Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay allahım yaaa geberiyorum 3 gündür dr gittim ilaç kullanıyorum ama bi düzelme yok civanperçeminide bugün çöpe koydum...kahretsin....civanperçemi ile oturma banyosunun iyi geldiğini okumuştum, hatta denemiştim, ben de mantar değil de ara sıra reglden önce biraz kaşıntı oluyordu,tabi insanı sinir ediyor. bir kere denedim rahatlattı. internette bu şekilde aratırsan birşeyler bulabilirsin
merhaba,ben senelerce bu mantar illetini çektim artık elim sürekli ordaydı.Annem de bana sürekli böyle otlardan bişeyler yapan bi kadını tavsiye ediyordu gitmiyordum.B igün canıma tak dedi gittim kadına kadın sargı bezine sarmısağı koydu ve vajinama yerleştirdi iki gün beklettim sonra çıkarıp süt ve maydonozlu karışımın üstüne oturdum.o gün bugündür böyle bi şikayetim kalmadı ALLAH razı olsun kadından arada bi akıntım olur denerim iltihabımı akıtır kurtulurum ki ben doktor doktor gezdim çaresini bulamamıştım böyle kocakarı şeylerinede inanan biri değildim.Bide o bölgenen kesinlikle sabun şampuan türü şeyler sürme sadece suyla yıka dedi şimdi hiçbirşey sürmüyorum çok şükür kurtuldum.Kanıyordu kaşımaktan
hemen denicem çok teşekkürler canım...2 yemek kaşığı sirkeyle suyu karıştırıp vajinal duş yaparsan iyi gelir canım:1hug:
bir tasa biraz yarım çay bardağı sirke koy gerisini suyla doldur (aslında oran da çok önemli değil ama sirke çok olursa çok yakıyor ondan) her tuvalete girdiğinde bu hazırladığın suyla vajinal bölgeni yıka...biraz yakar ama inan sık sık uygularsan bir bilemedin ikinci güne geçer.
Ben her antibiyotik kullanışımda mantar oluyorum ve hep kendimi bu yöntemle tedavi ediyorum.
şimdi ilacın adını sorucam olmayacak:)
evet sebamedin o ürünü çok güzel ben de kullanıyorum, gerci cilt doktoruna sormuştum nasıldır diye, bir üstünlüğü yok ama kullanma da demem demişti. ben gayet memnunum.
ciproyu da biliyorum ama antibiyotik ya o yüzden almak istemiyorum
gerçi benimki reglden bir kaç gün önce başlayan kaşıntı,mantar mıdır bilmiyorum ki, şüphelenmiyorum değil ama ne bilim.
bitkisel birşeyler olursa daha rahat kullanabilirim, bitkilerle aram çok iyidir çünkü