Hayirli olsunKızlar ben doktorumla görüştüm ameliyat Olacağım vajınoplastı ve labıoplastı birlikte olacak.. Bayramdan sonrası için ameliyat günü alacağım
İnşallah memnun kalırım ve motive olurum sana tabiOOOO harika canım:)) meme ameliyatımda da sen cesaret vermiştin bana bundada motivem olursun umarım:) ne kadara yapıcak ameliyatını canım ?
Odaya girdi,zaten biliyordu bu konuyu tekrar konuşmaya geldiğimiHayirli olsunarzum77 sen yaptir bakalim acisi sizisi varmi diye cok merak ediyorum neler dedi dr un ? Hemen kabul ettimi
Evet ya kimse yok aktif olan ben bir fransiz sitelerinden bakim belki bilgi edinirim sana da aktarma yaparimOdaya girdi,zaten biliyordu bu konuyu tekrar konuşmaya geldiğimiAnlaşıldı,sen vazgeçmeyeceksin istiyorsun bu ameliyat-ı .Tamam yapalım dedi .. Eşinlede Konuşun randevu alırsın dedi
Bende çok merak ediyorum nasıl bir sıkıntısı,ağrısı olacak.. Bu ameliyat-ı olanlarda pek aktif değiller baksana,yardımcı olacak pek kimse yok
Kız önce eşimi ikna ettim zatenEvet ya kimse yok aktif olan ben bir fransiz sitelerinden bakim belki bilgi edinirim sana da aktarma yaparim
Esini ikna etmek kolay bence
Bende zaten labioplastide aktif olan dedim ne anlatcam be kesiyolar dikiyolar işteTmm da canim sen vagina daraltma yapmadinki :))) o zaman sen labioplastiyi anlat bakim
Bende zaten labioplastide aktif olan dedim ne anlatcam be kesiyolar dikiyolar işte
Yok yapıştırıolar dikiş atmıyolarne guzel anlattin masallah sana
Kiz dikis atiliyomu eriyenmi nedir batiyomu noluyo kac gun rahatsiz ediyor vs...
Haklisin turkiyeye gelmeye bahane olur her sene bir defaYok yapıştırıolar dikiş atmıyolarheralde dikiş oluyo eriyen dikiş beni 3 hafta baya rahatsz etti battı hep sonra azaldı dikişlerin düşmesi sanırım 1 ayı buldu bakımı temizliği de ayrı dert kabız olmamak lazım bide dikişlern saglıgı acısından hem sanane sen ne merak edion yeter amelyatların bide bunu cıkarma sonra yaptırırsn tr ye gelmeye bahane :))
Doğru diyor kız,neyi anlatacak...ne guzel anlattin masallah sana
Kiz dikis atiliyomu eriyenmi nedir batiyomu noluyo kac gun rahatsiz ediyor vs...
Yalnız şu son yazdığın şey aklıma geldikçe sesli gülüyorum yeminleBende zaten labioplastide aktif olan dedim ne anlatcam be kesiyolar dikiyolar işte
Bişi olmaz herşey onun için özellikle vajinaplasti kesin gönderirHaklisin turkiyeye gelmeye bahane olur her sene bir defayok kiz yazik kocama be adam iflas edecek benim yuzumden
Cok fenasin adamin zayif noktasindan yararlan bakimBişi olmaz herşey onun için özellikle vajinaplasti kesin gönderir
KIZLAR BENİM MERAK ETTİĞİM VAJİNANIN DAR OLMADIĞINI BİZ NASIL FARKEDEBİLİRİZ?