Vajina daraltma estetigi yaptirip memnun kalan var mi

Bende Gökçen Erdoğan’a oldum. Çok memnunum. 3 sene önce 7-8 bin TL gibi bir şey vermiştim.
Bende Gökçen hocaya oldum ama daha yeni şuan için çok memnunum, ilerleyen yıllarda eski haline dönüyor gibi yorumlar okudum forumlarda, sizin epey olmuş ameliyat olalı böyle bir sıkıntı yaşamadınız anladığım kadarıyla

3 sene oldu ben yaptıralı. Boşandıktan sonra yaptırdım. 15 senenin ardından çok deforme olmuştu. Eskiye dönmedi, Çok memnunum. Narkozdayken fotoğrafımı çekmiş. 3 parmak genişliğindeymiş. 1 parmağa düşmüş. Bir Kadın olarak özgüvenin geliyor.

Kesinlikle öyle özgüven konusuna yüzde yüz katılıyorum, benimde 3 parmaktı genişlik 2 çocuk 10 yıl evlilikten sonra epey deformasyon vardı, 1 parmak genişliğinde yapmış iyikide öyle yapmış.

Merhaba radyofrekans hakkında biraz bilgi verir misiniz bende araştırıyorum.birde ücreti ne kadar
Merhaba bir ay arayla iki kere gittim çubuk ultrason gibi bir cihazla rahim içini bir saat tarıyorkar. Hiç tavsiye etmem hiçi bir işe yaramadı iki kere yapıldı
Üstüne birde rAdyofrekans denedim
Oda aynı
Kesin çözüm cerrahi

Ben ilk dört sene evvel cerrahi yaptırdım hiç bir işe yaramadı sonra diğer yöntemleri denedim onlardan da sonuç alamadım
En son cerrahiye tekrar karr verdi şu an çok memnunum
Dr seçimi çok önemli lokal olarak yapıldı tek gittim tek evime döndüm
Bu sürecin psikolojisini çok yaşadım burdan çok soru sordum o sebeptendir merak eden arkadaşlara her zaman cevap veririm seve seve

Lazeri ben de yaptırdım. Ama henüz etkisini gözlemleyemedim. Üzüldüm şimdi işe yaramadığını okuyunca

Lazeri ben de yaptırdım. Ama henüz etkisini gözlemleyemedim. Üzüldüm şimdi işe yaramadığını okuyunca
Bende okuduğum olumsuz yorumlara rağmen Dr a ikna oldum farklı bir Dr Turgay hoca değil
Öyle dedi böyle dedi ikna etti
Sonuç tırt
Umarım memnun kalırsın
Ama ben daha lazer den. Memnun kalan görmedim canım
Etkisi birkaç hafta
İnsanı cezbeden tarafı basit uygulanması

Aslında ikinci seansta oldukça canım acıdı uyuşturucu surmelerine rağmen. Ve benimki bir saat değil 3 dakika sürdü iki seansta da. Neden acaba?

Doktora etkisi ne kadar sürer diye sorduğumda tamamen sizin yapınıza bağlı dedi. Sigara içmek olumsuz yönde etkiliyor dedi. Bil bakalım ben de neyi bırakamıyorum :))

Umarım işe yarar sende
Bendede uyuşturucu krem sürdüler ve santim santim tarayarak yaptı son sistem cihazmış ))
Lazer cildi büzüyor üç haftada cilt yenileniyor ya yine eski terane
Bakalım sizde nasıl olacak belki bir ilk olursunuz
Ben o kadar uğraştım ki artık kendimden korktum)) olandan da olacaksın bu kafayla diye
Gözümü kararttım bir cesaret dedim son kez dene
Tek gittim ve lokal oldum
SOnra otobüse bindim geldim
Biz kadınlar çok güçlü varlıklarız yeterki isteyelim ))
Bu sitede bu konuyla ilgili özelden çok arkadaşla yazıştık ismini vermeyeceğim çok fenomen Drlardan başına kalıcı hasarlar gelmiş psikolojisi bozulmuş insanları tanıdım telefonlarda konuştuk
Bi o kadar kolay bi o kadar hassas bir bölüm aslında
Olacak arkadaşlara tavsiyem instagram da gördüklerinize fazla inanmayın gidin araştırın

Arkadaşlar merak edenler için yaIyorum
İki kere lazer üstüne birde rAdyofrekans denemiş biri olarak söylüyorum
En garanti cerrahi yöntem
Lazer verdiğiniz paraya ve zamanınız yazık bilginize
Pazartesi benimde ameliyat günüm. Çok korkuyorum. Belden uyuşturma olacak. Ameliyat nasıl geçecek sonrası ağrım çok mu olacak. İyileştikten sonra memnun kalacakmiyim doktor yeterince daraltacak mi okadar çok sorularım var ki. Bı vazgeçiyorum bı karar veriyorum. Bana yardımcı olun lütfen

Umarı. Herşey yolunda gider karar vermişsiniz sonuça odaklı olum bol şans

Merhaba ameliyat oldunuz mu?

Merhaba evet dün öğlen vakitlerinde oldum. Bundan sonra surec nasıl gelişir bilemiyorum ama eger ameliyat olmayı düşünüyorsanız ameliyat çok kolaydı bana göre zamanla bildiririm inşallah
Geçmiş olsun. Kaç cm daralttı sadece giriş mi ve ne kadar daralttı?

Geçmiş olsun. Kaç cm daralttı sadece giriş mi ve ne kadar daralttı?
işte onu bilmiyorum iki doktor girdi ameliyatima bayan olan doktorla sözlü olarak daha çok muhatap oldum ve ne kadar daraltildi dediğimde Yaşar beyin üç parmağı kadar dedi bana. Çok geniş degilmi dedim biz bu konuda çok ameliyat yaptık ve gerçekten ne yaptığımızı biliyorum bize güven vajinani bİz zaten genişlettik kaslar kendilerini toparlayinca dahada sıkılasacak dedi. Ben şok oldum ama sonucu bekliyorum iki hafta sonra kontrol bende sizin gibi merak içindeyim ne kadar daraltilir normali nedir bilmiyorum ve sadece giriş değil boydan boya daraltildi

Aaaa çok şaşırdım. Umarım dedikleri gibi olur bana da sonucu yazar mısınız? Boydan boya dikmeleri iyi olmuş. Ben de randevu aldım haftaya gideceğim bakalım

Arkadaşlar herşey gönlünüze göre olur inşallah ben de vajina daraltma ameliyati düşünüyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum sizden ricam ameliyati ve sonrasında ki süreci yazabilir misiniz ĺutfen bir de doktor ve fiyat bilgisi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…