Vajina daraltma estetigi yaptirip memnun kalan var mi

Bısey daha soracaktım labioplastı ıcın nasıl karar verdiniz ve nasıl gectı
Orta kısımda sarkma ve kararma vardı.. çok çok kötü görünüyordu.. Ben aslında her bayanı öyle sanıyordum. Çünkü bende hep vardı. Sonradan öğrendim ki normal hali o değilmiş. Sonra iyice sarkmaya başladı, sürekli ıslaklık problemi yapıyordu, tayt giyince kötü görünüyordu. O şekilde başladım araştırmaya. Ama zerre kadar acımadı operasyon sonrasında. Şimdi tam iyileşmedi ama daha güzel duruyor..

Aslında sarkma kararma var ve gunde 2 kez nerdeyse camasr degstrırım ıslaklık yuzum den ama problem etmedim hıc aradan o da mı cıksa diye dusundum bı anfakat devlet oldugu ııcn maalesef

Aslında sarkma kararma var ve gunde 2 kez nerdeyse camasr degstrırım ıslaklık yuzum den ama problem etmedim hıc aradan o da mı cıksa diye dusundum bı anfakat devlet oldugu ııcn maalesef
Aynen bende öyleydim iki kez çamaşır değiştiririm, dışarı çıkarken peçete koyardım ki rahatsızlık hissetmeyim, bir de o ıslaklık mantara falan sebep oluyor, regl olunca temizliği daha zor oluyordu, hatta o kadar sarkıyorduki bazen idrarın yönü değişiyordu,bir de böyle aynadan bakınca yırtık gibi bir görüntüsü vardı, gerçekten berbat hislerdi.. Ben labioplastiye ameliyattan bir gün önce karar verdim. Sadece vajinoplasti olacaktım. Düşündüm vajinoplasti olcam bu seferde kafayı diğer tarafa takacam, bir kaç ay sonra yine doktorumun kapısını çalacam yani biliyorum kendimi..Çünkü bu konuda özgüvenim sıfırdı yani. Doktorumu aradım dedim hocam labioplasti de yapalım. Gerçekten doktorumdan Allah razı olsun ben çok memnun kaldım. Ağrı acı hiç birşey hissetmedim. İyi ki yaptırmışım.. siz de labialarla ilgili şikayetinizi de söyleyin.. belki yaparlar aradan çıkar,bu da rahatsızlık sonuçta.. Benim belden uyuşturdular hiç birşey hissetmedim. O kararan bölüm yok artık,gayet güzel duruyor. Sizde acıdan falan korkmayın. İnsan operasyon sonrasında ilk idrarını yaparken biraz tedirgin oluyor, acıyacak mı diye. Herşey gayet rahat oluyor.

Rahatsızlıgımı o sekilde soyleyeyım bakalım belki cıkarrlar aradan ama baya baya zor bir islem gibi sanki netten baktım tırsmadım deilsizde gule gule kullanın bu arada yasınız kaç

Anladım biraz zor geliyor bna suan da. Umarım ıyı gecer tekrar tesekkur ederim.
Operasyon sonrası zor olur çünkü çocuklar var aslında yatıp dinlenebilsek daha hızlı toparlıyoruz kendimizi ama çocuk olunca iyileşme süreci uzuyor.
Hiç korkmayın, bakmayın, izlemeyin etkilenmemek için. Siz önceki sonraki fotoğraflara bakın daha iyi oluyor. Bize de güzel haberler verin. Hepimiz iyi hissedelim kendimizi..

Ayy kesinlikle en cok ihtiyacımız olan ıyı hissetmemiz biz iyi olunca cocuklar dan tut hersey guzel oluyor izlemez olaydım iste bir anlık merak kotu etti beni
Bigun onceden yazarım ınslalah o heyecanla uyuyamam zaten

Size bakan biri olursa en az 20 gün kadar hiç zor değil benim 3 çocuk vefakatçim bile yoktu .Ondan cok zorlandm hem 3 cocuk hem ameliyatlı olmak zor oldu.zaten 1 veya 2 dikiş te patlamiss benim eskiye gore cok iyi şukur ama o patlayan dikişler icin uzuluyorum doktor gunlerim dolu bu ay yapamam gelecek ay tekrar anestezi ufak kesi atıp dikcem dedi.Gözumde baya buyudu ya ilişkide baya iyi kavrıyr ama ayıptr demesi hala bi garibim his yok eşim işini göruyor.Bende tık yok sen bumlamıyorsun diyorsimdide buna taktık ama eşim mutlu takılmıyorum.ailem gelirse bi ara gidip o tek dikiside diktircem.tesekur ederim bu arada kesinlikle özguven geliyor.ameliyat olun hic zor degil bakanınız varrsa

Merhabalar bende 2 ay once dogumunyaptim 2. Sarkmalari var mesane ve rahim ve alt cok feci durumda vajinoplastide bubsarkmalarda toplaniyormu sizde sarkma durumu varmiydi acaba doktorunu ne dedi acaba

Merhabalar bende 2 ay once dogumunyaptim 2. Sarkmalari var mesane ve rahim ve alt cok feci durumda vajinoplastide bubsarkmalarda toplaniyormu sizde sarkma durumu varmiydi acaba doktorunu ne dedi acaba

Turgay hocada 2 3 gün once vajina darlatma ameliyati oldum. Cok araştırdim . Bu sayfalarada cok baktim arastirirken o yuzden fikrimi soylemek istedim. Toplam 1 saatte tum islemi bitirip ciktim. Eve otobusle gittim . Cok rahatlikla yurudum tek sıkıntı simdilik oturmakta. Bakalim ilerleyeb zamanlarda ne olcak tekrar bilgi veririm. Nakit 4500 tl verdim.

Bana pek bişey demedi yanlısndikilen yerler ve makata kadar yarık içim dısarda resmen bakamıyordum o bölgeye hatta doğum sonrası bağırsak gibi bişey gorüp cok korkmuştum yururken bile gaz sesi cıkiyordu.Zamanla o bagirsak gibi sey kayboldu sadece ilişkide gaz sesi çıkar oldu

Doktorunuzun adı neydi

Merhaba evet dün öğlen vakitlerinde oldum. Bundan sonra surec nasıl gelişir bilemiyorum ama eger ameliyat olmayı düşünüyorsanız ameliyat çok kolaydı bana göre zamanla bildiririm inşallah
Sonuçtan Memnun kaldınız mı kaldıysanız doktorunuzun adı neydi ne kadar ücret ödediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…