vajina daraltma

Odaya girdi,zaten biliyordu bu konuyu tekrar konuşmaya geldiğimi :KK70: Anlaşıldı,sen vazgeçmeyeceksin istiyorsun bu ameliyat-ı .Tamam yapalım dedi .. Eşinlede Konuşun randevu alırsın dedi :KK49:
Bende çok merak ediyorum nasıl bir sıkıntısı,ağrısı olacak.. Bu ameliyat-ı olanlarda pek aktif değiller baksana,yardımcı olacak pek kimse yok :KK12:

Doğum sonrası doktor dikiş atarken eskisinden daha dar olacak dedi ama ben fark göremedim. Tabi daraltma ameliyatı değildi o ama doktor öyle deyince heveslenmiş idim.

Benim onlarda yukarı alındı zaten. Yani iç dudaklar küçültüldü, dış dudaklara yağ dolgusu yapıldı, daraltma yapıldı ve Rahim idrar torbası yukarı çekildi.
Yeşim hanımla bende görüşmüştüm. İyi bir doktor ama ona olmadım. Bu konudada estetik cerraha güvendim, pişman degilim 😊
idrar torbası ameliyatı sonrasında doktor antibiyotik verdi mi

Ben çok araştırdım barış Korkmaz buldum ve ne iyileşme süreleri ne de fiyatlar bu kadar abartı değildi.. Bazı isimleri ben de duydum ama iyi yorum kadar kötü yorumlar da var. Ben memnunum, 1 ay kadar kısa sürede iyileştim. Genital estetik konusunda çok iyi yorumları vardı, ben de yaptıran arkadaşımdan duyunca emin olmuştum. Tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar Bu ameliyati olmaya karar verdim 1 normal doğum 2 kürtajım var beni çok rahatsız ediyor bu durum ama yorum okudukça da korkmuyor değilim. İlk ilişki kaç gün sonra oldu? Acı nasıl bir acı ilk gün acısı gibi mi? Yeterince ıslanmak yeterli olmuyor mu, yağ ihtiyaç duyuluyor? His kaybı oldu mu? Cinsel hayatınız nasıl etkilendi? Çok soru sordum kusurabakmayin 6 senedir düşünüp bir türlü giremedim şu ameliyata. Ankaradayım Dr buldum kesin yapılması lazım dedi ama yaşayan kişilerin tecrübelerime ihtiyacım var.

merhaba hanımlar ben dörtlü vajinoplasti perinoplasti iç dış dudak estetiği oldum 23 Ocak 2020 de hayatımın dönüm noktası Doktorum Süleyman Eserdağ’a evvela herşey için teşekkür ederim.
Ameliyat sonrası ve öncesi bana göstermiş olduğu tüm şefkat ve ilgi için müteşekkirim.
Onların tabiriyle büyük bir ameliyattı. Biraz zorladı beni ama şuan gayet iyiyim. Kendime güvenim geldi. O çirkin görüntüden kurtuldum çok şükür. Doğumlarımın ki doğumlarım çok zordu yani parçalayarak içimi doğum yapmıştım. Doğum yaptiran dr larda aynı şeyi söylemişti. Normal doğum zaten önermemişlerdi ancak ilk çocuğum kafası ters kanala girince ve kemiklerimin arasına sıkışınca vajinayı keserek aldılar oda iyileşmemişti. Yıllardır acı çekiyordum. Üstüne iki doğum daha yapınca bedensel olarak tamamen deforme olmuş bir durum olmuştu. Öksürmek hapşırmak benim için idrar kaçırmaya neden oluyordu. Bagırsaklarımda ilk kızımı doğururken yırtılmıştı. Ama şuan ben bile hayret ediyorum. Hapşırıyorum öksürüyorum herhangi bir ıslaklık yok çok şükür. Eşimde durumdan memnun. Bende mutluyum.hem evliliğim hem ben aslında yepyeni bir ben kendine güvenen bir ben
İnanın ertelemeyin ertelemeyin kendinize bir iyilik yapın
Yıllardır olmak isteyip bir cesaret ve okadar kötü bir psikolojiye sahipken yaptırdım beni ben yaptı beni kendime getirdi
Kendimi kuşlar gibi hissediyorum. Şaka değil demişti bana sen adım attın gerisi bende hiççç merak etme herşey çok güzel olacak diye ve öyle de oldu. 23 nisanda aslında kontrolüm vardı ancak buraya gelemediği için görüşemedik. Geldiği zaman son kontrol için hem doktorumu bekliyorum hem onun herşey yolunda demesini Herkese tavsiye ediyorum Süleyman Hocamı
Karşıma çıkardığı için Allah’a şükrediyorum. Herşey için teşekkürler. Ankara sizi bekliyor hocam.
Rabbim evini şen huzurunu daim eylesin. Şimdiden herkesin Bayramı mübarek olsun
Sevgilerimle.🥰🌹

Buğün bende kadın doğumcuya muayene oldum. Iki normal doğum yaptım,aşşagıya doğru baskı hissi var,genişleme oldugunuda farkındayım tabi. Doktorum idrar torbasına baskı yapıyor ayrıca rahimde aşşagıya düşmüş biraz dedi. Vajina daraltma,iç Dudaklarada müdahale edilmesi gerek dedi. Yaram da varmış,onada el atacakmış. Vajinal kaslar ayrılmış,iç yırtıklar var dedi.. Durum vahim :KK43:
Verilen fiyat 7.500 ve 8.500 hastaneye göre değişiyor. Biraz daha doktor araştırması yapacagım sanırım..
Zamanla hapşurdugunda idrar kaçırma şikayetleri olur dedi. Hiç ihmal etme,n yakın zamanda iyi bir kadın doğumcuya muayene ol derim :KK66:
Vajinal kaslar ve iç yırtıklar kendini toparlar zamanlar birbirine kaynar et bu süreçte tabi doğumdan bir süre sonra olur zamanlaçinko hapı kullanın ve günde 1tane yumurta haşlanmış yiyin rahime çok iyi geliyor yumurta ve çinko rahimde ki yara vs rahim ağzı kanserinden koruyor idrar torbanız için birşey söyleyemeyeceğim onun için bir operasyon olabilir ama iç yırtık vs kendi kendine etin kaynayacağı bir süreç yırtık vs var diyor madem bıçak sürülmesi daha kötü rahmin bağışıklığı I düşürür oradaki i ameliyat en az 40gün de iyileşir ve ilişki yasak mikrop kapmaya açık bir durumdur.. Ayrıca vajina daraltma için Azeri tanıdığınız var ise bir ürün var getirebilirsiniz beraberlikten önce belli bir süre iç kısma sokup bekletiliyor fazla değil ama dapdar oluyor

Arkadaşlar yakın ark daraltma oldu. Aynı andada dudaklarını da küçülttürdü. Gayet memnun. 3 normal doğumu vardı. Aynı dr da ben ondan önce labioplasti oldum zaten benim tavsiyemle gitti. Dr harika bir adam. İkimizde 10-15 günde günlük yaşantımıza döndük. Tabi ben daraltma olmadım ama onun küçük çocuğu bile vardı düşünün. Dr önceden devletteydi ama ameliyatları devlet karşılamadığı için özelde yapıyordu. Şimdi caddede muayenehane açtı. Özelden yazarım isteyene. Ben 6 ay önce 5000₺ oldum. Hiç korkmayın.

aksine benm çok tanıdığım oldu bu ameliyatı olan, ama herkes dillendirmiyor, bana da hemşire olduğum için söyleniyor pek tabii. benim duyduğum plastik cerrahlar yapıyor bu ameliyatı, özellikle de vajina daraltma ve iç dudak küçültmeyi yani sarkıklıkları
Ben 22 yaşındayım düşük yaptım kürtaj oldum vajına daraltma ve beyazlatma istiyorum ama önerebilceğiniz İstanbul’da doktor var mı acaba yalnıs bişey olmasından korkuyorum

X