vajina daraltma

OOOO harika canım:)) meme ameliyatımda da sen cesaret vermiştin bana bundada motivem olursun umarım:) ne kadara yapıcak ameliyatını canım ?

Kızlar ben doktorumla görüştüm ameliyat Olacağım vajınoplastı ve labıoplastı birlikte olacak.. Bayramdan sonrası için ameliyat günü alacağım
Hayirli olsun arzum77 sen yaptir bakalim acisi sizisi varmi diye cok merak ediyorum neler dedi dr un ? Hemen kabul ettimi

OOOO harika canım:)) meme ameliyatımda da sen cesaret vermiştin bana bundada motivem olursun umarım:) ne kadara yapıcak ameliyatını canım ?
İnşallah memnun kalırım ve motive olurum sana tabi )
Ikisi birlikte olduğu için 8 bin fiyat verildi..

Hayirli olsun arzum77 sen yaptir bakalim acisi sizisi varmi diye cok merak ediyorum neler dedi dr un ? Hemen kabul ettimi
Odaya girdi,zaten biliyordu bu konuyu tekrar konuşmaya geldiğimi Anlaşıldı,sen vazgeçmeyeceksin istiyorsun bu ameliyat-ı .Tamam yapalım dedi .. Eşinlede Konuşun randevu alırsın dedi
Bende çok merak ediyorum nasıl bir sıkıntısı,ağrısı olacak.. Bu ameliyat-ı olanlarda pek aktif değiller baksana,yardımcı olacak pek kimse yok

Evet ya kimse yok aktif olan ben bir fransiz sitelerinden bakim belki bilgi edinirim sana da aktarma yaparim
Esini ikna etmek kolay bence

Evet ya kimse yok aktif olan ben bir fransiz sitelerinden bakim belki bilgi edinirim sana da aktarma yaparim
Esini ikna etmek kolay bence
Kız önce eşimi ikna ettim zaten O cepte yani Arayıp gün alacağım o kadar Bayramdan sonra olur zaten..
Bak bakalım o sitelere.. Yararlı faydalı olacak tavsiyeler e ihtiyacım var

Ayy kendime guluyorum bir genital estetigi eksikti yazmadigim yer tam oldu

ne guzel anlattin masallah sana
Kiz dikis atiliyomu eriyenmi nedir batiyomu noluyo kac gun rahatsiz ediyor vs...
Yok yapıştırıolar dikiş atmıyolar heralde dikiş oluyo eriyen dikiş beni 3 hafta baya rahatsz etti battı hep sonra azaldı dikişlerin düşmesi sanırım 1 ayı buldu bakımı temizliği de ayrı dert kabız olmamak lazım bide dikişlern saglıgı acısından hem sanane sen ne merak edion yeter amelyatların bide bunu cıkarma sonra yaptırırsn tr ye gelmeye bahane :))

Haklisin turkiyeye gelmeye bahane olur her sene bir defa yok kiz yazik kocama be adam iflas edecek benim yuzumden

Bişi olmaz herşey onun için özellikle vajinaplasti kesin gönderir
Cok fenasin adamin zayif noktasindan yararlan bakim hahhaha ay gecen bana diyo karicim islerim iyi giderse piyango Cikmis gibi olacak o zaman nereni yaptiriyosan yaptir diyo

KIZLAR BENİM MERAK ETTİĞİM VAJİNANIN DAR OLMADIĞINI BİZ NASIL FARKEDEBİLİRİZ?
Biraz utanarak soyluyorum :) bunu zaten esinle iliski yasadiginda hissedebilirsin yada esin sana soyliyebilir hissetebilir gevsek oldugunu
Mesela ben dogum yapmadan once alakasi yoktu ... Ve dogum yapan kadinlarda hem vajina hem perine diye bir bolge var kaslar gevsiyor ve baska sorunlar cikabiliyor mesela hapsurunca idrar kacirmasi yada idrar tutamama sorunu
Burda dogum sonrasi dr a gidip vagina kaslarini bir aletle guclendirme oluyor turkcesini bilmiyorum bazen bu bile ise yaramiyor onun icin ameliyat olan cok

DİYELİMKİ EŞİM SÖYLEMEDİ BELKİ BENİ ÜZMEK İSTEMİYORDUR BEN ANLAYABİLİRMİYİM ACABA?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…