Vajina daraltma estetigi yaptirip memnun kalan var mi

Vajina estetigi yaptirip memnun kalan ve doktor onerisi olan var mi birde ucret ne ka da r bilen arkadaslar varsa rica etsem bilgi ve oneride bulunur musunuz
Bende vajinoplasti ve labioplasti olmayı düşünüyorum şuan çok tereddütlerim var korkuyorum acaba nasıl olur başarılı mı olur başarısız mı olur diye araştırma içerisindeyim bende bi kaç doktorla görüşme sağlayıp ve bu işlemi yaptıran kişilerle görüşüp size bilgilerimi paylaşırım

Araştırdığım ortalama fiyat bilgisine göre biraz pahalı sanki sizce de öyle değil mi memnun kaldınız mı peki

Arkadaşlar ben de vajinaplasti düşünüyorum ama memnun kalma konuşun da terettutlerim var
2binden 20bine kadar fiyatlar okudum ben forumda. Kendim de 4.500e yaptırdım siz hangi şehirdesiniz? Vajinoplasti için konuşuyorum bu arada
Siz kime ameliyatt oldunuz sonuçtan memnun kaldınız mı ben de vajinaplasti yaptırmayı çok istiyorum bu konuda doktor arayişı içerisindeyim yardımcı olursanız çok sevinirim bir de iyileşme süreci izi yazarsaniz çok sevinirim

Vajinaplasti hakkin da tecrübesi olan arkadaşlar da yazarsa çok memnun olurum Ben Konya da oturuyorum doktor önerisi olan varsa yazabilir mi lutfen

Arkadaşlar ben de vajinaplasti düşünüyorum ama memnun kalma konuşun da terettutlerim var

Siz kime ameliyatt oldunuz sonuçtan memnun kaldınız mı ben de vajinaplasti yaptırmayı çok istiyorum bu konuda doktor arayişı içerisindeyim yardımcı olursanız çok sevinirim bir de iyileşme süreci izi yazarsaniz çok sevinirim
Benim 2 hafta bitti bugün o yüzden memnun kaldım diyemem henüz test etmedim ama mutlaka sonucu yazacağım. 4 hafta daha ilişki yasağı var.

Benim 2 hafta bitti bugün o yüzden memnun kaldım diyemem henüz test etmedim ama mutlaka sonucu yazacağım. 4 hafta daha ilişki yasağı var.
Sonucu yazmanızı bekliyorum İnş sonucunuz istediğiniz gibi olur ameliyat sonrası çok ağrı sızı oldu mu kaç günde ayağa kalktınız bir de dr ismini yazar mısınız sizin için sakıncası yoksa 4500 tl ye mu yaptırdınız

Sonucu yazmanızı bekliyorum İnş sonucunuz istediğiniz gibi olur ameliyat sonrası çok ağrı sızı oldu mu kaç günde ayağa kalktınız bir de dr ismini yazar mısınız sizin için sakıncası yoksa 4500 tl ye mu yaptırdınız
Çok teşekkür ederim inşallah sonucu güzel olur içim sıkkın açıkçası. Ameliyat sonrası ağrı sızı olmadi uzun yol gittim ayakta veya yan oturarak (3 araç değiştirdim) hatta eve gitmeden önce gezip alışveriş bile yaptım. Aslında ilk günler yatmak daha iyi ama ben ayaktaydim. Oturmak ise sıkıntı düz oturamiyorsunuz dikişlere zarar gelmesin diye.

Doktorum İstanbul'da Turgay Karakaya. İşlem ücreti nakit verirseniz 4000 ama ben kart ile ödeme yaptığım için 4500 verdim ne yazık ki.

Çok teşekkür ederim inşallah sonucu güzel olur içim sıkkın açıkçası. Ameliyat sonrası ağrı sızı olmadi uzun yol gittim ayakta veya yan oturarak (3 araç değiştirdim) hatta eve gitmeden önce gezip alışveriş bile yaptım. Aslında ilk günler yatmak daha iyi ama ben ayaktaydim. Oturmak ise sıkıntı düz oturamiyorsunuz dikişlere zarar gelmesin diye.

Doktorum İstanbul'da Turgay Karakaya. İşlem ücreti nakit verirseniz 4000 ama ben kart ile ödeme yaptığım için 4500 verdim ne yazık ki.
Turgay karaya hakkin da çok yorum okudum vajinaplasti hakkin da çok meşhur bir doktor memnun olmayanı hiç duymadım iyi bir dr seçmişsin sizin sonuçta iyi olugeliyor İstanbula gir inş ben konyadayim bana çok uzak

Turgay karaya hakkin da çok yorum okudum vajinaplasti hakkin da çok meşhur bir doktor memnun olmayanı hiç duymadım iyi bir dr seçmişsin sizin sonuçta iyi olur inş İstanbul bana uzak ne yazık ki ben konyadayim ama siz sonuçtan memnun olursanız şartları zorlayarak gitmeyi düşünebilirim fiyatta uygun yapmış bence ben konya da sormuştum 6500 tl demişlerdi gecen Eylül ayın da

2binden 20bine kadar fiyatlar okudum ben forumda. Kendim de 4.500e yaptırdım siz hangi şehirdesiniz? Vajinoplasti için konuşuyorum bu arada
Ben bursada yaşıyorum sizin yaptırdığınız fiyat daha uygun geldi bana bu civarda bursa da fiyatlar vajinoplasti için siz hangi şehirde yaşıyorsunuz memnun kaldınız mı işlemden ?

vajina daraltma ve perinoplasti operasyonu oldum.Bugün 1.ay kontrolum vardı Ank’da müge Aksoy doktorum..1parmak bir daraltma yapmış biraz sıkı oldu ama sonraları esner dedi umarım zorlu olmaz ..
Bence okadar kolay bir operasyon değil bilmiyorum belkide benim acı eşiğim düşük
Tam anlamıyla toplanmam 2 haftayı buldu

X