Vajina daraltma estetigi yaptirip memnun kalan var mi

Dikişlerim patlamış gibi geldim.Doktor eriyen iplerle dikmemiş ve ben bilmiyordum.40 güb oldu iplerle geziyordum.Acile gittim bugun aldılar ipi patlayan yerler var gibi cok uzgunum

Dikişlerim patlamış gibi geldim.Doktor eriyen iplerle dikmemiş ve ben bilmiyordum.40 güb oldu iplerle geziyordum.Acile gittim bugun aldılar ipi patlayan yerler var gibi cok uzgunum
Çok üzüldüm duldulem hanim neden eriyen iplikle dikilmemiş sizi bu konuda uyarı yapılmadı mı sonuçları yazın lütfen

Dikiş patlamış iç etlerim dışardaydı ameliyatsz hiç bişey cözemezdi sanmıyorum
Merhaba, sizin durumunuzu bilemedim ama vajina genişleme,kotu koku,akıntı vs küçük problemi olanlar için ameliyatsız ve korkusuz bir çözüm olduğundan eminim

Duldulem hanim iyimisiniz kaç gündür birşey yazmadınız umarım sağlığınız iyidir
Iyiyim teşekür ederim bana bazen açık gibi geliyor iyileşti tamamen arada bi pişik ağrısı gibi agri oluyor sanirım batikon cok kullandm cildimi mafettim pişik oluyorum.Galiba 4 ünde doktora gitcem o dicek artık patlak varmı ilişki denedik kavrıyor iyi

İyi olmanıza çok sevindim inşallah patlak falan olmaz herşey istediğiniz gibi olur

İyi olmanıza çok sevindim inşallah patlak falan olmaz herşey istediğiniz gibi olur
Teşeekür ederim.eşim patlamadigını soyluyor orada dikilirse nasl beraber olcaktık diyor.Galiba ben fazla abartıyorum genc.kz şeyi istiyorum sankiberaber olduk baya dar olmuş boşa evham yaptım galiba doktora kontrole gitcem bakalm ne diyecek

Sizin adınıza çok sevindim duldulem hanim dr dada bir sorun çıkmaz İnş

Çok geçmiş olsun.. Merak ettik uzun süre yazmadınız.. İnşallah bi problem çıkmaz.. darısı bize.. iyileşmeyi bekliyoruz...

Çok geçmiş olsun.. Merak ettik uzun süre yazmadınız.. İnşallah bi problem çıkmaz.. darısı bize.. iyileşmeyi bekliyoruz...
İnşAllah benim 7 hafta oldu baya ümitsizdm 3 cocuk baya hırpalandm geçmeyecek ağrım sandım 7 hafta dolunca bişeyim kalmadı çok şükür Allah yardımcınız olsun sizin ne kadar süre oldu.Şuan ağrınız varmı?bide bu batikonu az kullanın ben 40 gün tekrar patlayacak korkusuyla batikona buladm sonrası derim felç resmen sürekli pişik gibi ağrı en son batikonu kullanmaynca baktım rahatlıyorum.Doktorda kaç gün kullanacagımı demedi.1 kere patlamış ya dikişim korkudan döktüm durdum.mafettim kendimi

Sizin adınıza çok sevindim duldulem hanim dr dada bir sorun çıkmaz İnş
İnşAllah azcık açık görunen kısım var patlamış dicek diye ödüm kopuyor bugun randevum var uyamadm bu konu çok pskolojimi bozuyor tamam herşey yolunda demeden ben rahatlamıcam.bide zamanla ağır iş yapnca geri patlıyo demişti bi teyze bana çok korkuyorum.3 çocuk iş bitmez bende bi sorcam doktora bu durumu

Benim 2,5 hafta oldu ama regl oldum. Yaklaşık 3 gündür de genital bölgemde yanma var çok canım yanıyor. Pişik gibi bir acı da değil tarif edemiyorum. Hava alırsa geçecek gibi. Regl olmama rağmen sürekli değiştiriyorum kuru tutmaya çalışıyorum. Onun dışında batma hissi vardı artık geçti daha rahat oturuyorum. Muayeneye gittim doktor iyi dikiş yerlerin dedi. Bir ay sonra tekrar çağırdı. Dikişler 20 günden sonra kendisi erimeye başlar dedi.
Batikonu bana ilk verdiğinde 1,5 litre şişeye dök suyla karıştır onu kullan demişti ben o karışımı 10 gün kullandım bitti. Sonra tekrar kullanmadım. Sizi çok tahriş etmiş demekki. Bir de bin 4. günden sonra antibiyotiği kullanmadım baktım mantar yapmaya başlayacak kaşıntı başladı kestim hemen. Ama günde bir kez verdiği merhemi sürüyorum. Dikişler kuru kuru olup batıyor merhem yumuşatıyor gibi geliyor. Kurusa düşer belki. Ama dediğim gibi genital bölgem çok yanıyor sizinde oldu mu?
Çok geçmiş olsun problem yoksa şu an atlattınız demektir. Şu an patlayan dikişiniz yok değil mi?

Bize de yazın merak ederiz.. doktor bana kesinlikle ağır kaldırma dedi. Karın içi basınca sebep olup dikişleri patlatıyormuş. Çocukla zor valla ilk iki hafta yardımcı olacak biri lazım mutlaka.Kolay bir operasyonmuş gibi geliyor bizlere ama sonrası daha fazla dikkat etmeyi gerektiriyor..

Haklısınız çocuklar olunca dinlenilmiyor bu da iyileşme sürecini uzatıyor 3 çocukta benim var vajinaplasti yaptırmak istiyorum ama hala kararsızım siz bu süreci atlattiniz inşallah doktordan gelince de yazarsanız çok sevinirim inş herşey yolundadır

Eğer kendinizi rahat hissetmiyorsanız, doktorunuza karar verdiyseniz hiç beklemeyin. Çünkü ben kendimi öyle kötü hissediyordum ki eşime yaklaşmıyordum bile. Eşim sağolsun hiç bişey demedi, üzmedi kırmadı ama ben rahat değilim. Bu da cinsel hayatımızı tüketti resmen. Ama şimdi bile kendimi çok iyi hissediyorum, özgüvenim geldi. Bu bedensel acılar elbet geçecek, geçiyor bunu biliyorum. İçimi iyi hissetmiyorsam eğer dışıma ne yaparsam yapayım iyi gelmiyor bana..

Benim yaşadığım duygularımı benden daha iyi ifade etmişsiniz Spagettisever hanim ben de kendimi çok kötü hissediyorum cinsellikten soğudum benim sıkıntım dr uma karar veremedim günlerdir burada ameliyat olanları okuyorum memnun kalmayanlari görünce ameliyattan korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…