-
- Konu Sahibi Benimdunyamm
Sonuç inş istediğiniz gibi olur siz ne kadara yaptırdınız fiyat bilgisi verebilir misiniz bir de sonucu yazarsanız çok memnun olurum ne zaman cinsellige basliyabileceksinizvajina daraltma ve perinoplasti operasyonu oldum.Bugün 1.ay kontrolum vardı Ank’da müge Aksoy doktorum..1parmak bir daraltma yapmış biraz sıkı oldu ama sonraları esner dedi umarım zorlu olmaz ..
Bence okadar kolay bir operasyon değil bilmiyorum belkide benim acı eşiğim düşük
Tam anlamıyla toplanmam 2 haftayı buldu
Sonuca daha 10 gün var heyecan dorukta.. İnşallah iyi olurSonuç inş istediğiniz gibi olur siz ne kadara yaptırdınız fiyat bilgisi verebilir misiniz bir de sonucu yazarsanız çok memnun olurum ne zaman cinsellige basliyabileceksiniz
Hangi şehirde oldunuzMerhaba ben varım yaklaşık 5 ay oldu eşimde bende memnunuz
Hangi şehirde oldunuzMerhaba ben varım yaklaşık 5 ay oldu eşimde bende memnunuz
Nerde oldunuz şehir doktorBen ilk dört sene evvel cerrahi yaptırdım hiç bir işe yaramadı sonra diğer yöntemleri denedim onlardan da sonuç alamadım
En son cerrahiye tekrar karr verdi şu an çok memnunum
Dr seçimi çok önemli lokal olarak yapıldı tek gittim tek evime döndüm
Bu sürecin psikolojisini çok yaşadım burdan çok soru sordum o sebeptendir merak eden arkadaşlara her zaman cevap veririm seve seve
Sonuç pekiişte onu bilmiyorum iki doktor girdi ameliyatima bayan olan doktorla sözlü olarak daha çok muhatap oldum ve ne kadar daraltildi dediğimde Yaşar beyin üç parmağı kadar dedi bana. Çok geniş degilmi dedim biz bu konuda çok ameliyat yaptık ve gerçekten ne yaptığımızı biliyorum bize güven vajinani bİz zaten genişlettik kaslar kendilerini toparlayinca dahada sıkılasacak dedi. Ben şok oldum ama sonucu bekliyorum iki hafta sonra kontrol bende sizin gibi merak içindeyim ne kadar daraltilir normali nedir bilmiyorum ve sadece giriş değil boydan boya daraltildi
Benimde şuan 1 ay oldu bikac gündur iyiydim gezdim ustune pansumanda yapmayınca bugun baya ağrıdı.Ben devlet hastanesinde oldum baya daraltmiş resmen cocuk doğurmamişm gibi bedava oldumvajina daraltma ve perinoplasti operasyonu oldum.Bugün 1.ay kontrolum vardı Ank’da müge Aksoy doktorum..1parmak bir daraltma yapmış biraz sıkı oldu ama sonraları esner dedi umarım zorlu olmaz ..
Bence okadar kolay bir operasyon değil bilmiyorum belkide benim acı eşiğim düşük
Tam anlamıyla toplanmam 2 haftayı buldu
Sonuç inş istediğiniz gibi olur siz ne kadara yaptırdınız fiyat bilgisi verebilir misiniz bir de sonucu yazarsanız çok memnun olurum ne zaman cinsellige basliyabileceksiniz
Benimde şuan 1 ay oldu bikac gündur iyiydim gezdim ustune pansumanda yapmayınca bugun baya ağrıdı.Ben devlet hastanesinde oldum baya daraltmiş resmen cocuk doğurmamişm gibi bedava oldum
Ben devlet hastanesinde bedava oldum.Şuan çok memnunum göruntusunden idrar falan kacırma problemim vardı şuan çok iyiyim resmen kíz gibi oldum.Ama 1 ay bakan biri olmali üstune çok gezdim şuan çok agriyor pansuman da yapmadm bugun baya agrilı 1 ay olduVajina estetigi yaptirip memnun kalan ve doktor onerisi olan var mi birde ucret ne ka da r bilen arkadaslar varsa rica etsem bilgi ve oneride bulunur musunuz
6 hafta sonra cinsellik dedi ama sanmam o zamana kadar yumuşak doku girmem ilişkiye korkuyorum tekrar patlar diyeBenimde şuan 1 ay oldu bikac gündur iyiydim gezdim ustune pansumanda yapmayınca bugun baya ağrıdı.Ben devlet hastanesinde oldum baya daraltmiş resmen cocuk doğurmamişm gibi bedava oldum
Görüntüye bakmayan bir akılsız benim herhalde :) benim de 3.5 hafta oldu ama öncesi sonrası anlayamıyorum bakmadigim için ilişki yasağı bitince anlayacağım. Çok geçmiş olsun size de. Pansumanı ben ihmal ediyorum ya çünkü batikon çok gıcık bir şey.Ben devlet hastanesinde bedava oldum.Şuan çok memnunum göruntusunden idrar falan kacırma problemim vardı şuan çok iyiyim resmen kíz gibi oldum.Ama 1 ay bakan biri olmali üstune çok gezdim şuan çok agriyor pansuman da yapmadm bugun baya agrilı 1 ay oldu
Benimki tam tersi erken geldiAmeliyat olduğunuz ay adet gecikmesi yaşayan var mı?
Merhaba ben krem kullanmadım sadece pansumanMerhaba , dün ben de ameliyat oldum
merhaba. Ben de oldum ameliyatiki gün önce. Şimdi evde dinleniyorum , hapşırmaktan çok korkuyorum dikişler yırtılacak gibi geliyor batikon ve madacesol krem sürüyorum. Siz hangi kremleri kullanmıştınız ?
Bir gün pansuman yapmadım hemen iltihap kaptım patlarsa dikiş bidaha tutması zormuş ihmal etmeyin bence görüntüyü bende geçtim aslındaGörüntüye bakmayan bir akılsız benim herhalde :) benim de 3.5 hafta oldu ama öncesi sonrası anlayamıyorum bakmadigim için ilişki yasağı bitince anlayacağım. Çok geçmiş olsun size de. Pansumanı ben ihmal ediyorum ya çünkü batikon çok gıcık bir şey.
İltihap kaptiginizi nasıl anladınız? Doktor mu söyledi? Benim de iki haftam var :))Bir gün pansuman yapmadım hemen iltihap kaptım patlarsa dikiş bidaha tutması zormuş ihmal etmeyin bence görüntüyü bende geçtim aslındageniş ti çok eşimle birlikte olunca gaz benzeri sesler çıkardı.Bu nedenle dar olması hoşuma gitti daha 2 haftam var bizde bekleyip görcez