Ginekolog bilir canim test yaparDİYELİMKİ EŞİM SÖYLEMEDİ BELKİ BENİ ÜZMEK İSTEMİYORDUR BEN ANLAYABİLİRMİYİM ACABA?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ginekolog bilir canim test yaparDİYELİMKİ EŞİM SÖYLEMEDİ BELKİ BENİ ÜZMEK İSTEMİYORDUR BEN ANLAYABİLİRMİYİM ACABA?
Nete vajınoplastı ameliyat-ı diye arama yaptır. Sorunlar az çok yazıyor zatenKIZLAR BENİM MERAK ETTİĞİM VAJİNANIN DAR OLMADIĞINI BİZ NASIL FARKEDEBİLİRİZ?
Geçmiş olsun,fiyat çok iyiymiş vallaBende 2 hafta önce vajina daraltma ameliyatı oldum.Ameliyatimi Jinekolog yaptı özel bi hastanede oldum 750 tl ye 45 dk sürmus ameliyat uyandigimda acidan çok yanma hissi vardı ilk gün baya bi zor geçti yurumede lavaboya gitmede baya zorlaniyosun oturmak yasak 10 gün kontrolden sonra oturup oturmayacaginiza Dr karar veriyor.1 ay ilişki yasak 5 gun sonra fitil kullanmaya basliyosun dikişler alınmıyor eriyen dikiş yapılıyor.
Teşekkür ederim arzum77 ben sedasyonla oldum lokal olmak istemedim ne kadarda o bölge uyuşuk olsada ne yaptığını bilmek beni rahatsız ederdi.Agri oluyor evet ama dayanılmaz değil ağrı kesici veriyor Dr ilk uyandigimda yanma hissi vardı bende 2 saat hastanede kaldım sonra taburcu oldum sonta takilmadi canım tuvalete otururken tam oturmak yasak bir tarafa ağırlık vererek oturuluyor yemeği bile yan yatarak yiyorsun zaten istesende popunun üzerine oturamiyorsun.ameliyat sonrasi hafif kanama oluyor regl olur gibi oda bir iki güne geçiyor ben ped koymadim sert oluyor gazlı bezin içine pamuk koyup ped yaptim yumuşak olduğu için rahatsizda etmiyor.bende sadece daraltma yapıldı çıkarken pijama giydim sorun olmadı sende nasıl rahat edeceksen onu giy canımGeçmiş olsun,fiyat çok iyiymiş valla
Bende vajınoplastı ve labıoplastı birlikte Olacağım. Narkozdan kendime geldigimde nasıl Ağrı olacak diye çok merak ediyorum açıkcası. Ağrı olmuyormu,yanma nasıl çok Ağrı verici şekildemi? Gecelik tarzımı götüreyim hastaneye daha rahatmı ederim yoksa pijama olurmu? Ped gibi birşeye gerek varmı? Önerilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
Oturmanın yasak oldugunu bilmiyordum açıkcası. Peki ufak tuvaletimizi nasıl yapacağız,sonta takılı oluyormu ameliyattan sonra?
Genel anestezi ile olacagım ben. Sanırım bir gece hastanede kalırım,canım tatlıdır :) Ama iyi hissedersem belkide çıkarım bakalım..Teşekkür ederim arzum77 ben sedasyonla oldum lokal olmak istemedim ne kadarda o bölge uyuşuk olsada ne yaptığını bilmek beni rahatsız ederdi.Agri oluyor evet ama dayanılmaz değil ağrı kesici veriyor Dr ilk uyandigimda yanma hissi vardı bende 2 saat hastanede kaldım sonra taburcu oldum sonta takilmadi canım tuvalete otururken tam oturmak yasak bir tarafa ağırlık vererek oturuluyor yemeği bile yan yatarak yiyorsun zaten istesende popunun üzerine oturamiyorsun.ameliyat sonrasi hafif kanama oluyor regl olur gibi oda bir iki güne geçiyor ben ped koymadim sert oluyor gazlı bezin içine pamuk koyup ped yaptim yumuşak olduğu için rahatsizda etmiyor.bende sadece daraltma yapıldı çıkarken pijama giydim sorun olmadı sende nasıl rahat edeceksen onu giy canım
Rica ederim arzum77 şimdiden geçmiş olsun..Genel anestezi ile olacagım ben. Sanırım bir gece hastanede kalırım,canım tatlıdır :) Ama iyi hissedersem belkide çıkarım bakalım..
Ben o zaman Yanıma gecelikte alayım pijamada.. Rahat bir kilot alayım duruma göre hareket ederim
Çok teşekkür ederim bilgiler için,valla ihtiyacım vardı
Son durum merdivenlerden inerken son basamakta ayağım ters döndü ve kırıldı... Ayağım alçıda. Doktorum bu şekilde ameliyat edemem,ameliyat sonrası hareketsiz yaşam istemediğimiz birşey dedi ve tarihi iptal ettik maalesef
Cok gecmis olsun yeni goruyorum ayagini kirdiginiSon durum merdivenlerden inerken son basamakta ayağım ters döndü ve kırıldı... Ayağım alçıda. Doktorum bu şekilde ameliyat edemem,ameliyat sonrası hareketsiz yaşam istemediğimiz birşey dedi ve tarihi iptal ettik maalesef
Alçı çıkacak,ayak yere basacak ondan sonra ameliyat olacağım Allah nasip ederse ..
Sağol Can'ım... Valla üzülmedim değil .. Ama ne yapalım,ayakta birşey çıkmasın sağlığıma kavuşayımda olurum ameliyat ..Cok gecmis olsun yeni goruyorum ayagini kirdigini
Herseyde bir hayir var uzulme
Insallah onemli birsey cikmaz once saglik tabikiSağol Can'ım... Valla üzülmedim değil .. Ama ne yapalım,ayakta birşey çıkmasın sağlığıma kavuşayımda olurum ameliyat ..
Sağol Can'ım... Valla üzülmedim değil .. Ama ne yapalım,ayakta birşey çıkmasın sağlığıma kavuşayımda olurum ameliyat ..
Mrb arkadaslar..ben daraltma istiyorum..ilk dogumumda genisleme oldu.ayrica 2,3 aya bir enfeksiyon oluyorum.en onemliside kayganlik ve genislikten dolayi iliski sirasinda zevk almiyorum.ustelik hapsururken oksururkende azda olsa idrar kaciriyorum.butun bunlar daraltmaya sebepmi sizce.doktor bu operasyonu yap deyince hemen yapmiyor sanirim.daraltan varsa lutfen memnuniyet konusunda bilgi versin...
Valla ben oyle bir sıkıntı yasamadim hiç hatta halen iliskiye girerken ilk günkü gibi aciyor acaba bende de bir sikintimi varçok geçmiş olsun vardır bir hayır.. iyi bakın kendinize..
Evet.genislik yuzunden zevk alamiyoruz.hadi o da bir yere kadar,oksurup hapsirirken idrar kaciriyoruz pede bagimliyiz.cok kotu bir his.Neden böyle bir gereksinim duruyorsunuz arkadaslar acaba ilişki durumunda bir zevk almama durumu mu sözkonusudur
Canim suanki durumun ne.memnun kaldin mi ve daraldigini hissediyormusun.cekinerek soruyorum ama iliski sirasinda nasil darlik hissediliyormu.cevaplarsan sevinirim cunku dogumdan sonra dusunuyorum.Bende 2 hafta önce vajina daraltma ameliyatı oldum.Ameliyatimi Jinekolog yaptı özel bi hastanede oldum 750 tl ye 45 dk sürmus ameliyat uyandigimda acidan çok yanma hissi vardı ilk gün baya bi zor geçti yurumede lavaboya gitmede baya zorlaniyosun oturmak yasak 10 gün kontrolden sonra oturup oturmayacaginiza Dr karar veriyor.1 ay ilişki yasak 5 gun sonra fitil kullanmaya basliyosun dikişler alınmıyor eriyen dikiş yapılıyor.