- 15 Kasım 2018
- 109
- 7
- 36
Ben şehir dışında ameliyat olduğum için 5.. Haftada gideceğim.Merhaba ben 7 Aralıkta vajina daraltma iç dudak küçültme ve dış dudak dolgusu yaptım toplam 3 işlem oldu. Bugün 1. haftam bir tane dikişim düştü kaşıntılar var. Dolgu şuanlık iyi duruyo ama ödemim fazla iç dudağın bir tanesi hâlâ şiş 15 gün sonra tekrar kontrole gideceğim umarım güzel sonuçlar elde etmiş olurum
Daraltmayi ben de bilmiyorum doktorum bana bırak kişiye göre ayarlama yapıyoruz demişti ama çok dar olmuş gibi tedirginim belkide süreç yakın diye psikolojik de olabilir ama perine bölgesi kesinlikle daha açıktı benim şimdiyse neredeyse yarim cm kadar kapanmış gibi gözüküyor yani öncesine göre vajen giriş kısmı bayaa küçulmus gibi bu da tedirgin ediyor haliyle ben de kontrolde soracağım. Doktorunuza danışın muhakkak kaşıntı için önerecektir. Çocuklarda kullanılan alerji şurubunun hap versiyonunu yazmıştı bana doktorum. Siz hangi şehirde yaptırdınızbu arada?Doktorum ödem için krem yazmıştı kaşıntı için hiç bişey yazmadı önerdiğinizi alıp kullansam acaba bi sıkıntı olur mu ve siz ne kadar daraltma yaptınız ben doktoruma bırakmıştım hâlâ bilmiyorum kontrolde soracağım İnşALLAH