Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu sebepten ötürü gittim doktora. O da bana Sebamed genital temizlik jeli verdi. Kullanıyorum düzenli olarak gayet de memnunum
kızlar bu aralar akıntım artmıştı sürekli çamaşır değiştirdim durdum.günlük ped kullanayım dedim daha beter bu sefer de kaşıntı başladı.sanırım mantar oldu daha öncede olmuştu kadınların 2/3 inde olurmuş muhakkak.krem ve ilaçla sorun geçiyor.bence günlük pedler daha kötü nemleniyor çünkü hava almıyor.kızlar bi de önden arkaya doğru suyla temizleyin diyorlar ama zorlanıyorum ben bu şekilde siz nasıl yapıorsunuz wc ihtiyacından sonra ayıptır sorması
Benim bildiğim arkadan öne doğru yapılması doğru okuldayken doktorlar falan gelmişti hep öyle öğrettiler tv de doktorlarda öyle diyo.
ben de gitmiştim doktora akıntı ve kaşıntıdan dolayı bana bi antibiyotik verdi bi kutunun içinde sadece 2 tane vardı ve inanılmaz pahalı bi ilaçtı adını hatırlayamadım malesef bunu al iç kaşıntı geçer geçmezse 15 gün sonra diğeini de iç o zaman kesin geçer demişti ve cidden ilki yetti geçti de benim olayım akıntıyla alakalı çok akıntım var benim doktora bunu söylediğimde birşey olmaz dedi güldü. hatta bekar oldugun için bilmeyebilirsin ama ileride çok işine yarayacak bu akıntı dedi e madem zararlı bişey akıntı bana neden böyle dedi ki anlamadım ben şimdi :sm_confused:
ayrıca şu vajinal temizleme jelleriyle ilgili herkes farklı bişey söylemiş. kimi zararlı kimi yararlı demiş. kullanan arkadaşlar veya doktorların önerileri nelerdir? paylaşırsanız sevinirim(markasıyla yerimseniben)
doktorum temzleme jellerini hatta hiç bir ürünü önermiyor sadece su temzilik için yeterli diyor.