Anti-Aging Vajinal Mantar için bitkisel kür ?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

merhaba anneannem yanimda ondan fikir alarak soyluyorum
ebegumecini kaynatip surcekmissiniz ilisinca iki hafta kadar yapsin biter dedi:)

Ben mantar varken hamile kaldim sonra bebegimin kalp atisi 6. Haftada durdu ama mantardan degil kesinlikle. Dr um gebelikten once mantarin hamile kalmaya bir zarari olmadigini soylemisti

Ya ben 6 senedir bu illetle uğraşıyorum ve artık iyice içine kadar ilerledi bu mantar. ne doktorlara gittim ama hiç faydası olmadı. Sirkeli suyu denedim onun da faydasi olmadi kanatti sadece. Dün sizin dediğiniz gibi sarımsak denemeye karar verdim bekar olduğum için içine yerlestiremedim sarımsağı iyice dövüp araya koydum baya faydası oldu ama su anda yumurtalıkların olduğu yer baya ağrıyo sizde de öyle olmuş muydu ?

Burada çay ağacı yağı sürün diyordu sürdüm ciğer gibi kıpkırmızı oldu yaktı tahriş etti kanattı üstü açık yaraya dönüştü oturamadım çamaşır bile giyemedim maalesef her yazılana benim gibi inanmayın doktora utanarak anlattım ilaçlar verdi ve iyileştim

Arkdslar bn mantar yasamadim am idrar yollarimda ilthp olursu yanardii idrarim hep. Sonra ben sarimsakk veetavugun altinsan alinan yumurtanin srisiyla kucuk bohca seklinde yapipppvajinama koyduk ertesi gune kadr kaliyor vee inaninn her hfta idrarim yanardii 4 ayy hic yanmadii cok sukur sonra tekrarladii usuttugum icin tekrar yaptimm ve suan hic bi skinti yok ☺ vee guzelce iltihabi sokuyo. Netten arastirin eskidenn bu sekildeymis tedavii veyumurtaliklari da calistiriyor. Hamilee kalann eltimm varr bu sekilde ve onun tnidiklari

hamileyim ve sanirim mantar sorunum da var.2 gundur acayip kasiniyor ve bugun baktim iç tarafta beyaz birikinti var sanki peçete girmis gibi.yarin doktora gidecegim ama sarimsak yada sirke denesem hamilelige bi etkisi olur mu aceba

Su sarimsak olayi beni mahvetti. Sarimsagi ezip gazlibeze sardim ve iki uc saat icine sokmadan bajina girisine sikistirdim. Ama o sarimsak acayip derecede pisik yapti bende derileri soyuldu kipkirmizi resmen oyuldu vajinam iki gundur zeytinyagiyla tahrisi gecirmeye calisiyorum cok hassas bir deri ordaki bence hic bulasmayin beni mahvetti

O sirke varya o sirke deli gb yakiyor. Kafayi yedirmisti bana bir kere denedim acidan nefesim kesildi bir daha da denemedkm

Kadinin bilgisini ala bilirmiyim. ? Mantar ömürlük bir şey gibi artk uykuda öyle kaşıyorm ki sabah otramyorm lütfen mesaj bölümüne numarasni fln yazarmsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…