kızlar bişi sorcam bebeklerin poplarını silmek için kullanılan mendiller varya. onlarla siilinince
zararı olurmuki ? sonuçta zararkı bişi olsa minicik bebişlerde kullanılmazdı heralde he :))))
kızlar bişi sorcam bebeklerin poplarını silmek için kullanılan mendiller varya. onlarla siilinince
zararı olurmuki ? sonuçta zararkı bişi olsa minicik bebişlerde kullanılmazdı heralde he :))))
aynı sorun bendede var akıntı ve koku yeni başladı tavsiyelerinizi bende uygulayayım belki banada iyi gelir
Ben günlük pedlerden kullanıyorum, her değiştirdimde temiz hissediyorum kendimi, vajinanın doğal bir salgısı ve kokusu olması normal bence, çok fazla temizlemek de vajinanın ph dengesini bozar ve bakterilere karşı savunmasız bırakır. Uzmanlar çok sık olmamak şartıyla sabun ve suyla yıkamanın, bazen de suyla karıştırılmış sirkeyle yıkamanın iyi olduğunu söylerler.
ucundan ufacık bişiyle akıntı alıyo. e açıp bakıp numune almadan anlayamaz sanırım, ben akıntı şikayetim için gittiğimde böyle kültür almışlardı.. doktordan utanmıcaz, fazla akıntı iltihap dahi olabiliyo. bence gidin.biraz akıntı olmasının sağlıklı birşey olduğunu söylemişsiniz ama ben bendeki akıntının zaman zaman çok arttığını bazen de normal seviyede olduğunu gözlemledim. doktora gitmekten de çekiniyorum. açık muayene yaparlar mı ki?lmaz: bu yüzden doktora giden arkadaşlar muayene şeklinizden bahseder misiniz ona göre başvurucam da doktora:gitme:
biraz akıntı olmasının sağlıklı birşey olduğunu söylemişsiniz ama ben bendeki akıntının zaman zaman çok arttığını bazen de normal seviyede olduğunu gözlemledim. doktora gitmekten de çekiniyorum. açık muayene yaparlar mı ki?lmaz: bu yüzden doktora giden arkadaşlar muayene şeklinizden bahseder misiniz ona göre başvurucam da doktora:gitme:
arkadaşlar mrblar.. Benım sorunum vajinada siyahlık... Her ay agda yaptırıyorum, fakat agdayla ılgılı bı sorun degıl... Yani küçükkende o siyahlıklar vardı hala daha var... Ben kendım begenemıyorum ilerde kocam ya begenmezse? Acaba bu konuda yapabılcegımız bişeyelr varmıdır ki? Şimdiden teşekkürlerrrr sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?