Anti-Aging Vajinal Mantar için bitkisel kür ?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

sumru00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
105
1
96
48
Ankara
Kızlar vajinal mantar için bildiğiniz uyguladığınız bir kür varmı nettekileri okudum oturma çayları filan, çokda gerçekci birşey bulamadım, çay veya bunun gibi kolay uygulanabilir bir yöntem varmı kronikleşti benimki

civanperçemi ile oturma banyosunun iyi geldiğini okumuştum, hatta denemiştim, ben de mantar değil de ara sıra reglden önce biraz kaşıntı oluyordu,tabi insanı sinir ediyor. bir kere denedim rahatlattı. internette bu şekilde aratırsan birşeyler bulabilirsin

hay allahım yaaa geberiyorum 3 gündür dr gittim ilaç kullanıyorum ama bi düzelme yok civanperçeminide bugün çöpe koydum...kahretsin....

merhaba,ben senelerce bu mantar illetini çektim artık elim sürekli ordaydı.Annem de bana sürekli böyle otlardan bişeyler yapan bi kadını tavsiye ediyordu gitmiyordum.B igün canıma tak dedi gittim kadına kadın sargı bezine sarmısağı koydu ve vajinama yerleştirdi iki gün beklettim sonra çıkarıp süt ve maydonozlu karışımın üstüne oturdum.o gün bugündür böyle bi şikayetim kalmadı ALLAH razı olsun kadından arada bi akıntım olur denerim iltihabımı akıtır kurtulurum ki ben doktor doktor gezdim çaresini bulamamıştım böyle kocakarı şeylerinede inanan biri değildim.Bide o bölgenen kesinlikle sabun şampuan türü şeyler sürme sadece suyla yıka dedi şimdi hiçbirşey sürmüyorum çok şükür kurtuldum.Kanıyordu kaşımaktan

vajina içinemi yoksa külotun üstündemi durdu sarımsak
bendede mantar illeti var

hayalkur konuyu biraz daha açarak anlatabilir misin çok ilgimi çekti, ben bitkisel tedaviyi kendime daha yakın hissettiğim için genelde derdime çare olsun diye otları falan araştırırım
vajina içindedir kesin canım, sarımsakta antibiyotik özellik var, iltihap kurutabilir, ama antibiyotik sebebiyle oluşan mantarlar da var yanlış bilmiyorsam.

bir tasa biraz yarım çay bardağı sirke koy gerisini suyla doldur (aslında oran da çok önemli değil ama sirke çok olursa çok yakıyor ondan) her tuvalete girdiğinde bu hazırladığın suyla vajinal bölgeni yıka...biraz yakar ama inan sık sık uygularsan bir bilemedin ikinci güne geçer.
Ben her antibiyotik kullanışımda mantar oluyorum ve hep kendimi bu yöntemle tedavi ediyorum.

meraba arkadaşlar,bir tane sarımsağı sargı bezinin içine sıkıca yerleştirdi yani dışarı çıkamayacak şekilde çıkartırken içinde kalmasın diye sargı bezinin ucunuda uzunca bıraktı, dışına yada kiloda değil içine yerleştirdi ucu uzun olduğu için iki gün sonra onu çekip çıkardım.Arada bende yaparım ama sargı bezinden çıkmayacak şekilde konmalı yaparsanız çok dikkatli olun arkadaşlar ama bana bu çare oldu ben rakı bile dökmüştüm orama kim ne derse artık çaresizlikten aypıyordum ama bu kesin çözüm gamzeli1 arkadaşın dediği gibi sirkede çok faydalı geçmiş olsun.

teşekkürler gamzeli verdiğin bilgiler için. bunu deneyimlediğin için uygulanmasında bir sakınca olmadığını düşünüyorum, o yüzden faydalı bilgiler defterime not alıyorum hemen :)
bir ara denicem ben de

arkadaşlar doktor bana bir ilaç verdi iki kapsüllük bir haftada bitti. Çok şükür. Artık ne koku ne akıntı...

şimdi ilacın adını sorucam olmayacak:)

ya flucan diye bir ilac verdi iki kapsüllük haftada bir aldım yani toplamda 2 hafta kullanılıyor. Birde hergün sebamedin genital temizleme sampuanını kullanıorum. O regl döneminde oluşan ağır kokular bile yok.

evet sebamedin o ürünü çok güzel ben de kullanıyorum, gerci cilt doktoruna sormuştum nasıldır diye, bir üstünlüğü yok ama kullanma da demem demişti. ben gayet memnunum.

evet sebamedin o ürünü çok güzel ben de kullanıyorum, gerci cilt doktoruna sormuştum nasıldır diye, bir üstünlüğü yok ama kullanma da demem demişti. ben gayet memnunum.

yanlız ben bu ilaçları kullanırken bride antibiyotik kullandım cipro diye şimdi geldi aklıma. Ama gerçekten kesin çözüm oldu.

ciproyu da biliyorum ama antibiyotik ya o yüzden almak istemiyorum
gerçi benimki reglden bir kaç gün önce başlayan kaşıntı,mantar mıdır bilmiyorum ki, şüphelenmiyorum değil ama ne bilim.
bitkisel birşeyler olursa daha rahat kullanabilirim, bitkilerle aram çok iyidir çünkü

bence kısa zamanda doktora git eğer mantarsa yerleşirse istediğin kadar ilaç kullan tedavi ol geçmiyormuş diye duydum.

slm kızlr.ben lise 1deyken kullandığım antibiyotiği 1şişe yerine 3 şişe kullanınca bende öyle bi mantar olmuştuki giydiğim pantolonun dizine kadar su akardı oramdan.ve küvete girdiğimde özel bölgem öyle bi kanardı ki küvette beyaz yer kalmazdı.lütfen arkadaşlar antibiyotiği oldukça az kullanalım ve özel bölgemizi ağdasız gezmeyelim.iç çamaşırımızı hep ütüleyip giyelim.ben şimdi 2 yıldır bebek için uğraşıyorum ama gebe kalamıyorum çünkü geçirdiğim o mantar benim tüplerimin birini kapatmış birinide zedelemiş...mantar hayatımın sonu oldu yani anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…