Vajina daraltma estetigi yaptirip memnun kalan var mi

Gittim 1 veya 2 dikiş patlamiş genede çok guzel olmuş dedi.Eğer o dikisler patlamasaydı daha da guzel olacaktı dedi.bu ay doluyum gelecek ay gel dedi.Bide bende kist olmus kontrole gel dedi.bide gün verecek tekrar o patlayan yeri dikeriz dedi

Siz aynadan bakın patlasa zaten ıslak ıslak oluyor herzamanli ağrıdan farklı feci bi yanya oluyor.Benimki 20 veya 30 güninde patladı şoyle oğlum yerde uyuyprdu onu kaldırayım hasta olur dedim.7 yaşnda baya ağır sonrası bi yanma başladı yürüremedim ağrıdan aynadan bi baktım bıçakla kesilmiş gibi ıslak ıslak pembe duruyor. Anladim patlamış ağır kaldırmayn bacak açmayn fazla patlamaz inş benim 6 hafta bitti hala ağrım oluyordu.Hep pişik gibi o patlayan yer 2 gün sızladı

Benimki çok fena kaşınıyordu 40 gün olmuştu düşmeyen dikjşler vardı

Ayyyy benim şu an öyle.. pişik gibi acıyor. Otururken zorlanıyorum, gece kalkıp kalkıp pişik kremi sürüyorum... şu an çok acıyor biraz labia ödem olmuş gibi. Ama şundan olabilir regl oluyorum ve bugün çok dışarda kaldım uzun süre kurulayamadım. Onunda etkisi var sanırım çünkü eve geldiğimden beri ödem var. Ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum ama arada kızımı mecbur kaldırdım bir kaç sefer.. inşallah bir problem olmaz. Haziran sonu tekrar kontrole gideceğim..

Benim dikişlerim henüz düşmeye başlamadı. Orası kuru kaldıkça düşer demişti doktorum. Ama regl olduğum için kuru kalamıyor maalesef. 20 gün oldu benimde,sabırla bekliyorum..
Kalın iple dikildimi baya uzun sürüyor düşmesi siz ani hareket yapmayn ağır kaldırmayın bişey olmaz inşAllah gerginlik oluyordu çok artık iyileşmem ben modundaydın 6 hafta bitti 7 ye girince komple ağrılar geçti.ilişki den korkardım bugun tekrar denedik yersiz miş korkum ilkinde zeytinyağı kullandık ama benim 2 dikiş patlamiş ama gene gayet iyi görüntu olarak azcık açık duruyor yoksa iliskide gayet iyi gidip diktircem gene

Benimde oğlum 10 kilo ara ara mecbur kalip kaldırdım arada islak islak olunca şişiyor evet kabar kabar oluyor.ıslak ıslak oldumi surekli pişik agrısı gibi ağri oluyor.Ben 40 gün batikon doktum derimi mafetti taa batikonu kesene dek pişik agrısi çekip durdum.Batikonu kesip balaban diye krem var onu sürdüm.Bi rahatlamaya başladim 3 veya 4 gune biseyim kalmadi şukür ben boyle giderse biz 3 aya zor birlikte oluruz demiştim sukur 7 hafta bitti tam anlamıyla beraber olduk.Ben büyuk oglumu kaldrdım 7 yaşnda ardindan baktım açılmış 1 veya 2 dikiş ilk 1 ay ağır kaldrmamalı ani hareket etmemeli kuru tutu bişey olmaz inşAllah geçmiş olsun

Benim dikişlerim henüz düşmeye başlamadı. Orası kuru kaldıkça düşer demişti doktorum. Ama regl olduğum için kuru kalamıyor maalesef. 20 gün oldu benimde,sabırla bekliyorum..
Ben im ameliyat ta regl olurum diye korkmuştum gunlerimdi ama olmadım.ameliyat sonrası da 1 ay regl olmadim.test yaptim genede içimde bi korku eşjm dedi olsaydi gebelik doktor bilirdi diye.en son adet oldum 2 gun azcık geldi .kontrole gittigimde kist oluşmuş dedi ondan adet sknti olmuş galiba

Peki ilişkiye nasıl girdiniz patladiysa dikiş?

Vala hiç kolay degil anlatıyorlar hastaneye yatiş olmayan falan beni 2 gun yatırdı.Bakanım olsa ama 2 haftaya tamamen toplardım hem 3 çocuk hem ev temizlik ben 1 hafta zor yattım yoksa iyileşirdim vala arada zorlamaynca iyileşiyordum sanki oglum aglar onu alsam kucagma tekrar başliyrdu yanmalar.1 ay biri kalsa baksa o ilk 1 ay agır kaldrmamak lazm beni baya hırpaladi cocuklar en son patladı işte dikiş

Peki ilişkiye nasıl girdiniz patladiysa dikiş?
Benim dikiş patladı iyileşti dikiş im doktor dedi.Böylede guzel ama o patlayan yeri diksek daha da guzel olacak dedi.1 ay dolu zaten ameliyat lari varmiş.Benim basit bi kesi atcak ufacık tekrar dikecek iyileştigi için ilişki oluyor

Anladım. Ben de aynı operasyonu oldum ilişki de denedim. Sanırım 7 veya 8 hafta oldu benim yaptıralı. Bazen hala dikis patlamış gibi hissediyorum da o yüzden sordum

Evet şu an kabarık ve acıyor tek taraflı ödem var sürtündükçe acıyor.. hametan sürüyorum pişiğe iyi geliyor. Kuru olunca iyileşiyor ıslakken yeniden başlıyor.
Size de çok geçmiş olsun. Peki bir şey daha sormak istiyorum sizin patlayan yeri diyince yine 6 hafta ilişki yasağımı verecek acaba? İhmal etmeyin diktirin bu kadar acı çektiniz tam olsun. Değsin yaşadıklarınıza.

Anladım. Ben de aynı operasyonu oldum ilişki de denedim. Sanırım 7 veya 8 hafta oldu benim yaptıralı. Bazen hala dikis patlamış gibi hissediyorum da o yüzden sordum
Kavrıyormu sizin görüntü nasıl memnunmusunuz ?bide benim doktor benim kafadan mükemeliyetçi mesela boyle bile ilişkide baya dar diyor.bu 1 veya 2 dijişi diksek daha da guzel olacak dikelim diye boylede kalsa memnunum ama ilişkide goruntu olarak patlayan yer azcik gozum3 batıyor

Galiba gene 6 hafta der et bu kaynamadan olmaz nasıl durcaksa bizimki doktorum da baya mükemeliyetçi devlet hastanesi olmasına rağmen özell den daha ilgili orayı dikelim daha da guzel olsun dedi.işte vefakatçim yok tu zorluk çektim o zorluyor biraz

Zamanla ağrılara alışıyoruz ya geçince ağrılar bende patlamış komple sanki o his oluyor.pskolojik o

İki dikiş dokunmaz size... üç çocukla bunları atlattınız...

Görüntüyü bilmiyorum çünkü hiç bakmadım kavrama hissi olmadı bende sadece çok ciddi acı hissettim. İlk ilişki denemesinde zaten olmadı ikinci denemede oldu ama canımdan can gitti acıdan dar mı geniş mi onu bile anlayamadım. Sonrasında regl oldum şimdi bitsin de tekrar deneyelim diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…