vajina daraltma

Ameliyatınızı kim yapmıştı??

Ameliyatınızı kim yapmıştı??
Ame
Doktorum Hasan Fındık, İstanbulda doktorum Bağdat caddesinde muayenehane.. Herşey yolunda memnunuz
Teşekkür ederim çok geçmiş olsun buarada insallah bende uygun bulduğum bir doktora yaptıracağım ama bende sarkma da olduğu icin jinekolog tercihim mesela su doktorlardan hangisini önerirsiniz yeşim yercok ,süleyman esendağ, tugrul abacioğlu, prof fuat demirci ??? Bu konuda tecrübe edinmis olan lutfen yazabilirmi doktor icin

Nerde sarkma var, anlamadım? Dış dudaklar mı?

Ki

Hayır oradada bir miktar var ancak rahatsız etmiyor bahsettiğim şey idrar torbasi ve rahimde
Benim onlarda yukarı alındı zaten. Yani iç dudaklar küçültüldü, dış dudaklara yağ dolgusu yapıldı, daraltma yapıldı ve Rahim idrar torbası yukarı çekildi.
Yeşim hanımla bende görüşmüştüm. İyi bir doktor ama ona olmadım. Bu konudada estetik cerraha güvendim, pişman degilim

Tekrar geçmiş olsun cesaretinizi tebrik ederim rahim sarkmasi idrar torbasi yukarı kaldırdım dediniz ve estetikciniz mi yaptı bunu????

Kime yaptırmıştınız acaba ameliyatı

Merhaba
Acaba bana bu konuda biraz bilgileri verebilir misiniz. Surec fiyat Ilk iliski sonrasi memnunmusunuz Bende Bu dertten muzdaribim yaptirmak Cok istiyorum
Merhaba ben 40 gün önce oldum iç dudak küçültme vajina daraltma ama ilk ilişki trcrübem felaket olduUmarım böyle kalmam ameliyat olmadan önce iyi düşünün iyileşme sürecinide zor geçirdim ben 10 gün kanamam oldu

10 gün kanama çok değil ama ağrı sancınız oldu mu süreci nasıl geçirdiniz nasıl yaptılar ameliyatı biraz anlatır mısınız bana da

10 gün kanama çok değil ama ağrı sancınız oldu mu süreci nasıl geçirdiniz nasıl yaptılar ameliyatı biraz anlatır mısınız bana da
İlk günler ağrı oluyor hareket kısıtlı oluyor tabi güçlü bir ağrı kesici yazdı doktorum 5 6 gün kullandım sonra ağrı kesiciye ihtiyacım kalmadı ameliyatım uzun sürdü 4.5 saat kaldım tek iç dudak küçültmede vardı ama şimdi sorunumuz farklı ilişkiye girerken zorlanıyorum çok sert dar doktor fazla mı parça çıkarttı hepmi böyle kalıcam diye dertliyim inşaAllah biraz genişler tam iki parmaklık dedi doktor ama içerisi sanki daha dar can yakıcı korkuyorum önce hiç böyle bi sıkıntım yoktu tabi ama eşimle aramız açılmıştı bolluğundan çok şikayetciydi bilmiyorum herşey bu kadınlara mı zor

Merhaba, 40 gün önce bu ameliyatı olmuşsunuz ve ilişkiden bahsediyorsunuz
Ben 2 ay sonrası ancak başlayabilmiştim. O da kayganlaştırıcı ürünlerle, arada sırada yaniii..
Tabiki ilk bir kaç ay zor olur, çünkü ödemler var, etler henüz sert. Erken başlamışsınız valla, bence bekleyin ve dikkat edin.

Merhabalar cevabınız için teşekkür ederim öncelikledoktoruma 38.gün kontrole gittim iyileşmişsin sıkıntı yok serbestsiniz demişti.Ama tabi pratikte öyle olmadı beklerim daha sıkıntı yok ama panik oldum böyle acılı hayat geçmez yani ama düzeliyorsa panik yapmayım boşuna

Dedigim gibi erken henüz, daha etler ödemlidir, o bölgenin iyileşmesi ödemlerinin geçmesi zaman alıyor. Biraz daha bekleyin, 2 ay olsun, sonrasında da dedigim gibi yardımcı ürünler kullanın bir müddet.

Lazerle daraltma yaptırıp tek seansta sonuç alan var mı net bir bilgiye ulaşamadım. Daraltma ile aynı seansta kızlık zarını da diktirecem. Yoksa cerrahi mi öneriliyor doğum yapmadım

Lazerle daraltma yaptırıp tek seansta sonuç alan var mı net bir bilgiye ulaşamadım. Daraltma ile aynı seansta kızlık zarını da diktirecem. Yoksa cerrahi mi öneriliyor doğum yapmadım
Merhabalar lazerin işe yaramadığını söyleyenler var sonra tekrar genişleme oluyormuş cerrahi tabiki kesin çözüm normal doğum yapmadıktan sonra genişleme tekrar olmuyor ama tabiki cerrahininde farklı zorlukları var.

Simdi nasilsiniz. Be de oldum ameliyati -0 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…