Ameliyatınızı kim yapmıştı??Bu ameliyatı olanlardan biriyim. İki normal doğum yaptım normal doğum yapacaklara tavsiyem. Benim birinci doğumum epuduralle olmuştu ve ıkınma gücü azaldığı için vajina içten dışa kesilmişti bebek rahat çıksın diye ve bu şekilde kesilerek doğum yapınca hiç bir sıkıntım olmadı. Vajina kasları dar kalmıştı. İkinci doğumumda bu işlem yapılmadı ve bebek çıkarken vajina kasları istem dışı yırtıldı bir kaç yerden ve kaslar genişledi. Vajina kaslarının genişlediğini şu şekilde anlarsınız. İlişki esnasında anormal hava dolar ses çıkar ve ayna yardımıyla o bölgeye bakın hafif ıkının içi görünüyorsa genişlemiştir. Ameliyatın çok acısı yoktu aynı doğumdan sonraki yanma olur ona benziyordu. Enfeksiyon kaptırmadıkça sorun olmayacak bir şey. 3 ay ilişkiye girmek yoktu. Sonuçtan memnun kaldım. Sıkılık hissediliyor . Gerilme hissi oluyor. İlk ilişkilerde biraz zorlanma oluyor jel kullanılması lazım zamanla eşinizin kalıbını alıyor vajina kasları. İdrar kaçırma olayı farklı birşey daraltma yapılınca o düzelmez onun için başka bişey yapılıyor o yüzden ötle bir sorununuz varsa onuda söylemeniz lazım. Benim bildiklerim bunlar. 4 yıl önce yaptırmıştım o yüzden fiyat sormayın şuanki fiyatları bilmiyorum. Birde kanamanın fazla olduğu bir ameliyattı o yüzden kan değerlerinin yüksek olması lazım . Benim düşüktü ertelenmişti kan değerleri yükseldikten sonra olmuştum.
Kime ameliyat oldunuz eşiniz ve siz memnun musunuz doktor ismi ve ili yazarmisınızKızlar ben doktorumla görüştüm ameliyat Olacağım vajınoplastı ve labıoplastı birlikte olacak.. Bayramdan sonrası için ameliyat günü alacağım
Doktorum Hasan Fındık, İstanbulda doktorum Bağdat caddesinde muayenehane.. Herşey yolunda memnunuzKime ameliyat oldunuz eşiniz ve siz memnun musunuz doktor ismi ve ili yazarmisınız
AmeAmeliyatınızı kim yapmıştı??
Teşekkür ederim çok geçmiş olsun buarada insallah bende uygun bulduğum bir doktora yaptıracağım ama bende sarkma da olduğu icin jinekolog tercihim mesela su doktorlardan hangisini önerirsiniz yeşim yercok ,süleyman esendağ, tugrul abacioğlu, prof fuat demirci ??? Bu konuda tecrübe edinmis olan lutfen yazabilirmi doktor icinDoktorum Hasan Fındık, İstanbulda doktorum Bağdat caddesinde muayenehane.. Herşey yolunda memnunuz
Nerde sarkma var, anlamadım? Dış dudaklar mı?Ame
Teşekkür ederim çok geçmiş olsun buarada insallah bende uygun bulduğum bir doktora yaptıracağım ama bende sarkma da olduğu icin jinekolog tercihim mesela su doktorlardan hangisini önerirsiniz yeşim yercok ,süleyman esendağ, tugrul abacioğlu, prof fuat demirci ??? Bu konuda tecrübe edinmis olan lutfen yazabilirmi doktor icin
Bu ameliyatı olanlardan biriyim. İki normal doğum yaptım normal doğum yapacaklara tavsiyem. Benim birinci doğumum epuduralle olmuştu ve ıkınma gücü azaldığı için vajina içten dışa kesilmişti bebek rahat çıksın diye ve bu şekilde kesilerek doğum yapınca hiç bir sıkıntım olmadı. Vajina kasları dar kalmıştı. İkinci doğumumda bu işlem yapılmadı ve bebek çıkarken vajina kasları istem dışı yırtıldı bir kaç yerden ve kaslar genişledi. Vajina kaslarının genişlediğini şu şekilde anlarsınız. İlişki esnasında anormal hava dolar ses çıkar ve ayna yardımıyla o bölgeye bakın hafif ıkının içi görünüyorsa genişlemiştir. Ameliyatın çok acısı yoktu aynı doğumdan sonraki yanma olur ona benziyordu. Enfeksiyon kaptırmadıkça sorun olmayacak bir şey. 3 ay ilişkiye girmek yoktu. Sonuçtan memnun kaldım. Sıkılık hissediliyor . Gerilme hissi oluyor. İlk ilişkilerde biraz zorlanma oluyor jel kullanılması lazım zamanla eşinizin kalıbını alıyor vajina kasları. İdrar kaçırma olayı farklı birşey daraltma yapılınca o düzelmez onun için başka bişey yapılıyor o yüzden ötle bir sorununuz varsa onuda söylemeniz lazım. Benim bildiklerim bunlar. 4 yıl önce yaptırmıştım o yüzden fiyat sormayın şuanki fiyatları bilmiyorum. Birde kanamanın fazla olduğu bir ameliyattı o yüzden kan değerlerinin yüksek olması lazım . Benim düşüktü ertelenmişti kan değerleri yükseldikten sonra olmuştum.
Doktorunuz kimdi ve hangi ilde ?
Hayır oradada bir miktar var ancak rahatsız etmiyor bahsettiğim şey idrar torbasi ve rahimdeNerde sarkma var, anlamadım? Dış dudaklar mı?
Benim onlarda yukarı alındı zaten. Yani iç dudaklar küçültüldü, dış dudaklara yağ dolgusu yapıldı, daraltma yapıldı ve Rahim idrar torbası yukarı çekildi.Hayır oradada bir miktar var ancak rahatsız etmiyor bahsettiğim şey idrar torbasi ve rahimde
MerhabaDoktorum Hasan Fındık, İstanbulda doktorum Bağdat caddesinde muayenehane.. Herşey yolunda memnunuz
Tekrar geçmiş olsun cesaretinizi tebrik ederim rahim sarkmasi idrar torbasi yukarı kaldırdım dediniz ve estetikciniz mi yaptı bunu????Benim onlarda yukarı alındı zaten. Yani iç dudaklar küçültüldü, dış dudaklara yağ dolgusu yapıldı, daraltma yapıldı ve Rahim idrar torbası yukarı çekildi.
Yeşim hanımla bende görüşmüştüm. İyi bir doktor ama ona olmadım. Bu konudada estetik cerraha güvendim, pişman degilim
Kime yaptırmıştınız acaba ameliyatıBu ameliyatı olanlardan biriyim. İki normal doğum yaptım normal doğum yapacaklara tavsiyem. Benim birinci doğumum epuduralle olmuştu ve ıkınma gücü azaldığı için vajina içten dışa kesilmişti bebek rahat çıksın diye ve bu şekilde kesilerek doğum yapınca hiç bir sıkıntım olmadı. Vajina kasları dar kalmıştı. İkinci doğumumda bu işlem yapılmadı ve bebek çıkarken vajina kasları istem dışı yırtıldı bir kaç yerden ve kaslar genişledi. Vajina kaslarının genişlediğini şu şekilde anlarsınız. İlişki esnasında anormal hava dolar ses çıkar ve ayna yardımıyla o bölgeye bakın hafif ıkının içi görünüyorsa genişlemiştir. Ameliyatın çok acısı yoktu aynı doğumdan sonraki yanma olur ona benziyordu. Enfeksiyon kaptırmadıkça sorun olmayacak bir şey. 3 ay ilişkiye girmek yoktu. Sonuçtan memnun kaldım. Sıkılık hissediliyor . Gerilme hissi oluyor. İlk ilişkilerde biraz zorlanma oluyor jel kullanılması lazım zamanla eşinizin kalıbını alıyor vajina kasları. İdrar kaçırma olayı farklı birşey daraltma yapılınca o düzelmez onun için başka bişey yapılıyor o yüzden ötle bir sorununuz varsa onuda söylemeniz lazım. Benim bildiklerim bunlar. 4 yıl önce yaptırmıştım o yüzden fiyat sormayın şuanki fiyatları bilmiyorum. Birde kanamanın fazla olduğu bir ameliyattı o yüzden kan değerlerinin yüksek olması lazım . Benim düşüktü ertelenmişti kan değerleri yükseldikten sonra olmuştum.
Merhaba ben 40 gün önce oldum iç dudak küçültme vajina daraltma ama ilk ilişki trcrübem felaket olduMerhaba
Acaba bana bu konuda biraz bilgileri verebilir misiniz. Surec fiyat Ilk iliski sonrasi memnunmusunuz Bende Bu dertten muzdaribim yaptirmak Cok istiyorum
10 gün kanama çok değil ama ağrı sancınız oldu mu süreci nasıl geçirdiniz nasıl yaptılar ameliyatı biraz anlatır mısınız bana daMerhaba ben 40 gün önce oldum iç dudak küçültme vajina daraltma ama ilk ilişki trcrübem felaket olduUmarım böyle kalmam ameliyat olmadan önce iyi düşünün iyileşme sürecinide zor geçirdim ben 10 gün kanamam oldu
İlk günler ağrı oluyor hareket kısıtlı oluyor tabi güçlü bir ağrı kesici yazdı doktorum 5 6 gün kullandım sonra ağrı kesiciye ihtiyacım kalmadı ameliyatım uzun sürdü 4.5 saat kaldım tek iç dudak küçültmede vardı ama şimdi sorunumuz farklı ilişkiye girerken zorlanıyorum çok sert dar doktor fazla mı parça çıkarttı hepmi böyle kalıcam diye dertliyim inşaAllah biraz genişler tam iki parmaklık dedi doktor ama içerisi sanki daha dar can yakıcı korkuyorum önce hiç böyle bi sıkıntım yoktu tabi ama eşimle aramız açılmıştı bolluğundan çok şikayetciydi bilmiyorum herşey bu kadınlara mı zor10 gün kanama çok değil ama ağrı sancınız oldu mu süreci nasıl geçirdiniz nasıl yaptılar ameliyatı biraz anlatır mısınız bana da
Merhaba, 40 gün önce bu ameliyatı olmuşsunuz ve ilişkiden bahsediyorsunuzİlk günler ağrı oluyor hareket kısıtlı oluyor tabi güçlü bir ağrı kesici yazdı doktorum 5 6 gün kullandım sonra ağrı kesiciye ihtiyacım kalmadı ameliyatım uzun sürdü 4.5 saat kaldım tek iç dudak küçültmede vardı ama şimdi sorunumuz farklı ilişkiye girerken zorlanıyorum çok sert dar doktor fazla mı parça çıkarttı hepmi böyle kalıcam diye dertliyim inşaAllah biraz genişler tam iki parmaklık dedi doktor ama içerisi sanki daha dar can yakıcı korkuyorum önce hiç böyle bi sıkıntım yoktu tabi ama eşimle aramız açılmıştı bolluğundan çok şikayetciydi bilmiyorum herşey bu kadınlara mı zor
Merhabalar cevabınız için teşekkür ederim öncelikleMerhaba, 40 gün önce bu ameliyatı olmuşsunuz ve ilişkiden bahsediyorsunuz
Ben 2 ay sonrası ancak başlayabilmiştim. O da kayganlaştırıcı ürünlerle, arada sırada yaniii..
Tabiki ilk bir kaç ay zor olur, çünkü ödemler var, etler henüz sert. Erken başlamışsınız valla, bence bekleyin ve dikkat edin.
Dedigim gibi erken henüz, daha etler ödemlidir, o bölgenin iyileşmesi ödemlerinin geçmesi zaman alıyor. Biraz daha bekleyin, 2 ay olsun, sonrasında da dedigim gibi yardımcı ürünler kullanın bir müddet.Merhabalar cevabınız için teşekkür ederim öncelikledoktoruma 38.gün kontrole gittim iyileşmişsin sıkıntı yok serbestsiniz demişti.Ama tabi pratikte öyle olmadı beklerim daha sıkıntı yok ama panik oldum böyle acılı hayat geçmez yani ama düzeliyorsa panik yapmayım boşuna
Merhabalar lazerin işe yaramadığını söyleyenler var sonra tekrar genişleme oluyormuş cerrahi tabiki kesin çözüm normal doğum yapmadıktan sonra genişleme tekrar olmuyor ama tabiki cerrahininde farklı zorlukları var.Lazerle daraltma yaptırıp tek seansta sonuç alan var mı net bir bilgiye ulaşamadım. Daraltma ile aynı seansta kızlık zarını da diktirecem. Yoksa cerrahi mi öneriliyor doğum yapmadım
Simdi nasilsiniz. Be de oldum ameliyati -0 gun olduMerhaba ben 40 gün önce oldum iç dudak küçültme vajina daraltma ama ilk ilişki trcrübem felaket olduUmarım böyle kalmam ameliyat olmadan önce iyi düşünün iyileşme sürecinide zor geçirdim ben 10 gün kanamam oldu