kızlar günlük pedleri jinekologlar pek önermiyor. onun yerine sık sık çamaşır değiştirmek daha sağlıklı. ayrıca özel bölgeyi sabunla değil sadece suyla temizlemek lazımmış, çünkü sabun o bölgenin doğal ortamının bozulmasını sağlarmış. dolayısıyla enfeksiyon kapma riskiniz de artarmış. sağlıklı günler bayanlar :) :128:
bende anlamadım
Sevgili arkadaşlar... Benim sorunum vajina kokusu2 günde bir banyo yapıyorum, sebamed'in vajinal bölge temizleyici jelini kullanıyorum, banyo yapmadığım her gün, sabah, gün içinde, akşamları yatmadan önce ıslak mendille devamlı silmeme rağmen, mesela külot değiştiriyorken falan burnuma bi koku geliyor senağlama vajinadan gelen akıntı gibi bir sorunum da yok, siğil falan da hiçbir şey yok ama bu kokunun nedenini bulamadım. Sizce çözüm yolu var mıdır??? :uhm:
ne kadar suya ne kadar karbonat koyuyorsunuz tarif verebilir misinizKarbonatlı su kullanıyorum ne koku kalıyor ne akıntı..
Normalde karbonatlı suyu küvete doldurun oturun deniyor,bi tutam yeterli olur. ama benim öyle bir imkanım yok banyo tasının içine bir tatlı kaşığı kadar katıp ılık suda eritiyorum onu sürüyorum duştan çıkmadan koltuk altıma da sürüyorum genel bütün kokulara iyi geliyor.ne kadar suya ne kadar karbonat koyuyorsunuz tarif verebilir misiniz
çok teşekkür ederimNormalde karbonatlı suyu küvete doldurun oturun deniyor,bi tutam yeterli olur. ama benim öyle bir imkanım yok banyo tasının içine bir tatlı kaşığı kadar katıp ılık suda eritiyorum onu sürüyorum duştan çıkmadan koltuk altıma da sürüyorum genel bütün kokulara iyi geliyor.
Rica ederimçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?