vajina daraltma

Merhaba labioplasti yaptıran varsa banada doktor tavsiye edebilir mi uzun zamandır yaptırmayı düşünüyorum ama aklım çok karıştı sonradan pişman olacağın bi ameliyat yaptırmak istemiyorum

Canim suanki durumun ne.memnun kaldin mi ve daraldigini hissediyormusun.cekinerek soruyorum ama iliski sirasinda nasil darlik hissediliyormu.cevaplarsan sevinirim cunku dogumdan sonra dusunuyorum.
Merhaba canım evet iyiyim darlığı fazlasiyla hissediyorsun ben memnunum iyi bir doktor bulursan mutlaka yaptır ben geç bile kalmışım yaptirmakta :)

Kizlar bu ameliyati olmadan once iyi dusunun.ben 2 defa oldum.ilkinde fazla daraldigi icin iliskiye giremedik.ikincisinde acildi.su an dap dar tam istedigim gibi ama sindide akintim gelmiyor.iliski sirasinda kuru.yada cok az geliyor.ostrojen krem kullanuyorum 6 ayda dokular kendini yeniler dedi doktor.dogumdan sonra iliskide ses geliyodu karnim sisiyodu havadan sanirim.ve tabi idrar olayi ve hissizlik..ben profesor bi kadin dogumcuya oldum 675 tl.ikincisinide ucret almadi.belkide estetsiyene olmak gerekirdi...

Nerde oldunuz lazerle mi oldunuz acaba ?

Oncelikle geçmiş olsun anksunamun kullandığınız kremin faydasını gordunuzmu ? Bende oldum bu ameliyatı jinekolokta suan memnunum siz bi talihsizlik yasamizsiniz üzüldüm.plastik cerrahlarin sadece girişi daralttigini duymuştum içeriye müdahale etmediklerini..vajinanin anatomisini en iyi bilen jinekoloklar.. sizin sorununuzunda zamanla geçeceğine inanıyorum

Suanda kayganlastirici ve nemlendirici bi etkisi oluyo.tabi asil tedavi oldum diyebilmem icin kremsizde o akintinin gelmesi lazim.krem surerek nemli tutuyorum.tabi tamamen kup kuru degil az cok az akinti geliyo

Cok gecmis olsun bu arada sizede..

Teşekkür ederim.ne kadar oldu ameliyat olalı belki psikolojik bir durumdur acı hissetme korkusundan sıvı salgilamiyorsunuzdur
Yok aci esigim baya yuksektir oyle bi kaygim olmuyor.zaten ameliyayi 2014 subatta olmustum.bu garip bisey..genede eskisine gore memnunum.ben cok hizli karar verdim.o yuzden okuyanlari uyarmak istedim.bunu surekli yapan doktorlari secmek lazim

valla ben olmuştum. gerçi benim ki doğum olmadığı için buyuk bir şey değildi.. ama çok menunum

vajınal daraltma özellikle doğum sonrası ki normal doğum sonrası vajınanın genişlemesi ve mesane bazen de kalın barsak sarkmasına bağlı yapılan ama sadece dış kısım değil aynı zamanda mesane ve kalın barsak son kısmı olan rektumdm aki sarkmada düzeltilir. hem vajına daraltılmış hemde idrar ve büyük tuvaleti yaparken mevcut olan sıkıntılarda çözülmüş olur. ilişkide vajınadan ses gelme gaz kaçırma korkusuda ortadan kalkar. dr.aslıalay

operasyon sorası ki 2 defa geçirilen bir operasyonun iyileşme süreci tabiki daha uzun olabilir. dokular tamamen iyileştiğinde vajınal kurulukda ortadan kalkacaktır. dr.aslıalay

doğumda vajına oldukça genişleyebiliyor özellikle iri bebek, ve müdehaleli doğumlar veya vajınadaki epizyotomi kesilerine bağlı vajınanın yaşadığı hasar özellikle ilişki de hazz alınmamasına neden olmakta. ki bazı kadınlarda idrarla ilgili sorunlarda eklenebiliyor. ilaçla herhangi bir tedavisi olmadığı için çözüm operasyon . dr.aslıalay

işlem yarım saat ile 45 dakika arasında sürmek anestezi şekli lokal olacağı gibi genelde yapılabilir. genel anestezi ile daha rahat bir operasyon geçirebilirsiniz. sonda çok gerekli olmayacaktır.ama idrar ile ilgili sorun yaşarsanız sonda takılabilir.dr.aslıalay

öncelikle en önemli faktör çiftlerin istekleri. siz partnerinizle birlikte sorun yaşıyormusunuz. ? cinsellik size ve partnerinize zevk veriyormu.? vajınadan ilişki sırasında ses geliyormu? idrar kaçırıyormusuunuz? ilişki sırasında gaz kaçırıyormusunuz? eğer bu şikayetler varsa ayna ile genital bölgenize baktığınızda sarma gevşeme ve renginse doğum sonrası özellikle sık rastlanılan dudaklarda sarkma koyulaşma mevcutsa mutlaka jinekoloğunuza başvurun. dr.aslı alay

Suanda estriviol diye bi vajinal krem kullaniyorum..dokulari yeniledigini soyledi doktor.kuruluga karsi baya etkili oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…