Bunun son derece büyük problemlere yol açabileceğinin farkında değilsiniz sanırım.Kusura bakmayın ama o bölgeyi ıslak mendille silmek burda verilen çözümlerden çok çok daha gülünesi
günlük pedlerin kokulu olanları var. mesela kotexin var,lavantalı falan.çok güzel kokuyolar ama 1-2 saat. sonrasında gidiyo,pek bi işe yaramıyo. bide zararlılar,mantar falan yapıyolar.. ben kullanmıyorum walla..
arkadaşlar bu kokulu günlük pedler çok zararlıymış haberiniz olsun her insanın bi kokusu olduğu gibi vajinanında bi kokusu varmış siz su ve sabunla yıkayın yeter..bu tür şeyleri fazla kurcalamayın her şeyin bir nedeni va...a.s
ya arkadaşlar bu sorun bende bu eve yeni taşınınca olmuştu çünkü evde normal tuvalet yok 2 side klozet.ben anam babam usulu tuvalette suyla taharatlenerek daha temiz olduğuma inanıyorum.arada bir güzel kokulu jelle yıkıyorum. klozeti hiçmi hiç sevmiyorum .en azından bi tane olmalı.diğeri normal olmalı. bu arada tüylerin uzun olmaması ve penye iç çamaşırı olayına katılıyorum. birde oturarak çalışıyorsan herkesin koltuğuna oturma ve oturmalarına izin verme. bu olay benim başıma geldi çünkü.. yada kendine ait yıkayabileceğin minder kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?