Slm Miss, Rebacıd diye bi sıvı sabun var eczanede. Onu kullan bakterilere karşı çok ii. Zaten sanırımkokuyu da bakteriler yapar. Bi de pamuklu çamaşır giy. Hergün değiştirmek kaydıyla. Sakın naylon çamaşır giyme olur mu? Hoşçakal...
Ben sebamed'inkini kullanıyorum ama bir de senin dediğini denerim tabii... Naylon çamaşır dedin de ben de hep öyle giyiyorum acaba ondan mı oluyor? Şu korseli külotlardan giyiyorum. Pamukluya mı dönsem acaba yine kafamçokkarıştı
Canıııımmm! Onları sakın giyme. hem mantar olur,hem nemini almaz o çamaşırlar. terlersin terini almaz ve koku yapar. onları kullanmayı hemen kes. Penye-pamuklu çamaşır giy..
Naylon karışımlı çamaşırlardan uzak durmanı tavsiye ederim.Benim de aynı problemim vardı. İç çamaşırı hastasıyım. Tamamı değilse de en azından ağ bölgesi pamukluları alıyorum. Doktora gittim vaginal akıntım varmış ama ben bunun farkında değildim. Çünkü dışarı sızma olmuyordu. Antibiyotik iğne ve fitil verdi. Hem içten hem dıştan müdahale etmek gerekiyormuş. Bir de o bölgedeki tüylerin uzun süre kalmasına izin verme. Nem tutar, ıslaklık da bakteri üremesine neden olur. Kokuyu yapan onlar zaten. Çok da sabunlama, iyi değildir. Vaginanın asit seviyesi birayla eş değerdir diye okumuştum. Kimyasal temizlikler bu dengeyi bozup bakteri üremesine neden oluyormuş. Ayrıca evliysen ya da bir cinsel partnerin varsa bir süre ara vermek ve tekrar başladığında onun da senin kadar temizliğine özen göstermesi gerekiyor. Bunun ilerlemiş aşaması daha bir iğrenç.Şimdi kokuyla uğraşırsın sonra asit salgısı yüzünden kaşıntı ve yanma başlar. Aman dikkat! Geçmiş olsun.
bencd eğer akıntı yok sa iltihap kapmış olabilir bir dokrata git sana bir fitil bir de antibiyotik verir. Ben her duşta intimate jelle yıkıyorum. Ayrıca da akşam ve sabahları intimate wipeslerle siliyorum. Özel oluyo onlar ben uni kullanıyorum. Ayrıyetten de günde 3 kez günlük pedimi değiştiriyorum.Ben ce çok önemli bir konu. Biraz abatmışta olabilirim
arkadslar suanakadar okuduklarıma ok verıyorum ama aklınıza gelmeyen bı sebep daha var:)okudugumda aklıma ılk o geldı!dıkatetysenız sorunu yasayan ark evlı;eeeeeee neolmus demeyın'!cunku ılşkıye gırdıgı sırada erkegın doku kokusuyla bayann doku kokusu bırlesmıs oluyoryanı sen nekdr temzlesende temzle tabı tek eslıysen aynı kokuyu sureklı alırsın aynı koku j-hemde mesela sıze bı ornek hayat kadınlarında su sorun cok fazla olur cunku cok eslıler ve herınsann doku kokusu farklıdr:)bence sen kendını kasma sureklı sureklı yıkayıpta ph nı degstrme cunku vajen asıdıktr:)busefer mantarlarla ugrasrsın.mukozasını degstrms olursun bol su ıc.ılışkı onccesı ve sonrası ozellıkle!pamuklu ıccamasrı gy ve mumkunse gymeden sıcak utuyle agını utule ok
arkadslar suanakadar okuduklarıma ok verıyorum ama aklınıza gelmeyen bı sebep daha var:)okudugumda aklıma ılk o geldı!dıkatetysenız sorunu yasayan ark evlı;eeeeeee neolmus demeyın'!cunku ılşkıye gırdıgı sırada erkegın doku kokusuyla bayann doku kokusu bırlesmıs oluyoryanı sen nekdr temzlesende temzle tabı tek eslıysen aynı kokuyu sureklı alırsın aynı koku j-hemde mesela sıze bı ornek hayat kadınlarında su sorun cok fazla olur cunku cok eslıler ve herınsann doku kokusu farklıdr:)bence sen kendını kasma sureklı sureklı yıkayıpta ph nı degstrme cunku vajen asıdıktr:)busefer mantarlarla ugrasrsın.mukozasını degstrms olursun bol su ıc.ılışkı onccesı ve sonrası ozellıkle!pamuklu ıccamasrı gy ve mumkunse gymeden sıcak utuyle agını utule ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?