VAJİNA DARALTMA VE PERİNOPLASTİ AMELİYATIM

Kızlar dün tekrar ilişki denedik.. daha rahattı 😀😃 öncekiler kadar acımadı.. hatta azıcık bir acıma oldu sonra rahatlayıp o bölgenin açıldığını hissettim.. eşim gayet memnun..
Ben de sizden güç alarak 15 gün önce oldum, görüntü şahane... Ama meraktan ölüyorum içi nasıl oldu.. bazı doktorlar 1-2-3 parmak diye derecendirirken bizde böyle bir konu olmadı...çok dar olması da sorun burada okuduklarım kadarıyla... umarım dar yapmıştır ama. Harika oldu dedi ama merakla beklemek çok can sıkıcı 🤪

Ben de sizden güç alarak 15 gün önce oldum, görüntü şahane... Ama meraktan ölüyorum içi nasıl oldu.. bazı doktorlar 1-2-3 parmak diye derecendirirken bizde böyle bir konu olmadı...çok dar olması da sorun burada okuduklarım kadarıyla... umarım dar yapmıştır ama. Harika oldu dedi ama merakla beklemek çok can sıkıcı 🤪
Benimki 1 parmaktı. Ama doktorum dedi ki oradan bebek çıkıyor oradaki kaslar kolay genişlemeye yatkın kaslar. Ve doktorum en son gittiğimde parmağı ile muayene ettiğinde o bir parmağını kavramıştı ben tamamını kavradığını hissetmiştim. Dün 4. kez ilişkiyi denedik ve daha rahattı.. eşim çok memnun kaldı. Bende artık zamanla alışacağımı düşünüyorum. Ama misyoner pozisyonda deniyoruz. Öyle daha rahat oluyor çünkü. Alıştıktan sonra pozisyon değiştiririm ancak:KK66: Birde kuruluk devam ediyor bebe yağı kullanıyorum..

Korkmayın, benimde üç parmak açıktı, içim görünüyordu. Hiç bir şekilde eşime yaklaşmıyordum çok kötü hissediyordum, çok utanıyordum. Ameliyattan bir kaç gün sonra aynayla baktım kapanmış hiç bişey görünmüyor, öyle mutlu hissettim kendimi anlatamam. Birde şu oldu ben operasyondan 15 gün sonra muayeneye gittim. Doktor parmağı ile muayne ediyor ya. İç kısımda o parmağı tamamen hissettim o kadar dardı içi. Vajinal kaslar parmağı kavradı anlatabildim mi?
Gecmis olsun doktorun adi neydi hangi sehirdeydi. Birde gercekten faydasini gordunuz mu

Merhaba,vajina daraltma ve perinoplasti ameliyatım sonrası herkesin doğru bilgiye sahip olması için üye oldum...
Bugün 5. Günüm çok kolay diyenlerin yaa acı eşiği feci yüksek yada operasyon olmamışlar😩
Makatta yoğun bir baskı hissediliyor
Penguen gibi yürüme şekli,tam dikte durulmuyor
Öyle ev işi yapayım çocuklarla ilgieneyim filan zor yanınızda duracak yoksa yaptırmayın lütfen
Sürekli bir zonklama hissi
Birde kabız olursanız eyvahlar olsun
Öksürürken ve hapşururken dikişleri patlattım sanıyorsunuz
Oturup kalkmak yorucu ve sıkıntılı çalışıyorsanız,küçük bebeğiniz varsa yanınızda sizi destekleyecek kimse yoksa uygun şartları oluşturmadan yaptırmayın bence yatmak gerekiyor çoğunlukla zaten nekadar ayakta kalmak istesenize o baskı sizi yatmaya itiyor ...
Felaket tellalı gibi düşünmeyin tabi bu benim sürecim , özellikle sıkıntılarını dile getirdimki sonrası proğramlamanızı ona göre yapın diye ..
Sonuç güzel olcak diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..
Asla ve asla kolay operasyon değil bunu çok iyi bilin lütfen 🙏
Doku almışlar sizden bende revizyon olduğumda çok ağrılı geçmişti kolay Bi ameliyat deil

Kızlar dün tekrar ilişki denedik.. daha rahattı 😀😃 öncekiler kadar acımadı.. hatta azıcık bir acıma oldu sonra rahatlayıp o bölgenin açıldığını hissettim.. eşim gayet memnun..
Merhaba, siz doktorunuzdan memnun kalmışsınız eğer sonrasında bir sıkıntı çıkmadıysa inşallah, özelden doktor ismi verebilir misiniz diye rica edecektim?

Dr gerek yok dedi bende gitmedim yazışıyoruz herhangi bir durumda ben açıyor kanıyor diyorum diyor ki dar mı nasıl olmuş kasap et derdinde koyun can😁
Kanama lar nezaman bitti acaba benim 2dir denedik aşırı kanama oluyo yaa doktor aradım normal geçecek diyoo çok korkuyorum 4,aybittimde denemeye başladım ayricaaa

Sizin çok acımıştı di mi dr bana 3 hafta perhiz dedi dikişler düşmeyince 4 dedi dışarıda hiç dikiş kalmadı içeriden de bi parça dikiş düşünce denedik epey kanama oldu artık ümidimi kaybetmeye başladım hep böyle acılı ve kanamalı ve sıkıntılı mı olacak diye😔 bir de parmağımı sokuyorum sanki hep bi yerlere takılıyor sizde demiştiniz yA
Ayy ne olurr bana cvp verirseniz çok sevinirim aynen sizin durumunuz dayım herdefasinda kanama oluyo ya ne zaman geçti sizinki korkudan ilişkiye giremiyoruzz

X