Buğün bende kadın doğumcuya muayene oldum. Iki normal doğum yaptım,aşşagıya doğru baskı hissi var,genişleme oldugunuda farkındayım tabi. Doktorum idrar torbasına baskı yapıyor ayrıca rahimde aşşagıya düşmüş biraz dedi. Vajina daraltma,iç Dudaklarada müdahale edilmesi gerek dedi. Yaram da varmış,onada el atacakmış. Vajinal kaslar ayrılmış,iç yırtıklar var dedi.. Durum vahimMrb arkadaslar..ben daraltma istiyorum..ilk dogumumda genisleme oldu.ayrica 2,3 aya bir enfeksiyon oluyorum.en onemliside kayganlik ve genislikten dolayi iliski sirasinda zevk almiyorum.ustelik hapsururken oksururkende azda olsa idrar kaciriyorum.butun bunlar daraltmaya sebepmi sizce.doktor bu operasyonu yap deyince hemen yapmiyor sanirim.daraltan varsa lutfen memnuniyet konusunda bilgi versin...
ben bunu jinekolog dr a sormuştum çok riskli bir ameliyat olduğunu söylemişti. vajinayı daraltmak için epey kesi yapılıyor dikiş atılıyor vs. tüm bunlar neticesinde ilişki sırasında his kaybı yaşanabileceğini yada acı hissedilebileceğini söylemişti. canım iyice araştır ve paranı almak için değilde sağlığını ön plana alan bir dr bulmaya çalış. bu sitede hem çok memnun olduğunu yazanlar hemde çok pişman olanların yorumlarını okumuştum. bilemiyorum sonuçta her ameliyat risklidirMrb arkadaslar..ben daraltma istiyorum..ilk dogumumda genisleme oldu.ayrica 2,3 aya bir enfeksiyon oluyorum.en onemliside kayganlik ve genislikten dolayi iliski sirasinda zevk almiyorum.ustelik hapsururken oksururkende azda olsa idrar kaciriyorum.butun bunlar daraltmaya sebepmi sizce.doktor bu operasyonu yap deyince hemen yapmiyor sanirim.daraltan varsa lutfen memnuniyet konusunda bilgi versin...
Çok araştırma yapmak lazım çookkkkben bunu jinekolog dr a sormuştum çok riskli bir ameliyat olduğunu söylemişti. vajinayı daraltmak için epey kesi yapılıyor dikiş atılıyor vs. tüm bunlar neticesinde ilişki sırasında his kaybı yaşanabileceğini yada acı hissedilebileceğini söylemişti. canım iyice araştır ve paranı almak için değilde sağlığını ön plana alan bir dr bulmaya çalış. bu sitede hem çok memnun olduğunu yazanlar hemde çok pişman olanların yorumlarını okumuştum. bilemiyorum sonuçta her ameliyat risklidir
evet canım sanırım bu ameliyatın riski fazla ben dr un tepkisinden öyle anladım pek yaptıranda olmayıp mahrem bir konuda olunca ameliyat olanı bulmak zor oluyor . Allah yardımcın olsun ama sen bulursun benceÇok araştırma yapmak lazım çookkkk
Çok araştırma yapmak lazım çookkkk
aksine benm çok tanıdığım oldu bu ameliyatı olan, ama herkes dillendirmiyor, bana da hemşire olduğum için söyleniyor pek tabii. benim duyduğum plastik cerrahlar yapıyor bu ameliyatı, özellikle de vajina daraltma ve iç dudak küçültmeyi yani sarkıklıklarıevet canım sanırım bu ameliyatın riski fazla ben dr un tepkisinden öyle anladım pek yaptıranda olmayıp mahrem bir konuda olunca ameliyat olanı bulmak zor oluyor . Allah yardımcın olsun ama sen bulursun bence
memnunlar mı pekiaksine benm çok tanıdığım oldu bu ameliyatı olan, ama herkes dillendirmiyor, bana da hemşire olduğum için söyleniyor pek tabii. benim duyduğum plastik cerrahlar yapıyor bu ameliyatı, özellikle de vajina daraltma ve iç dudak küçültmeyi yani sarkıklıkları
ne kadara yapmışlar canım biliyomusunpişman perişan olan duymadım ama ne kadar memnunlar bilmiyorum canım ama genel olarak memnunlar bence
3-4 bin arası dr. mirza bey baya yaptığını duydum benne kadara yapmışlar canım biliyomusun
Evet,ama çok araştırıyorum . Valla nette Vajina resimlerine bakıyorum artık,ameliyat öncesi sonrasıevet canım sanırım bu ameliyatın riski fazla ben dr un tepkisinden öyle anladım pek yaptıranda olmayıp mahrem bir konuda olunca ameliyat olanı bulmak zor oluyor . Allah yardımcın olsun ama sen bulursun bence
Kızlar,ben bu ameliyatı olmaya karar verdim sanırım. Birde labıoplastı ameliyatıda olacagım. Iki normal doğum yaptım,bazı sorunlar oldugunu hissediyorum. Önümüzdeki hafta doktorumla bu konuyu Görüşmeye gideceğim,bakalım ne diyecek :)
Canım,iki hafta sonra gideceğim doktoruma. Şu sıralar hastaymış Hasan bey,iyileşsin öyle gideceğimgörüşme yaptınzmı acaba ? banada bilgi verebilirmisiniz?
Ameliyat oldunmu .olduysan sonuctan memnunmusun.cvplarsan cok sevinirim...Buğün bende kadın doğumcuya muayene oldum. Iki normal doğum yaptım,aşşagıya doğru baskı hissi var,genişleme oldugunuda farkındayım tabi. Doktorum idrar torbasına baskı yapıyor ayrıca rahimde aşşagıya düşmüş biraz dedi. Vajina daraltma,iç Dudaklarada müdahale edilmesi gerek dedi. Yaram da varmış,onada el atacakmış. Vajinal kaslar ayrılmış,iç yırtıklar var dedi.. Durum vahim
Verilen fiyat 7.500 ve 8.500 hastaneye göre değişiyor. Biraz daha doktor araştırması yapacagım sanırım..
Zamanla hapşurdugunda idrar kaçırma şikayetleri olur dedi. Hiç ihmal etme,n yakın zamanda iyi bir kadın doğumcuya muayene ol derim
Yaz cnm sonucunu bende beklicem :)Canım,iki hafta sonra gideceğim doktoruma. Şu sıralar hastaymış Hasan bey,iyileşsin öyle gideceğimYazarım sonucumu
Ayy canim bende doktorumdan cekiniyorum:)) seyimi daralt zevk almiyorum eşimede zevk vermiyorum demek cok zor olcakk.suan hamileyim ve her hapsurdugumda idrar kaciriyorum.ben doktora bunlari nasil soylucem offf.Kızlar,ben bu ameliyatı olmaya karar verdim sanırım. Birde labıoplastı ameliyatıda olacagım. Iki normal doğum yaptım,bazı sorunlar oldugunu hissediyorum. Önümüzdeki hafta doktorumla bu konuyu Görüşmeye gideceğim,bakalım ne diyecek :)