- 4 Ağustos 2020
- 267
- 99
- 29
-
- Konu Sahibi Benimdunyamm
Merhaba ben varım yaklaşık 5 ay oldu eşimde bende memnunuzVajina estetigi yaptirip memnun kalan ve doktor onerisi olan var mi birde ucret ne ka da r bilen arkadaslar varsa rica etsem bilgi ve oneride bulunur musunuz
Evet sadece vajinoplasti için, dr özelden yazarımSadece daraltma için mi 15.000 ödediniz? Doktorunuz kimdi?sarinin
Ucret ne kadar acabaMerhaba ben varım yaklaşık 5 ay oldu eşimde bende memnunuz
Birde doktor adini yazarmisinizUcret ne kadar acaba
Dr Turgay KarakayaBirde doktor adini yazarmisiniz
Tesekkur edermDr Turgay Karakaya
Değişmediyse 3400₺
Ben aslında sadece vajinoplasti için gitmiştim ama muayenede anladım ki fazla kısımlar var hem labioplasti vajinoplasti oldum.Idrar kaçırmam vardı geçti bugün 20. günüm.esra cabuk comerte oldum 8Bin ödedin dikişler düştü şekil fena değil akıntılarım ve idrar kaçırmam geçtiği için mutluyum ama önerebilirim.Sadece vajinoplasti 6bindiVajina estetigi yaptirip memnun kalan ve doktor onerisi olan var mi birde ucret ne ka da r bilen arkadaslar varsa rica etsem bilgi ve oneride bulunur musunuz
Merhaba kime oldunuz ve su an durumunuz nasılMerhaba ben 12 ocakta oldum, 15.000tl ödedim, henüz 1 ay olduğu için ilişki olmadı ben de merak ediyorum sonuçları, ama ameliyat zor değil, 2-3 günde kendini toparlıyor insan
Merhaba gökçen hocaya oldum ankarada, şuanda iyiyim çok şükür, 6 hafta sonrasında ilişkiye girdik ilkinde çok çok zordu, ama sonrakiler daha rahattı, umarım kalıcı olur sonuç ben çok memnunumMerhaba kime oldunuz ve su an durumunuz nasıl
Teşekkür ederim size özelden mesaj yazamıyorum sakıncası yoksa birkaç şey sormak istiyorumMerhaba gökçen hocaya oldum ankarada, şuanda iyiyim çok şükür, 6 hafta sonrasında ilişkiye girdik ilkinde çok çok zordu, ama sonrakiler daha rahattı, umarım kalıcı olur sonuç ben çok memnunum
Cınsel istekte azalma oldu mu sizde?? Ben hiç zevk alamıyorum neredeyse... Cevap verir misiniz lütfen??Merhaba ben varım yaklaşık 5 ay oldu eşimde bende memnunuz
Olumlu yönde etkilemesi dışında hiç bir etki yan etki olmadı bendeCınsel istekte azalma oldu mu sizde?? Ben hiç zevk alamıyorum neredeyse... Cevap verir misiniz lütfen??
Çok sevindim adınıza, sağlıklı günler. Bende darlıktan ve görüntü den memnunum ama hiç zevk duygusu kalmadı bende..Olumlu yönde etkilemesi dışında hiç bir etki yan etki olmadı bende
Hiç sorun yaşamadım Dr umdan çok memnun kaldım kendisi çok ilgili
Dr unuz kimdiÇok sevindim adınıza, sağlıklı günler. Bende darlıktan ve görüntü den memnunum ama hiç zevk duygusu kalmadı bende..