vajinadan gaz çıkması

Rektovajinal fistül olabilir. Yani vajina ile bağırsak arasında bir kanal açılmışsa makattan çıkamayan gaz vajinadan çıkabilir. Delik büyürse dışkı geçişide olabilir bu ciddi bir durumdur. Lütfen en kısa zamanda iyi bir hekime muayene olun. Ayrıca derdinizi anlatırken aynen böyle açık olmanızda ve osuruk demenizde bir zarar yok. Bu konuda sizi acımasızca eleştirenler ve dalga geçenler asıl kaba olanlar onlar bence

yaşadığıdız "Rektovajinal fistül" olabilirmiş. Öyle olmadığını umarak geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. yaşadığınız problem konusunda bir doktora gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Doğum yapmış olmanız nedeniyle belli ki zaman yetmediği için doktora gidemiyorsunuz. Ama bir yakınınızdan lütfen yardım isteyiniz. İhmal etmeyiniz.
Ben sizi konuşma tarzınızdan dolayı eleştirenler arasındayım. Zira üslüp/ konuşma tarzı özellikle burada sanal olarak bizi temsil ediyor. Sizin konuşma tarzınız yaşadığınız rahatsızlığınızın önüne geçti. Asıl sorun arka planda kaldı.

arkadaşlar osuracağım zaman tam cıkacakmıs gibi oluyor ve vajinadan cıkıyor özellikle ayaktayken .. wc de yada yatarken normal yerden çıkıyo . acaba neden tek bende mi var bu sıkıntı?

:duduk:Konu sahibinin ustune varmayalim kizlar belki bize kaba gelen os....kelimesi,uslubu kendisine gore yanlis degil ki acik acik yazmis.
Benden konudan cok sizin yorumlara kahkaha attim.Siz cok yasayin emi:KK66:

Bence bu kadar gülecek bir durum konu değil
Yada benim espri anlayışıma uygun değil
Konu sahibi sorunun hakkında bilgim olmasada sana bir tavsiyem olacak üsluba dikkat! Özellikle kk yazıyorsan

Rektovajinal fistül olabilir. Yani vajina ile bağırsak arasında bir kanal açılmışsa makattan çıkamayan gaz vajinadan çıkabilir. Delik büyürse dışkı geçişide olabilir bu ciddi bir durumdur. Lütfen en kısa zamanda iyi bir hekime muayene olun. Ayrıca derdinizi anlatırken aynen böyle açık olmanızda ve osuruk demenizde bir zarar yok. Bu konuda sizi acımasızca eleştirenler ve dalga geçenler asıl kaba olanlar onlar bence

Bende bunu yazacaktım, yazılmış. Ortalık hurafe kaynıyor. Doğum sırasında bir fistül oluşmuş olabilir. Eğer gelen gazın barsak gazı olduğuna eminseniz bir doktora gitmeniz lazım. İleride barsak içeriği de vajinaya geçebilir o zaman çok ciddi enfeksiyonlar geçirebilirsiniz.

https://eksisozluk.com/vajinasindan-gaz-cikaran-kadinlar-kulubu-uyesi--5762399?p=2

Senin bu yorumuna bazı ekşici arkadaşlar alınmış, "Hmm bizim aramıza gelemez öyle kolay kolay taam mıaaaaa" diye triplenmişler. Üzdün çocukları yaa, aaa onlar elit ekşiciler hemen özür dile onlardan hemmeenn hahsjsjsj.
Bu ekşi ciler kendini kaf dağında sanıyor ya asıl ona gülüyorum.
Konu fake ya da değil ama boyle bir gercek var.
Totosunu yikamayi bilmezler gelip burada gizli gizli takılıp bayanlarla dalga geciyor aklı sıra.
Biz burda sizin zavalli zaaflarinizi konu aliyor muyuz? Abazaliginizda boğulun diyorum burdan.

Dogum yaptıysanız oluyor.vajina genislikten eğilip kalkarken hava çekiyor.ağır kaldirmayin sorununuz daha da artabilir.en kısa sürede kadın dogumcuya görünün.

Yanliz eksicilerin perspektif algılari baya gelismis olayi direkt doggy baglamislar :KK48:
Onlar her olayı doggy bağlıyorlar zaten. Sırf terbiyesizlik olsun diye alakalı alakasız her şeyi başka yönlere çekiyorlar. Eskiden cidden bilgilendiren bir platformdu ekşi, kişisel tecrübeler ve kaliteli üslupta yazanlar çoğunluktaydı. şimdi ergenlerle ve ergen kafalılarla dolu. Okuyun bunları ekşiciler :))

Biz de hep kadınlar biz bizeyiz diyoruz. Araya sızmış bu ekşici ergenler sürüsü :KK70: Hayatları basit, yorumlar basit bir de gelip burdaki başlıkları alıp eğleniyorlar. Konu sahibinin şikayeti ciddi bir konu olabilir. Sürekli tekrarlanan bir durumsa muhakkak bir jinekolog muayene etmeli.

Konuyu ekşi'ten, bir kadın da olabilir erkek de...kesin değil
Kesin olan tek sey, ekşi sözlükte orjinal bir seyler yazma kapasitesi olmadığı için sagdan soldan forumlardan beslenmek zorunda kalan sığ biri olması...

Zaten konuya da yorum atmışlar yıllardır gördüğümüz en kotu başlık diye :kusmuk:

X