Benim 2,5 hafta oldu ama regl oldum. Yaklaşık 3 gündür de genital bölgemde yanma var çok canım yanıyor. Pişik gibi bir acı da değil tarif edemiyorum. Hava alırsa geçecek gibi. Regl olmama rağmen sürekli değiştiriyorum kuru tutmaya çalışıyorum. Onun dışında batma hissi vardı artık geçti daha rahat oturuyorum. Muayeneye gittim doktor iyi dikiş yerlerin dedi. Bir ay sonra tekrar çağırdı. Dikişler 20 günden sonra kendisi erimeye başlar dedi.
Batikonu bana ilk verdiğinde 1,5 litre şişeye dök suyla karıştır onu kullan demişti ben o karışımı 10 gün kullandım bitti. Sonra tekrar kullanmadım. Sizi çok tahriş etmiş demekki. Bir de bin 4. günden sonra antibiyotiği kullanmadım baktım mantar yapmaya başlayacak kaşıntı başladı kestim hemen. Ama günde bir kez verdiği merhemi sürüyorum. Dikişler kuru kuru olup batıyor merhem yumuşatıyor gibi geliyor. Kurusa düşer belki. Ama dediğim gibi genital bölgem çok yanıyor sizinde oldu mu?
Çok geçmiş olsun problem yoksa şu an atlattınız demektir. Şu an patlayan dikişiniz yok değil mi?