
sonra mantar oldum.kullanmadigim ilac kalmadi.
en son doktorun verdigi 3 günlük hap seklinde fitil onu kullandim ve kurtuldum.
ama illa senede bir yada iki sende bir gene olurum bazen distan kremle biter bazende ayni 3 günlük fitil kullanirim gecer.
tabi bunun yaninda bol su icmek, ayaklari sicak tutmak,ic camasiri ütülemek,özel bölgeye hicbir sekilde temizlik ürürü kullanmamak(doktorum kesinlikle kullanma demisti sadece su)bunlara dikkat ederseniz bitiyor.
him birde esle birlikte tedavi sart oda krem olarak kullanmasi lazim ve bu sürecte iliski yasak.
herkese gecmis olsun..
böyle uyuz kasintili illeti, allah kimseye vermesin.

Son düzenleme:

tüplere bitkisel destek yok cnm...bana dua edin duaddan başka kapımda yok

tüplere bitkisel destek yok cnm...bana dua edin duaddan başka kapımda yok

Allah büyüktür üzülme illa ki hayırlı bir zaman vardır nasip olacaktır.
müslümanın başka bir müslümana ettiği dua reddolmazmış. senin için dua edeceğim Allahım şu yağmurların hürmetine kabul eder de sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah sana tez vakitte.
dayanamıyorum bebek hasreti çekenlere

Çok geçmiş olsun. Allah inşallah en kısa zamanda güzel bir bebek nasip eder.

Faydalı bilgilerin için teşekkürler gamzeli1...

Ben de 3 sene çektim. Bitti derken yeniden yeniden başlardı.
Sonunda tedavi oldum. Önce ilaçlarımı kullandım. Yenilememesi için aşağıda yazacaklarımı askeri disiplinle uyguladım.
1. Asla ve asla su dışında hiçbirşey sürmemek,
2. Hergün hatta bdaha iyisi günde iki kere çamaşır değiştirmek,
3. Mutlaka ve mutlaka çamaşırları kızgın ütü ile ütülemek,
4. Asla günlük ped kullanmamak,
5. Tuvaletten ve banyodan sonra o bölgeyi çok çok iyi kurulamak,
6. Dar pantalonları hiç değilse bir süre giymemek.

Bir de doktor bana bir fitil verdi. Altı günlük bir fitil, Floragyn. Bu ürün tedavi edici değil. Bozulmuş olan vajinal florayı düzenliyor. Çünkü o bölgenin florası bir kez bozuldu mu kendi kendine doğla bileşimine ulaşması çok zor. (Buna benzer başka markalar da var, onları da kullandım fakat faydası olmadı. İçeriği diğerlerinden biraz farklı.)

Bu iyileşmemin üzerinden 2 yıl geçti ve hiç tekrarlamadı. Hatta arada bir hamilelik geçirdiğim halde hiç tekrarlamadı. Ama hiç değilse bir üç dört ay, vücut kendini toparlayana kadar bu yukarıda yazdığım kurallara çok çok sıkı uymak gerek, iyileştim deyip bırakmamak gerek.

Bendede tekrarladığı için doktora gitmedim antibiotik testinde en dirençli ve bana iyi gelen bayer marka her antibiotek bünyeye uygun değil tabi fitilsiz geçmiyor

yıllardır vajinal mantarla savaşırım hemen hemen her ay olurdu o çıldırtan kaşıntı ve pis kokulu akıntı care bulamamıştım neler kullandım neler
bi gün gene böle çok kaşıntım olduğu günlerdendi internette ilaç adlarına bakıyordum o an için paramda sınırlıydı,
en uygun olanını buldum alayım en azından bikaç günlüğüne kaşıntısı gecer hiç olmassa dedim sonra gene başlıycağını biliyorum hep öyle oldu çünki nerdeyse 10 yıldır benle beraber bu kaşıntı dr verdiği ilaçlarda fayda etmedi geciyor tekrarlıyordu gene
o gün en ucuzunu alayım dedim fiyatı 6ytl bi küsür bişey ketoral krem eczaneden aldım 3 kere falan sürdüm vajina iç ve dışına inanırmısınız tamamen gecti artık o kaşıntı vajina içinde bademcik gibi minik kabartılardan kurtuldum şiddetle tavsiye ediyorum bi arkadaşımada önermiştim oda kurtuldu gbeydi ve acayip mantarı vardı dr bi sıvı krem gibi bişey vermişti içine sık diye ona fayda etmedi ketoral kremle kurtuldu sizede şifa olsun iyi gelirse dua edin yeter...

bendede tam olarak mantar varmi bilmiyorum
kasinti pek yok ama tek sorun ettigim sey regl disinda kahverengi akma var sürekli. normalmi acaba yoksa mantarmi sizce?

Kızlar ben de zaman zaman mantar problemi yaşıyorum üniv.de iken başladı sınav dönemlerinde stresten falan vajinal mantar oluyordum sonra bir süre kesildi ama daha sonra tekrar yaşadım hala 3-4 ayda bir kaşıntı yaşıyorum ben kaşıntıyı hisseder hissetmez travacort adlı bi krem var onu kullanıyorum ve hiç eksik etmem bittikçe mutlaka alırım kötü günler için kaşıntıyı o gün kesmezse diğer gün mutlaka kesiyor çok güzel bir krem...bu arada benim kaşıntımın nedeni günlük ped kullanmam ama vazgeçemiyorum insan bir defa alışınca o hijyenden vazgeçemiyor ne yapacağım bilmiyorum alternatf birşey olsa keşke daha sağlıklı hava geçiren birşey...bu arada ben de korkmaya başladım çocuğum olmaz falan diye öyle birşey olmaz değil mi daha bekarım ama mantar sorunu yüzünden ilerdie çocuğum olmazsa kendime çok kızarım acaba şimdiden doktora falan gitsem mi??

meraba,
Bende aynı dertle boğuşuyorum 4 -5 gündür. ilk kez mantar sorunu yaşıyorum. Sizin yazınızdan sonra ketoral krem aldım dünden beri kullanıyorum bayağı bi azalttı ama geçmedi henüz.
Benim sorum vajina iç ve dışına sürün demişsiniz, başka bi sitede içe sürmeyin diye okumuştum, 1 cm kadar içeri sürebildim korktum:S. Siz içine tamamen mi sürmüştünüz? Şimdiden çok teşekkür ederim. Faydalı tavsiyeniz için de:)

Bence kaşıntıya karşı en etkili çözümler doğal yoldan da olabilir.Zeytinyağı mucizevi bir şey. Zeytin yağını pamukla kaşınan bölgeye birkaç sefer sürün, geçtiğini göreceksiniz:))

Bence kaşıntıya karşı en etkili çözümler doğal yoldan da olabilir.Zeytinyağı mucizevi bir şey. Zeytin yağını pamukla kaşınan bölgeye birkaç sefer sürün, geçtiğini göreceksiniz:))

geçici bir iyileşmedenmi bahsediyosunuz yoksa kalıcımı?

bende hiç mantar olmadı ama bir doktoru tv de izlemiştim, vaginal mantar için evde yapılmış yogurdun suyunu banyodan 10-15 dk evvel süzüp o kısma gelecek şekilde yıkıyor gibi yapsınlar vajina ağzına gircek gibi azcık yani demişti

yogurdun içindeki probiyotikler bu bölgedeki ph ı dengeleyip mantarlara karşı güçlü kılıyormuş

kaşıntı vs gibi durumlarda bikaç kez denenebilir geçmezse dra gitmek en mantıklısı

1 litre kaynatılmış iyi suya 1 elma sirkesi karıştırıp tuvalet sonrası temizliğinizin ardından pamuğa ya da tuvalet kağıdını bu karışımla ıslatıp iç dış yıkama yapın
haftaiçi başlayan enfeksiyonum için vakitsizlikten 4-5 gün sonra gittiğim doktorum, bu yöntemim için beni tebrik edip "resmen kendi kendini tedavi etmişsin" demişti!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…