- 8 Nisan 2025
- 26
- 1
- 1
- 32
Bende 8-9 aydır bu hastalık var bunun 3 ayı sıkı bir tedavi ile süreci çünkü başta ciddiye almamıştım, aylar önce borik asiti duymuştum ama cesaret edememiştim, Neyse bu günde elimle hazırladım, Bir kadının söylediklerini uyguladım aynen, Yani katamarin aldım içini boşalttm, ve içine trendyoldan aldığım saf borik asiti doldurum, Bahsettikleri Eczane bana 1800₺ fiyat verdi ama saatlerce kendimmi hazırlasam alsammı diye düşündüm ve kendim yapmaya karar verdim çünkü elimde yaparsam bana 200-300₺ malolacak bir şeye 5 katını ödemek istemedm, 08,04.2024Arkadaşlar buradaki bütün yazıları okudum neredeyse . Evde borik asitli fitil yapıp vajinal mantardan kurtulan insanlar var. Lütfen nasıl hazırladığınızı nerden aldığınızı yazabilirmisiniz?
Evde borik asit hazırladım denmiş sadece lütfen detay verebilir misiniz
Ek olarak: borik asit yurtdışında çok yaygın ve çok etkili bir şey genel ayak mantarı vs.niz varsada iyi geliyor fakat türkiyede çok fazla bilinmiyor ve çok seçenekte yok .Çoğu insan evde kendisi hazırlıyor veya hazırlattırıyor bı yüzden.Uzun süredir Kronik vajinal mantarınız varsa doktorların yazdığı ilaçlar pek bir işe yaramıyor..
bu hastalıktan kurtulan insanların birçok yazısını okudum neredeyse hepsi borik asitle kurtulmuş
2 kapsülü fitil gibi koydum 1 haftaya İnşallah bende kurtulmanın mutluluğunu yaşarım