vajina daraltma

Siz doktormusunuz?

Merhaba bende bikaç sene önce kızlık zarı dikimi yaptırırken vajina daraltma da yaptırdım, çok iyi sonuç aldığımı söyleyebilirim, şu anda çok sıkı sıkı oluyor gevşemiyor ıslansa bile. Jinekologlar çok iyi bu konuda bence yarım saatte bitiyor

Arkadaşlar özelden soran çok oluyor vajina daraltmayı kime yaptırdın diye , en iyisi buraya yazayım dr turgay karakaya ya yaptırmıştım.

Bu ameliyatı olanlardan biriyim. İki normal doğum yaptım normal doğum yapacaklara tavsiyem. Benim birinci doğumum epuduralle olmuştu ve ıkınma gücü azaldığı için vajina içten dışa kesilmişti bebek rahat çıksın diye ve bu şekilde kesilerek doğum yapınca hiç bir sıkıntım olmadı. Vajina kasları dar kalmıştı. İkinci doğumumda bu işlem yapılmadı ve bebek çıkarken vajina kasları istem dışı yırtıldı bir kaç yerden ve kaslar genişledi. Vajina kaslarının genişlediğini şu şekilde anlarsınız. İlişki esnasında anormal hava dolar ses çıkar ve ayna yardımıyla o bölgeye bakın hafif ıkının içi görünüyorsa genişlemiştir. Ameliyatın çok acısı yoktu aynı doğumdan sonraki yanma olur ona benziyordu. Enfeksiyon kaptırmadıkça sorun olmayacak bir şey. 3 ay ilişkiye girmek yoktu. Sonuçtan memnun kaldım. Sıkılık hissediliyor . Gerilme hissi oluyor. İlk ilişkilerde biraz zorlanma oluyor jel kullanılması lazım zamanla eşinizin kalıbını alıyor vajina kasları. İdrar kaçırma olayı farklı birşey daraltma yapılınca o düzelmez onun için başka bişey yapılıyor o yüzden ötle bir sorununuz varsa onuda söylemeniz lazım. Benim bildiklerim bunlar. 4 yıl önce yaptırmıştım o yüzden fiyat sormayın şuanki fiyatları bilmiyorum. Birde kanamanın fazla olduğu bir ameliyattı o yüzden kan değerlerinin yüksek olması lazım . Benim düşüktü ertelenmişti kan değerleri yükseldikten sonra olmuştum.

dolguyla daraltan bi yeri tanıyorum bi iletişime geçin derim shineandgo instagram ama nekadara yaparlar iletişim numarası falan bilmiyorum dolguyla daraltıolarmış

NEREDE OLDUN AMELİYATI RİCA ETSEM YAZAR MISIN ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…