- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.205
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinadan gaz cikmasini duydum da "osu... zaman" diye belirtmeniz şart miydi mesela?
arkadaşlar osuracağım zaman tam cıkacakmıs gibi oluyor ve vajinadan cıkıyor özellikle ayaktayken .. wc de yada yatarken normal yerden çıkıyo . acaba neden tek bende mi var bu sıkıntı?
Rektovajinal fistül olabilir. Yani vajina ile bağırsak arasında bir kanal açılmışsa makattan çıkamayan gaz vajinadan çıkabilir. Delik büyürse dışkı geçişide olabilir bu ciddi bir durumdur. Lütfen en kısa zamanda iyi bir hekime muayene olun. Ayrıca derdinizi anlatırken aynen böyle açık olmanızda ve osuruk demenizde bir zarar yok. Bu konuda sizi acımasızca eleştirenler ve dalga geçenler asıl kaba olanlar onlar bence
Bu ekşi ciler kendini kaf dağında sanıyor ya asıl ona gülüyorum.https://eksisozluk.com/vajinasindan-gaz-cikaran-kadinlar-kulubu-uyesi--5762399?p=2
Senin bu yorumuna bazı ekşici arkadaşlar alınmış, "Hmm bizim aramıza gelemez öyle kolay kolay taam mıaaaaa" diye triplenmişler. Üzdün çocukları yaa, aaa onlar elit ekşiciler hemen özür dile onlardan hemmeenn hahsjsjsj.
Onlar her olayı doggy bağlıyorlar zaten. Sırf terbiyesizlik olsun diye alakalı alakasız her şeyi başka yönlere çekiyorlar. Eskiden cidden bilgilendiren bir platformdu ekşi, kişisel tecrübeler ve kaliteli üslupta yazanlar çoğunluktaydı. şimdi ergenlerle ve ergen kafalılarla dolu. Okuyun bunları ekşiciler :))Yanliz eksicilerin perspektif algılari baya gelismis olayi direkt doggy baglamislar
Lavanta ölüyorum yorumuna ya djsksnsnsn
4 ay önce doğum yaptım 1 ay kadar benimde öyle oldu düzeldi . Doğum yaptığınız için olmuş . Kendi geçer geçmezse doktora görünürsünüzdoğum yaptım gitmeye korkuyorum inanın acaba doğumda olusan bişey mi offooff
AhahahahaNeden yatakta bilinçli gaz cikariosun git tuvalette yap leş gibi kokar ayol. Ayaktaykende yaptığına göre olur olmaz heryerde bırakıyon heralde
Osuruyorlarmiş da odada yatakta nerede gelirse orada degil, tuvalete gidiyorlarmis bunun icin yoksa les gibi kokarmis nevresimler falan, yemin olsun su kadinlar kulubu sayesinde bi yasima daha girdimOsurmak kelimesinde ne var anlamıyorum kimse osurmuyo mu fnfjfbd