- 31 Ekim 2015
- 33
- 0
- 39
Merhaba canım evet iyiyim darlığı fazlasiyla hissediyorsun ben memnunum iyi bir doktor bulursan mutlaka yaptır ben geç bile kalmışım yaptirmakta :)Canim suanki durumun ne.memnun kaldin mi ve daraldigini hissediyormusun.cekinerek soruyorum ama iliski sirasinda nasil darlik hissediliyormu.cevaplarsan sevinirim cunku dogumdan sonra dusunuyorum.
Can'ım nerde ve kime yaptırdın İstanbul'da mıMerhaba canım evet iyiyim darlığı fazlasiyla hissediyorsun ben memnunum iyi bir doktor bulursan mutlaka yaptır ben geç bile kalmışım yaptirmakta :)
Can'ım nerde ve kime yaptırdın İstanbul'da mı[/QUOTE
Hayır canım istanbulda yaptırmadan
Nerde oldunuz lazerle mi oldunuz acaba ?Kizlar bu ameliyati olmadan once iyi dusunun.ben 2 defa oldum.ilkinde fazla daraldigi icin iliskiye giremedik.ikincisinde acildi.su an dap dar tam istedigim gibi ama sindide akintim gelmiyor.iliski sirasinda kuru.yada cok az geliyor.ostrojen krem kullanuyorum 6 ayda dokular kendini yeniler dedi doktor.dogumdan sonra iliskide ses geliyodu karnim sisiyodu havadan sanirim.ve tabi idrar olayi ve hissizlik..ben profesor bi kadin dogumcuya oldum 675 tl.ikincisinide ucret almadi.belkide estetsiyene olmak gerekirdi...
Kizlar bu ameliyati olmadan once iyi dusunun.ben 2 defa oldum.ilkinde fazla daraldigi icin iliskiye giremedik.ikincisinde acildi.su an dap dar tam istedigim gibi ama sindide akintim gelmiyor.iliski sirasinda kuru.yada cok az geliyor.ostrojen krem kullanuyorum 6 ayda dokular kendini yeniler dedi doktor.dogumdan sonra iliskide ses geliyodu karnim sisiyodu havadan sanirim.ve tabi idrar olayi ve hissizlik..ben profesor bi kadin dogumcuya oldum 675 tl.ikincisinide ucret almadi.belkide estetsiyene olmak gerekirdi...
Oncelikle geçmiş olsunKizlar bu ameliyati olmadan once iyi dusunun.ben 2 defa oldum.ilkinde fazla daraldigi icin iliskiye giremedik.ikincisinde acildi.su an dap dar tam istedigim gibi ama sindide akintim gelmiyor.iliski sirasinda kuru.yada cok az geliyor.ostrojen krem kullanuyorum 6 ayda dokular kendini yeniler dedi doktor.dogumdan sonra iliskide ses geliyodu karnim sisiyodu havadan sanirim.ve tabi idrar olayi ve hissizlik..ben profesor bi kadin dogumcuya oldum 675 tl.ikincisinide ucret almadi.belkide estetsiyene olmak gerekirdi...
Yok canim lazerle degil normal ameliyat.dikislerin vardi.10 gun ustune orturmak yasak.arabaa bile arka koltukta yatarak gidiyodum.Nerde oldunuz lazerle mi oldunuz acaba ?
Suanda kayganlastirici ve nemlendirici bi etkisi oluyo.tabi asil tedavi oldum diyebilmem icin kremsizde o akintinin gelmesi lazim.krem surerek nemli tutuyorum.tabi tamamen kup kuru degil az cok az akinti geliyoOncelikle geçmiş olsunanksunamun kullandığınız kremin faydasını gordunuzmu ? Bende oldum bu ameliyatı jinekolokta suan memnunum siz bi talihsizlik yasamizsiniz üzüldüm.plastik cerrahlarin sadece girişi daralttigini duymuştum içeriye müdahale etmediklerini..vajinanin anatomisini en iyi bilen jinekoloklar.. sizin sorununuzunda zamanla geçeceğine inanıyorum
Cok gecmis olsun bu arada sizede..Oncelikle geçmiş olsunanksunamun kullandığınız kremin faydasını gordunuzmu ? Bende oldum bu ameliyatı jinekolokta suan memnunum siz bi talihsizlik yasamizsiniz üzüldüm.plastik cerrahlarin sadece girişi daralttigini duymuştum içeriye müdahale etmediklerini..vajinanin anatomisini en iyi bilen jinekoloklar.. sizin sorununuzunda zamanla geçeceğine inanıyorum
Teşekkür ederim.ne kadar oldu ameliyat olalı belki psikolojik bir durumdur acı hissetme korkusundan sıvı salgilamiyorsunuzdurCok gecmis olsun bu arada sizede..
Yok aci esigim baya yuksektir oyle bi kaygim olmuyor.zaten ameliyayi 2014 subatta olmustum.bu garip bisey..genede eskisine gore memnunum.ben cok hizli karar verdim.o yuzden okuyanlari uyarmak istedim.bunu surekli yapan doktorlari secmek lazimTeşekkür ederim.ne kadar oldu ameliyat olalı belki psikolojik bir durumdur acı hissetme korkusundan sıvı salgilamiyorsunuzdur