arkadaşlar en güzel vajinal duş formülü vermek istiyorum size 1 lt kaynamış ılık suyun içine 10ml sirke koyup iyice çalkalayın intim şişelerini eczaneden temin edebilirsiniz onun içine doldurun gece yatmadan önce vajinanızaiice içine yerleştirip boşaltın:dance:haftada 2-3 kez yapmanız yeterli olucak önerdiğim kişiler çok memnun kaldı akıntı kokuya son
hihoyyyt
sirke ne yapar kı yaakar orayı temızler ama marul yapragı mı bu sırkelı suya bandırıyoruz :))))
:roflol: ya bır zararı olursa, sızın meslegınızde eczacı dıyor oyle mı yanı doktordan duydunuz ya da okuldayken mı ogrendınız?
ay yanmaz mı içi cayır cayır kafamçokkarıştı
Sevgili arkadaşlar... Benim sorunum vajina kokusu2 günde bir banyo yapıyorum, sebamed'in vajinal bölge temizleyici jelini kullanıyorum, banyo yapmadığım her gün, sabah, gün içinde, akşamları yatmadan önce ıslak mendille devamlı silmeme rağmen, mesela külot değiştiriyorken falan burnuma bi koku geliyor senağlama vajinadan gelen akıntı gibi bir sorunum da yok, siğil falan da hiçbir şey yok ama bu kokunun nedenini bulamadım. Sizce çözüm yolu var mıdır??? :uhm:[/QUOTE
benim de böyle oldu canım, dr danışmanı tavsiye ederim,iç tarafı yada sabunla derin bir şekilde yıkama,vea afedersın ilişkiden sonra koruma yontemi duş içi yapıyorlar,bunlar senin vajinanın özel kendi koruma kalkanı bozabilir,insan vücudunun dengesi ph5,5,ama orda daha asitli,3,3galiba tam hatırlamıyorum,bu kadar asitli olma sebebi mikroptan koruma,eğer o kalakan bozulursa her hastalağa karşi açiksın demektir,dr hemen gitmesini tavsiye ediyorum:enbuyukkk:
canım aynı sorundan doktora gitmiştim günlük ped kullanma demişti bide pamuklu iç çamaşırları kullanmamı ve kesinlikle renkli çamaşırlar kullanma demişti ve mümkün olduğunca tuvalette tek peçete kullanma yani önden arkaya temizlik yap ve iyice kurulan ben bu sayede kurtuldumSevgili arkadaşlar... Benim sorunum vajina kokusu2 günde bir banyo yapıyorum, sebamed'in vajinal bölge temizleyici jelini kullanıyorum, banyo yapmadığım her gün, sabah, gün içinde, akşamları yatmadan önce ıslak mendille devamlı silmeme rağmen, mesela külot değiştiriyorken falan burnuma bi koku geliyor senağlama vajinadan gelen akıntı gibi bir sorunum da yok, siğil falan da hiçbir şey yok ama bu kokunun nedenini bulamadım. Sizce çözüm yolu var mıdır??? :uhm:
evet katılıyorum size. deodorant cilde bile zararlı.kaldı ki en hasa yere bence olmaz.kızlar bence birçok pamuklu çamaşır alın .hergün yenisini giyin en güzeli en temizi bu.ben böle yapıyorum.hem makine benim çamaşırlarla dolmuş oluyo
Başkalarının koltuğuna oturunca ne oluyor anlamadım:uhm:
bendede aynı sorun var ayrıca günlük ped molped kullanıyordum bi ara o olmadığı için farklı bişey denedim baya kalındı sanırım can leydi o günden beri dehşet bi kaşıntı başladı vajinamda doktorada gitmedim mantar olma ihtimalim var mı bilmiyorum kaç ay oldu kaşıntı geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?