Vajina daraltma estetigi yaptirip memnun kalan var mi

Sonuç inş istediğiniz gibi olur siz ne kadara yaptırdınız fiyat bilgisi verebilir misiniz bir de sonucu yazarsanız çok memnun olurum ne zaman cinsellige basliyabileceksiniz

Sonuç inş istediğiniz gibi olur siz ne kadara yaptırdınız fiyat bilgisi verebilir misiniz bir de sonucu yazarsanız çok memnun olurum ne zaman cinsellige basliyabileceksiniz
Sonuca daha 10 gün var heyecan dorukta.. İnşallah iyi olur5.500 tlye vajina daraltma 3.500 tl de perinoplasti kendi kliniğinde yapıyor dktr hnm ..Zaten hastane olunca fiyatlar çok yükseliyor..Ama tabi kronik bir sağlık sorun söz konusuyla hastane tercih edilmeli..

Nerde oldunuz şehir doktor

Sonuç peki

Benimde şuan 1 ay oldu bikac gündur iyiydim gezdim ustune pansumanda yapmayınca bugun baya ağrıdı.Ben devlet hastanesinde oldum baya daraltmiş resmen cocuk doğurmamişm gibi bedava oldum

Vajina estetigi yaptirip memnun kalan ve doktor onerisi olan var mi birde ucret ne ka da r bilen arkadaslar varsa rica etsem bilgi ve oneride bulunur musunuz
Ben devlet hastanesinde bedava oldum.Şuan çok memnunum göruntusunden idrar falan kacırma problemim vardı şuan çok iyiyim resmen kíz gibi oldum.Ama 1 ay bakan biri olmali üstune çok gezdim şuan çok agriyor pansuman da yapmadm bugun baya agrilı 1 ay oldu

Benimde şuan 1 ay oldu bikac gündur iyiydim gezdim ustune pansumanda yapmayınca bugun baya ağrıdı.Ben devlet hastanesinde oldum baya daraltmiş resmen cocuk doğurmamişm gibi bedava oldum
6 hafta sonra cinsellik dedi ama sanmam o zamana kadar yumuşak doku girmem ilişkiye korkuyorum tekrar patlar diye

Görüntüye bakmayan bir akılsız benim herhalde :) benim de 3.5 hafta oldu ama öncesi sonrası anlayamıyorum bakmadigim için ilişki yasağı bitince anlayacağım. Çok geçmiş olsun size de. Pansumanı ben ihmal ediyorum ya çünkü batikon çok gıcık bir şey.

Ben vajina estetigiyle alakalı ameliyatların devlet tarafından odenmedigini biliyordum çok şaşırdım sizin için sakıncası yoksa hangi şehir de ve hangi dr ameliyat oldunuz yazabilir misiniz bir de ameliyattan sonra ki süreçte çok agriniz oldu mu kaç gün de toparlandınız sonuç istediğiniz gibi oldu mu yazar mısınız cinsellikyen sonra lütfen

Hangi şehirde oldunuz dr nuz kim süreci nasıl geçirdiniz bilgi verebilir misiniz lütfen ben de vajinaplasti düşünüyorum dr arayışı içerisindeyim yazarsanız çok sevinirim bir de cinsellik oldu mu sonuç nasil

Bir gün pansuman yapmadım hemen iltihap kaptım patlarsa dikiş bidaha tutması zormuş ihmal etmeyin bence görüntüyü bende geçtim aslındageniş ti çok eşimle birlikte olunca gaz benzeri sesler çıkardı.Bu nedenle dar olması hoşuma gitti daha 2 haftam var bizde bekleyip görcez

İltihap kaptiginizi nasıl anladınız? Doktor mu söyledi? Benim de iki haftam var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…