Vajina daraltma estetigi yaptirip memnun kalan var mi

Ameliyat yerinde sertlik vs olan oldu mu ? Yeni konu açtım bunla ilgili bakabilirseniz sevinirim
Sertlik olmadı şişlik vardı indi hiç akıntım olmadı çok dikkat ederim 1 gün tek pansuman yapmadım çok akıntım olunca ağrı olunca enfeksiyon diye korktum beyaz beyaz olmuştu 1 ay oldu hala pansuman yaparm batikonlu suyla yıkayıp tekrar batikonla pansuman yapıyorum.iyi geldi ama hala korku var patlayacak dye

Ameliyat olduğunuz ay adet gecikmesi yaşayan var mı?
Evet bende ameliyat a girince adet olurum diye korkuyordum islaklık falan gec iyileşir diye ameliyat sonrasıda 1 ay olmadım zaten ameliyattan 1 ay önce olmuştum ilaclardan galiba 2 ay adet olmadım test yaptm korkudam ya gebeysem varsa ihtimal şükür dün oldum 2 ay gecikti

Evet bende ameliyat a girince adet olurum diye korkuyordum islaklık falan gec iyileşir diye ameliyat sonrasıda 1 ay olmadım zaten ameliyattan 1 ay önce olmuştum ilaclardan galiba 2 ay adet olmadım test yaptm korkudam ya gebeysem varsa ihtimal şükür dün oldum 2 ay gecikti
Ben tarihi ayarlayıp girdim ameliyata biraz iyileşinceye olurum diye ama bir hafta gecikti tık yok , narkoz alındığında böyle oluyormus ama daha önce de ameliyat geçirdim hiç böyle olmamıştım . Doktorunuza sormuş muydunuz neden olamıyorum diye ?

Merhabalar hanımlar, ameliyat olmadan doğal yol ile daraltmanin çaresi var,cinsel ilişkiye girmeden 10 dakika önce uyguluyorsunuz ve sonucu partneriniz zaten kendisi söyleyecek.Ben 45 yaşındayım, 3 çocuk annesiyim,doğal doğum yaptım ve eşimle yatakta kendimi rahatsiz hissetmeye başladım, özellikle 3 doğumdan sonra genişleme daha da çok fark edildiğini kendim de hissediyordum artık.Yurt dışında arkadaşımın hediyesi ile,bu sorunu o kadar kolay çözdüm ki,çok mutluyum

Merhabalar hanımlar, ameliyat olmadan doğal yol ile daraltmanin çaresi var,cinsel ilişkiye girmeden 10 dakika önce uyguluyorsunuz ve sonucu partneriniz zaten kendisi söyleyecek.Ben 45 yaşındayım, 3 çocuk annesiyim,doğal doğum yaptım ve eşimle yatakta kendimi rahatsiz hissetmeye başladım, özellikle 3 doğumdan sonra genişleme daha da çok fark edildiğini kendim de hissediyordum artık.Yurt dışında arkadaşımın hediyesi ile,bu sorunu o kadar kolay çözdüm ki,çok mutluyum
Dikiş patlamış iç etlerim dışardaydı ameliyatsz hiç bişey cözemezdi sanmıyorum

Ben tarihi ayarlayıp girdim ameliyata biraz iyileşinceye olurum diye ama bir hafta gecikti tık yok , narkoz alındığında böyle oluyormus ama daha önce de ameliyat geçirdim hiç böyle olmamıştım . Doktorunuza sormuş muydunuz neden olamıyorum diye ?
Hayır kontrole gel dedi 2 haftaya bebegime bakan biri olmadığı için gidemedim eşim işten izin alacaktı alamamış randevum vardı gidemedim.2 ay olmadm korktum artık test yaptıktan sonra adet oldum.kanamam da az oldu normalde çok olur gidersem sorarım

Bende vajinoplasti ve labioplasti olmayı düşünüyorum şuan çok tereddütlerim var korkuyorum acaba nasıl olur başarılı mı olur başarısız mı olur diye araştırma içerisindeyim bende bi kaç doktorla görüşme sağlayıp ve bu işlemi yaptıran kişilerle görüşüp size bilgilerimi paylaşırı
vajina daraltma ve perinoplasti operasyonu oldum.Bugün 1.ay kontrolum vardı Ank’da müge Aksoy doktorum..1parmak bir daraltma yapmış biraz sıkı oldu ama sonraları esner dedi umarım zorlu olmaz ..
Bence okadar kolay bir operasyon değil bilmiyorum belkide benim acı eşiğim düşük
Tam anlamıyla toplanmam 2 haftayı buldu
His durumunuzda bir değişiklik oldu mu

Teşekkür ederim bilgileriniz için bursada barış korkmaza oldum ve çok güzel geçti çok memnun ayrıldım agrım çok az oldu şuan da gayet iyim belki acı eşiğim yüksektir benim her insanın farklı ama gözümüzde büyüttüğümüz kadar korkutucu bi ameliyat değilmiş inşallah iyileştikten sonra da böyle güzel hissederim 🙏🏻 Size de geçmiş olsun buarada

Benim 3 çocuk var ilk cocukta yada 2.cide yanliş dikmişler yarısı yanliş dikis yarisi patlak esimle beraber olunca cok sikinti oluyordu.su icemiyordum direk tuvalete kosardim devlet hastanesi ne gittim son 2 dogumumu yaptigim hastane zaten onlarn kabahatı ya direk dedi doktor ameliyat diye 1 saat surdu iç diş komple dikis makkata kadar yırtıktı çok fenaydı 2 gün hastanede yatış 1 ay geçti batma yanma var bide tekrar patlayacak korkusundanmı ne evin içinde dolanıyorum bacak cok açmadan eğilmek zor en az 20 gün çocuk varsa hatta 1 ay size bakan biri olmalı zor o kadar dikkat ediyorum pansumana falan kurutmaya hala batma yanma var baktım 5 hafta olcak yeni kaynadı dikişler ipler in yarısı duruyor basit operasyon asla değil bol dinlenmek zorlamamak lazm

Hatay dörtyol devlet hastanesi cinsellik olmadı 5 hafta olcak 6 hafta dolunca cinsellik dedi tamamen düşmedi dikişlerim göruntuden memnunum dikiş izi azcık var ama öncesi cok kötuydu ic etler hep dışarda ilişki de boş git gel gaz benzesi sesler çıkardı zor dönemler geçirdim.şuan göruntusunden memnunum ama 6 hafta dolsada korkarm hala sızlıyor pişik agrısı gibi batıyor 2 ay dolmadan ilişki yaşayacağımı sanmıyorum

Hatay dörtyol devlet hastanesi cinsellik olmadı 5 hafta olcak 6 hafta dolunca cinsellik dedi tamamen düşmedi dikişlerim göruntuden memnunum dikiş izi azcık var ama öncesi cok kötuydu ic etler hep dışarda ilişki de boş git gel gaz benzesi sesler çıkardı zor dönemler geçirdim.şuan göruntusunden memnunum ama 6 hafta dolsada korkarm hala sızlıyor pişik agrısı gibi batıyor 2 ay dolmadan ilişki yaşayacağımı sanmıyorum
Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum duldulem hanim cinsellikten sonra ki sonucu da yazarsanız çok sevinirim

X