vajinadan gaz çıkması

Osuruyorlarmiş da odada yatakta nerede gelirse orada degil, tuvalete gidiyorlarmis bunun icin yoksa les gibi kokarmis nevresimler falan, yemin olsun su kadinlar kulubu sayesinde bi yasima daha girdim:KK48:
Kocalarına sevişmek istediklerini söyleyemeyen milletten söz ediyoruz fjdjfjf kaka da yapmıyorlar ayip

şümdiye kadar okuduğum sayfalardan en komiği bu buldu kendimi tutamıyorum sesli gülüyorum millet deli sanacak konu sahibi bir yana cevaplar beni öldürdü krize girdim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Osurmak sicmak değil önce bunu bir öğrensin hanımlarımız. Okuyup araştırsınlar. Her gaz kokulu da olmak zorunda değildir.

arkadaşlar osuracağım zaman tam cıkacakmıs gibi oluyor ve vajinadan cıkıyor özellikle ayaktayken .. wc de yada yatarken normal yerden çıkıyo . acaba neden tek bende mi var bu sıkıntı?

Normalde birilerileriyle konuşurken de bu uslup mu var sizde?
Eğer öyleyse Dr a git aynen böyle anlat,yok yazarken tarzım bu normalde böyle konuşmam derseniz de trollsunuz derim

Ulan
Sarelleyi ekmeğe ahenkle sürüp ımmm mis gibi taze ekmek diyerek
Yiyeceğim sırada
Denk geldiğim konuya bak :işsiz:
İştahımın içine osu... konu sahibi...:kızgın:

arkadaşlar osuracağım zaman tam cıkacakmıs gibi oluyor ve vajinadan cıkıyor özellikle ayaktayken .. wc de yada yatarken normal yerden çıkıyo . acaba neden tek bende mi var bu sıkıntı?
Ya kıyamam herkes üsluba takmış ama ben yanıtlayacağım. Benimki cinsel ilişki sonrası oluyor. İçeriye hava pompalandığı için. Eğer cinsel hayat varsa bundandır. Yoksa da içeriden hava alıyorsunuz demektir belki de kızlık zarınız yoktur vs çünkü benim cinsel hayatım yokken böyle bir şey hiç yaşamamıştım. İçeride hava birikmesiyle alakalı yani..

Bu çok saçma bir yorum. A'dan Z'ye her konu var. Sorması normal başlık +18 ama üslup yanlış. Ama burası Her konunun konuşulduğu bir platform. Öyle olmasa her telden başlık olmazdı dimi?
Burasi kadinlar kulübü kadin hastaliklari degil ama soylim sendeki sıkinti uslup

Bu çok saçma bir yorum. A'dan Z'ye her konu var. Sorması normal başlık +18 ama üslup yanlış. Ama burası Her konunun konuşulduğu bir platform. Öyle olmasa her telden başlık olmazdı dimi?
Bencede sacma ama konu sahibine dedim ki bunu ben fake hesap oldugunu dusunerek yazdim ki konu devaminda var sonra anladimki gercek bir kadin soruyor ve sıkintisi var doktora sor vs anlattim

Beni kesseler ne doktora gidip boyle bir sikayet belirtirim ne disarda boyle bir konu acarim konusurum ne de buraya bu sekilde konu acip uzerine yorumlar yaparim.
Basligi gordukce hem utanmakla karisik geri cekiliyorum hem de merakla karisik ne yazmis olabilirler diye kendimi konu icerisinde yorumlari okurken buluyorum.. :)
Ufkunu aciyor insanin! Hem bak nerelere reklam olmuşuz. :)

Vajinan çok genişse olur bu durum

:KK70: sesli guldum ayyyyhhh cok degisiksin..
Sorununa gelince :KK70: evet rahatsizlik o ve cozumunu biliyorum idrar yaparken birden yapip birden duracaksin yani kesip kesip egzersiz gibi ve normal durdugun yerde 10kere sıkıp birakacaksn orani oyle oyle gecermis gecmis olsun...
Ve o dedigin os .. deil hava icine giriyor bu cinsellikte daha cok olur..vajina genislemesi kas gevsemesi sonucu olusuyor rahatsizlk ..

Cevapladm

Şimdi kalcamizdan çıkamayan sıkışan gaz on tarafa gelip aradan kaçıyor.ancak bu kadar bilimsel a nlatabilirdim.rahatsız ediyor sa gaziniz gelince hafifçe öne doğru egilin kalça etleri açılsın gazi niz öne kaçmasın
Hah işte bu yorumu arıyordum tebrikler.aynen dediğiniz şey oluyor,bende de var aynı durum:olamaz:hatta gece uyurken çıkamıyor o gaz kalcamdan benim,öne geliyor vajinada toplaniyor:bicak:sabah uyanıp lavaboya gitmek icin ayağa kalktığımda vajina dan çıkıyor kontrolde edemiyorsunuz:KK53:konu sahibi açıklayıcı olsun diye cidden açık açık yazdım ha:halay:hic sıkıntı oldugunu düşünmemiştim ben şimdiye kadar, önemli bir şeyde değildir diye düşünüyorum. ama içim rahat etsin istiyorsanız bence de gidin bir kadın doğuma...

cogu kisi konu sahibini dalgaya almis ama bu benimde merak edip kimseye soramadigim bir seydi.ayni durumu cok defa yasadim vajina genislemeside diyemem ben bakireyim.sebebini bilmiyorum

X