-
- Konu Sahibi Benimdunyamm
İltihap kaptiginizi nasıl anladınız? Doktor mu söyledi? Benim de iki haftam var :))
Hayır kontrole gidemedim ağrı sızı akıntı çok olduİltihap kaptiginizi nasıl anladınız? Doktor mu söyledi? Benim de iki haftam var :))
Ama ben 6 hafta dolsa da korkarım 3 aya zor ilişki iyileştimi sizin benim hala dikişler varHayır kontrole gidemedim ağrı sızı akıntı çok oldu
Sertlik olmadı şişlik vardı indi hiç akıntım olmadı çok dikkat ederim 1 gün tek pansuman yapmadım çok akıntım olunca ağrı olunca enfeksiyon diye korktum beyaz beyaz olmuştu 1 ay oldu hala pansuman yaparm batikonlu suyla yıkayıp tekrar batikonla pansuman yapıyorum.iyi geldi ama hala korku var patlayacak dyeAmeliyat yerinde sertlik vs olan oldu mu ? Yeni konu açtım bunla ilgili bakabilirseniz sevinirim
Siz perinoplasti olabilirsiniz devlet hastanesi bedava yapıyorCınsel istekte azalma oldu mu sizde?? Ben hiç zevk alamıyorum neredeyse... Cevap verir misiniz lütfen??
Evet bende ameliyat a girince adet olurum diye korkuyordum islaklık falan gec iyileşir diye ameliyat sonrasıda 1 ay olmadım zaten ameliyattan 1 ay önce olmuştum ilaclardan galiba 2 ay adet olmadım test yaptm korkudam ya gebeysem varsa ihtimal şükür dün oldum 2 ay geciktiAmeliyat olduğunuz ay adet gecikmesi yaşayan var mı?
Ben tarihi ayarlayıp girdim ameliyata biraz iyileşinceye olurum diye ama bir hafta gecikti tık yok , narkoz alındığında böyle oluyormus ama daha önce de ameliyat geçirdim hiç böyle olmamıştım . Doktorunuza sormuş muydunuz neden olamıyorum diye ?Evet bende ameliyat a girince adet olurum diye korkuyordum islaklık falan gec iyileşir diye ameliyat sonrasıda 1 ay olmadım zaten ameliyattan 1 ay önce olmuştum ilaclardan galiba 2 ay adet olmadım test yaptm korkudam ya gebeysem varsa ihtimal şükür dün oldum 2 ay gecikti
Dikiş patlamış iç etlerim dışardaydı ameliyatsz hiç bişey cözemezdi sanmıyorumMerhabalar hanımlar, ameliyat olmadan doğal yol ile daraltmanin çaresi var,cinsel ilişkiye girmeden 10 dakika önce uyguluyorsunuz ve sonucu partneriniz zaten kendisi söyleyecek.Ben 45 yaşındayım, 3 çocuk annesiyim,doğal doğum yaptım ve eşimle yatakta kendimi rahatsiz hissetmeye başladım, özellikle 3 doğumdan sonra genişleme daha da çok fark edildiğini kendim de hissediyordum artık.Yurt dışında arkadaşımın hediyesi ile,bu sorunu o kadar kolay çözdüm ki,çok mutluyum
Ben tarihi ayarlayıp girdim ameliyata biraz iyileşinceye olurum diye ama bir hafta gecikti tık yok , narkoz alındığında böyle oluyormus ama daha önce de ameliyat geçirdim hiç böyle olmamıştım . Doktorunuza sormuş muydunuz neden olamıyorum diye ?
Hayır kontrole gel dedi 2 haftaya bebegime bakan biri olmadığı için gidemedim eşim işten izin alacaktı alamamış randevum vardı gidemedim.2 ay olmadm korktum artık test yaptıktan sonra adet oldum.kanamam da az oldu normalde çok olur gidersem sorarımBen tarihi ayarlayıp girdim ameliyata biraz iyileşinceye olurum diye ama bir hafta gecikti tık yok , narkoz alındığında böyle oluyormus ama daha önce de ameliyat geçirdim hiç böyle olmamıştım . Doktorunuza sormuş muydunuz neden olamıyorum diye ?
Bende vajinoplasti ve labioplasti olmayı düşünüyorum şuan çok tereddütlerim var korkuyorum acaba nasıl olur başarılı mı olur başarısız mı olur diye araştırma içerisindeyim bende bi kaç doktorla görüşme sağlayıp ve bu işlemi yaptıran kişilerle görüşüp size bilgilerimi paylaşırı
His durumunuzda bir değişiklik oldu muvajina daraltma ve perinoplasti operasyonu oldum.Bugün 1.ay kontrolum vardı Ank’da müge Aksoy doktorum..1parmak bir daraltma yapmış biraz sıkı oldu ama sonraları esner dedi umarım zorlu olmaz ..
Bence okadar kolay bir operasyon değil bilmiyorum belkide benim acı eşiğim düşük
Tam anlamıyla toplanmam 2 haftayı buldu
Kusura bakmayın ben biraz internet özurlusuyumDuldulem hanim sizden bilgi rica ediyorum
Hangi şehirde oldunuz dr nuz kim süreci nasıl geçirdiniz bilgi verebilir misiniz lütfen ben de vajinaplasti düşünüyorum dr arayışı içerisindeyim yazarsanız çok sevinirim bir de cinsellik oldu mu sonuç nasil
Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum duldulem hanim cinsellikten sonra ki sonucu da yazarsanız çok sevinirimHatay dörtyol devlet hastanesi cinsellik olmadı 5 hafta olcak 6 hafta dolunca cinsellik dedi tamamen düşmedi dikişlerim göruntuden memnunum dikiş izi azcık var ama öncesi cok kötuydu ic etler hep dışarda ilişki de boş git gel gaz benzesi sesler çıkardı zor dönemler geçirdim.şuan göruntusunden memnunum ama 6 hafta dolsada korkarm hala sızlıyor pişik agrısı gibi batıyor 2 ay dolmadan ilişki yaşayacağımı sanmıyorum
Bu korkuyla girebilirsem mutlaka yazarımVermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum duldulem hanim cinsellikten sonra ki sonucu da yazarsanız çok sevinirim
Bu korkuyla girebilirsem mutlaka yazarımrica ederim ne demek