Vajina daraltma estetigi yaptirip memnun kalan var mi

Doktorunuzun adı neydi ve ücret ödediniz mi ödediyseniz ne kadardı ve hangi şehirde yaptırdınız

Benimde şuan 1 ay oldu bikac gündur iyiydim gezdim ustune pansumanda yapmayınca bugun baya ağrıdı.Ben devlet hastanesinde oldum baya daraltmiş resmen cocuk doğurmamişm gibi bedava oldum
Doktorunuzun adı neydi Memnun kaldınız mı Hangi şehirde oldunuz ücret ne kadar ödedin bu arada çok geçmiş olsun

Patlaryınca kanama oldu mu kendiliğinden benkadar sürede kaynadı acaba

Bende yaptırmak istiyorum daraltma labioplasti ve dolgu doktorunuzdan memnunsanız adını yazarmısımız

Doktorunuzun afı ne birde hangi sehirde

Selam bende subat 3 te oldum cinsel pehriz artık bitti ama olmuyor bi öneriniz varmı nasıl bır yol izlemem lazım
Merhaba.. geçmiş olsun. Benim operasyondan 8 ay sonra ancak normale döndü. Çok uzun zaman aldı açıkçası. Sabırlı ol,hatta eşin çok sabırlı ve ilgili olmalı.. ufak dokunuşlarla, öncesinde gerekiyorsa parmağıyla alıştırma yapın.. acele etme, kendini kasma. Kastıkça olmuyor. Kuruluk oluyor stres oldukça. Ben 4 ay bebeyağı kullandım. Sende deneyebilirsin. Umarım işine yarar.zor bir süreç. Ama sabırlı ol ,geçiyor..

o kadar zorlandımki sankı hıc artık olmayacak gıbı gelıyor eşim uzun bir süre yoktu ustune operasyon oldum derken 3 aydır beni beklıyor canımın yandıgını görünce üzülüyor acıkcası jel ile denedik hıc olmadı bebe yagı ile denedik biraz gene olmadı

Çok geçmiş olsun doktorunuzun adı neydi rica etsem yazar mısınız

Seni öyle iyi anlıyorum ki.. olmuyor diye düşündükçe hiç olmuyor gerçekten. Rahat ol.. acele etme. Gerçekten acile etme. Ben olmuyor diye o kadar çok doktor gezdim ki bilemezsin... Her sevişmede birlikte olacaksınız diye bir şey yok unutma. Dokunun sevin birbirinizi. Zevk alın yani.. eşin çok sabırlı olmalı.. benim eşimin psikolojisi bozulacaktı neredeyse. Benim canım acıyor adam bişey yapamıyor. Garip durum. Seni anlıyorum.

Çok geçmiş olsun kaç parmak daraltma yapılmıştı ve doktormızın adı neydi hangi şehirdeydi bir de fiyat bilgisi öğrenebilir miyim sizden rica ediyorum çünkü benimde çok ihtiyacım var bu konuyla ilgili çok araştırma yapıyorum

Bebişim ben sana özelden yazmıştım doktorumu. Öyle hatırlıyorum.. özel msj kutunu kontrol et istersen..

evet bizde öyleyız eşim ne kadar sabırlı olsada ister istemez oda kasılıyor o kasıldıkca ben daha cok kasılıyorum nasıl eski rutıne dönecek bılmıyorum sanki hiç olmayacak gıbı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…