-
- Konu Sahibi Benimdunyamm
Gittim 1 veya 2 dikiş patlamiş genede çok guzel olmuş dedi.Eğer o dikisler patlamasaydı daha da guzel olacaktı dedi.bu ay doluyum gelecek ay gel dedi.Bide bende kist olmus kontrole gel dedi.bide gün verecek tekrar o patlayan yeri dikeriz dediHaklısınız çocuklar olunca dinlenilmiyor bu da iyileşme sürecini uzatıyor 3 çocukta benim var vajinaplasti yaptırmak istiyorum ama hala kararsızım siz bu süreci atlattiniz inşallah doktordan gelince de yazarsanız çok sevinirim inş herşey yolundadır
Siz aynadan bakın patlasa zaten ıslak ıslak oluyor herzamanli ağrıdan farklı feci bi yanya oluyor.Benimki 20 veya 30 güninde patladı şoyle oğlum yerde uyuyprdu onu kaldırayım hasta olur dedim.7 yaşnda baya ağır sonrası bi yanma başladı yürüremedim ağrıdan aynadan bi baktım bıçakla kesilmiş gibi ıslak ıslak pembe duruyor. Anladim patlamış ağır kaldırmayn bacak açmayn fazla patlamaz inş benim 6 hafta bitti hala ağrım oluyordu.Hep pişik gibi o patlayan yer 2 gün sızladıBenim 2,5 hafta oldu ama regl oldum. Yaklaşık 3 gündür de genital bölgemde yanma var çok canım yanıyor. Pişik gibi bir acı da değil tarif edemiyorum. Hava alırsa geçecek gibi. Regl olmama rağmen sürekli değiştiriyorum kuru tutmaya çalışıyorum. Onun dışında batma hissi vardı artık geçti daha rahat oturuyorum. Muayeneye gittim doktor iyi dikiş yerlerin dedi. Bir ay sonra tekrar çağırdı. Dikişler 20 günden sonra kendisi erimeye başlar dedi.
Batikonu bana ilk verdiğinde 1,5 litre şişeye dök suyla karıştır onu kullan demişti ben o karışımı 10 gün kullandım bitti. Sonra tekrar kullanmadım. Sizi çok tahriş etmiş demekki. Bir de bin 4. günden sonra antibiyotiği kullanmadım baktım mantar yapmaya başlayacak kaşıntı başladı kestim hemen. Ama günde bir kez verdiği merhemi sürüyorum. Dikişler kuru kuru olup batıyor merhem yumuşatıyor gibi geliyor. Kurusa düşer belki. Ama dediğim gibi genital bölgem çok yanıyor sizinde oldu mu?
Çok geçmiş olsun problem yoksa şu an atlattınız demektir. Şu an patlayan dikişiniz yok değil mi?
Benimki çok fena kaşınıyordu 40 gün olmuştu düşmeyen dikjşler vardıSiz aynadan bakın patlasa zaten ıslak ıslak oluyor herzamanli ağrıdan farklı feci bi yanya oluyor.Benimki 20 veya 30 güninde patladı şoyle oğlum yerde uyuyprdu onu kaldırayım hasta olur dedim.7 yaşnda baya ağır sonrası bi yanma başladı yürüremedim ağrıdan aynadan bi baktım bıçakla kesilmiş gibi ıslak ıslak pembe duruyor. Anladim patlamış ağır kaldırmayn bacak açmayn fazla patlamaz inş benim 6 hafta bitti hala ağrım oluyordu.Hep pişik gibi o patlayan yer 2 gün sızladı
Benim yaşadığım duygularımı benden daha iyi ifade etmişsiniz Spagettisever hanim ben de kendimi çok kötü hissediyorum cinsellikten soğudum benim sıkıntım dr uma karar veremedim günlerdir burada ameliyat olanları okuyorum memnun kalmayanlari görünce ameliyattan korktum
Ayyyy benim şu an öyle.. pişik gibi acıyor. Otururken zorlanıyorum, gece kalkıp kalkıp pişik kremi sürüyorum... şu an çok acıyor biraz labia ödem olmuş gibi. Ama şundan olabilir regl oluyorum ve bugün çok dışarda kaldım uzun süre kurulayamadım. Onunda etkisi var sanırım çünkü eve geldiğimden beri ödem var. Ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum ama arada kızımı mecbur kaldırdım bir kaç sefer.. inşallah bir problem olmaz. Haziran sonu tekrar kontrole gideceğim..Siz aynadan bakın patlasa zaten ıslak ıslak oluyor herzamanli ağrıdan farklı feci bi yanya oluyor.Benimki 20 veya 30 güninde patladı şoyle oğlum yerde uyuyprdu onu kaldırayım hasta olur dedim.7 yaşnda baya ağır sonrası bi yanma başladı yürüremedim ağrıdan aynadan bi baktım bıçakla kesilmiş gibi ıslak ıslak pembe duruyor. Anladim patlamış ağır kaldırmayn bacak açmayn fazla patlamaz inş benim 6 hafta bitti hala ağrım oluyordu.Hep pişik gibi o patlayan yer 2 gün sızladı
Benim dikişlerim henüz düşmeye başlamadı. Orası kuru kaldıkça düşer demişti doktorum. Ama regl olduğum için kuru kalamıyor maalesef. 20 gün oldu benimde,sabırla bekliyorum..Benimki çok fena kaşınıyordu 40 gün olmuştu düşmeyen dikjşler vardı
Kalın iple dikildimi baya uzun sürüyor düşmesi siz ani hareket yapmayn ağır kaldırmayın bişey olmaz inşAllah gerginlik oluyordu çok artık iyileşmem ben modundaydın 6 hafta bitti 7 ye girince komple ağrılar geçti.ilişki den korkardım bugun tekrar denedik yersiz miş korkum ilkinde zeytinyağı kullandık ama benim 2 dikiş patlamiş ama gene gayet iyi görüntu olarak azcık açık duruyor yoksa iliskide gayet iyi gidip diktircem geneBenim dikişlerim henüz düşmeye başlamadı. Orası kuru kaldıkça düşer demişti doktorum. Ama regl olduğum için kuru kalamıyor maalesef. 20 gün oldu benimde,sabırla bekliyorum..
Benimde oğlum 10 kilo ara ara mecbur kalip kaldırdım arada islak islak olunca şişiyor evet kabar kabar oluyor.ıslak ıslak oldumi surekli pişik agrısı gibi ağri oluyor.Ben 40 gün batikon doktum derimi mafetti taa batikonu kesene dek pişik agrısi çekip durdum.Batikonu kesip balaban diye krem var onu sürdüm.Bi rahatlamaya başladim 3 veya 4 gune biseyim kalmadi şukür ben boyle giderse biz 3 aya zor birlikte oluruz demiştim sukur 7 hafta bitti tam anlamıyla beraber olduk.Ben büyuk oglumu kaldrdım 7 yaşnda ardindan baktım açılmış 1 veya 2 dikiş ilk 1 ay ağır kaldrmamalı ani hareket etmemeli kuru tutu bişey olmaz inşAllah geçmiş olsunAyyyy benim şu an öyle.. pişik gibi acıyor. Otururken zorlanıyorum, gece kalkıp kalkıp pişik kremi sürüyorum... şu an çok acıyor biraz labia ödem olmuş gibi. Ama şundan olabilir regl oluyorum ve bugün çok dışarda kaldım uzun süre kurulayamadım. Onunda etkisi var sanırım çünkü eve geldiğimden beri ödem var. Ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum ama arada kızımı mecbur kaldırdım bir kaç sefer.. inşallah bir problem olmaz. Haziran sonu tekrar kontrole gideceğim..
Ben im ameliyat ta regl olurum diye korkmuştum gunlerimdi ama olmadım.ameliyat sonrası da 1 ay regl olmadim.test yaptim genede içimde bi korku eşjm dedi olsaydi gebelik doktor bilirdi diye.en son adet oldum 2 gun azcık geldi .kontrole gittigimde kist oluşmuş dedi ondan adet sknti olmuş galibaBenim dikişlerim henüz düşmeye başlamadı. Orası kuru kaldıkça düşer demişti doktorum. Ama regl olduğum için kuru kalamıyor maalesef. 20 gün oldu benimde,sabırla bekliyorum..
Peki ilişkiye nasıl girdiniz patladiysa dikiş?Siz aynadan bakın patlasa zaten ıslak ıslak oluyor herzamanli ağrıdan farklı feci bi yanya oluyor.Benimki 20 veya 30 güninde patladı şoyle oğlum yerde uyuyprdu onu kaldırayım hasta olur dedim.7 yaşnda baya ağır sonrası bi yanma başladı yürüremedim ağrıdan aynadan bi baktım bıçakla kesilmiş gibi ıslak ıslak pembe duruyor. Anladim patlamış ağır kaldırmayn bacak açmayn fazla patlamaz inş benim 6 hafta bitti hala ağrım oluyordu.Hep pişik gibi o patlayan yer 2 gün sızladı
Vala hiç kolay degil anlatıyorlar hastaneye yatiş olmayan falan beni 2 gun yatırdı.Bakanım olsa ama 2 haftaya tamamen toplardım hem 3 çocuk hem ev temizlik ben 1 hafta zor yattım yoksa iyileşirdim vala arada zorlamaynca iyileşiyordum sanki oglum aglar onu alsam kucagma tekrar başliyrdu yanmalar.1 ay biri kalsa baksa o ilk 1 ay agır kaldrmamak lazm beni baya hırpaladi cocuklar en son patladı işte dikişBize de yazın merak ederiz.. doktor bana kesinlikle ağır kaldırma dedi. Karın içi basınca sebep olup dikişleri patlatıyormuş. Çocukla zor valla ilk iki hafta yardımcı olacak biri lazım mutlaka.Kolay bir operasyonmuş gibi geliyor bizlere ama sonrası daha fazla dikkat etmeyi gerektiriyor..
Benim dikiş patladı iyileşti dikiş im doktor dedi.Böylede guzel ama o patlayan yeri diksek daha da guzel olacak dedi.1 ay dolu zaten ameliyat lari varmiş.Benim basit bi kesi atcak ufacık tekrar dikecek iyileştigi için ilişki oluyorPeki ilişkiye nasıl girdiniz patladiysa dikiş?
Anladım. Ben de aynı operasyonu oldum ilişki de denedim. Sanırım 7 veya 8 hafta oldu benim yaptıralı. Bazen hala dikis patlamış gibi hissediyorum da o yüzden sordumBenim dikiş patladı iyileşti dikiş im doktor dedi.Böylede guzel ama o patlayan yeri diksek daha da guzel olacak dedi.1 ay dolu zaten ameliyat lari varmiş.Benim basit bi kesi atcak ufacık tekrar dikecek iyileştigi için ilişki oluyor
Evet şu an kabarık ve acıyor tek taraflı ödem var sürtündükçe acıyor.. hametan sürüyorum pişiğe iyi geliyor. Kuru olunca iyileşiyor ıslakken yeniden başlıyor.Benimde oğlum 10 kilo ara ara mecbur kalip kaldırdım arada islak islak olunca şişiyor evet kabar kabar oluyor.ıslak ıslak oldumi surekli pişik agrısı gibi ağri oluyor.Ben 40 gün batikon doktum derimi mafetti taa batikonu kesene dek pişik agrısi çekip durdum.Batikonu kesip balaban diye krem var onu sürdüm.Bi rahatlamaya başladim 3 veya 4 gune biseyim kalmadi şukür ben boyle giderse biz 3 aya zor birlikte oluruz demiştim sukur 7 hafta bitti tam anlamıyla beraber olduk.Ben büyuk oglumu kaldrdım 7 yaşnda ardindan baktım açılmış 1 veya 2 dikiş ilk 1 ay ağır kaldrmamalı ani hareket etmemeli kuru tutu bişey olmaz inşAllah geçmiş olsun
Genişlik mi hissediyorsunuz acıyor mı?Anladım. Ben de aynı operasyonu oldum ilişki de denedim. Sanırım 7 veya 8 hafta oldu benim yaptıralı. Bazen hala dikis patlamış gibi hissediyorum da o yüzden sordum
Kavrıyormu sizin görüntü nasıl memnunmusunuz ?bide benim doktor benim kafadan mükemeliyetçi mesela boyle bile ilişkide baya dar diyor.bu 1 veya 2 dijişi diksek daha da guzel olacak dikelim diye boylede kalsa memnunum ama ilişkide goruntu olarak patlayan yer azcik gozum3 batıyorAnladım. Ben de aynı operasyonu oldum ilişki de denedim. Sanırım 7 veya 8 hafta oldu benim yaptıralı. Bazen hala dikis patlamış gibi hissediyorum da o yüzden sordum
Galiba gene 6 hafta der et bu kaynamadan olmaz nasıl durcaksa bizimki doktorum da baya mükemeliyetçi devlet hastanesi olmasına rağmen özell den daha ilgili orayı dikelim daha da guzel olsun dedi.işte vefakatçim yok tu zorluk çektim o zorluyor birazEvet şu an kabarık ve acıyor tek taraflı ödem var sürtündükçe acıyor.. hametan sürüyorum pişiğe iyi geliyor. Kuru olunca iyileşiyor ıslakken yeniden başlıyor.
Size de çok geçmiş olsun. Peki bir şey daha sormak istiyorum sizin patlayan yeri diyince yine 6 hafta ilişki yasağımı verecek acaba? İhmal etmeyin diktirin bu kadar acı çektiniz tam olsun. Değsin yaşadıklarınıza.
Zamanla ağrılara alışıyoruz ya geçince ağrılar bende patlamış komple sanki o his oluyor.pskolojik oAnladım. Ben de aynı operasyonu oldum ilişki de denedim. Sanırım 7 veya 8 hafta oldu benim yaptıralı. Bazen hala dikis patlamış gibi hissediyorum da o yüzden sordum
İki dikiş dokunmaz size... üç çocukla bunları atlattınız...Galiba gene 6 hafta der et bu kaynamadan olmaz nasıl durcaksa bizimki doktorum da baya mükemeliyetçi devlet hastanesi olmasına rağmen özell den daha ilgili orayı dikelim daha da guzel olsun dedi.işte vefakatçim yok tu zorluk çektim o zorluyor biraz
Görüntüyü bilmiyorum çünkü hiç bakmadımKavrıyormu sizin görüntü nasıl memnunmusunuz ?bide benim doktor benim kafadan mükemeliyetçi mesela boyle bile ilişkide baya dar diyor.bu 1 veya 2 dijişi diksek daha da guzel olacak dikelim diye boylede kalsa memnunum ama ilişkide goruntu olarak patlayan yer azcik gozum3 batıyor