- 4 Ağustos 2020
- 267
- 99
- 29
- Konu Sahibi Benimdunyamm
Doktorunuzun adı neydi ve ücret ödediniz mi ödediyseniz ne kadardı ve hangi şehirde yaptırdınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuzun adı neydi Memnun kaldınız mı Hangi şehirde oldunuz ücret ne kadar ödedin bu arada çok geçmiş olsunBenimde şuan 1 ay oldu bikac gündur iyiydim gezdim ustune pansumanda yapmayınca bugun baya ağrıdı.Ben devlet hastanesinde oldum baya daraltmiş resmen cocuk doğurmamişm gibi bedava oldum
Kanama da oldu mu canım hiç ?Dikişlerim patlamış gibi geldim.Doktor eriyen iplerle dikmemiş ve ben bilmiyordum.40 güb oldu iplerle geziyordum.Acile gittim bugun aldılar ipi patlayan yerler var gibi cok uzgunum
Patlaryınca kanama oldu mu kendiliğinden benkadar sürede kaynadı acabaİnşAllah benim 7 hafta oldu baya ümitsizdm 3 cocuk baya hırpalandm geçmeyecek ağrım sandım 7 hafta dolunca bişeyim kalmadı çok şükür Allah yardımcınız olsun sizin ne kadar süre oldu.Şuan ağrınız varmı?bide bu batikonu az kullanın ben 40 gün tekrar patlayacak korkusuyla batikona buladm sonrası derim felç resmen sürekli pişik gibi ağrı en son batikonu kullanmaynca baktım rahatlıyorum.Doktorda kaç gün kullanacagımı demedi.1 kere patlamış ya dikişim korkudan döktüm durdum.mafettim kendimi
Selam bende subat 3 te oldum cinsel pehriz artık bitti ama olmuyor bi öneriniz varmı nasıl bır yol izlemem lazımMerhaba ben varım yaklaşık 5 ay oldu eşimde bende memnunuz
Bende yaptırmak istiyorum daraltma labioplasti ve dolgu doktorunuzdan memnunsanız adını yazarmısımızAynen bende öyleydim iki kez çamaşır değiştiririm, dışarı çıkarken peçete koyardım ki rahatsızlık hissetmeyim, bir de o ıslaklık mantara falan sebep oluyor, regl olunca temizliği daha zor oluyordu, hatta o kadar sarkıyorduki bazen idrarın yönü değişiyordu,bir de böyle aynadan bakınca yırtık gibi bir görüntüsü vardı, gerçekten berbat hislerdi.. Ben labioplastiye ameliyattan bir gün önce karar verdim. Sadece vajinoplasti olacaktım. Düşündüm vajinoplasti olcam bu seferde kafayı diğer tarafa takacam, bir kaç ay sonra yine doktorumun kapısını çalacam yani biliyorum kendimi..Çünkü bu konuda özgüvenim sıfırdı yani. Doktorumu aradım dedim hocam labioplasti de yapalım. Gerçekten doktorumdan Allah razı olsun ben çok memnun kaldım. Ağrı acı hiç birşey hissetmedim. İyi ki yaptırmışım.. siz de labialarla ilgili şikayetinizi de söyleyin.. belki yaparlar aradan çıkar,bu da rahatsızlık sonuçta.. Benim belden uyuşturdular hiç birşey hissetmedim. O kararan bölüm yok artık,gayet güzel duruyor. Sizde acıdan falan korkmayın. İnsan operasyon sonrasında ilk idrarını yaparken biraz tedirgin oluyor, acıyacak mı diye. Herşey gayet rahat oluyor.
Doktorunuzun afı ne birde hangi sehirdeGaliba gene 6 hafta der et bu kaynamadan olmaz nasıl durcaksa bizimki doktorum da baya mükemeliyetçi devlet hastanesi olmasına rağmen özell den daha ilgili orayı dikelim daha da guzel olsun dedi.işte vefakatçim yok tu zorluk çektim o zorluyor biraz
Doktorunuzun adı neydiMerhaba ben varım yaklaşık 5 ay oldu eşimde bende memnunuz
Merhaba.. geçmiş olsun. Benim operasyondan 8 ay sonra ancak normale döndü. Çok uzun zaman aldı açıkçası. Sabırlı ol,hatta eşin çok sabırlı ve ilgili olmalı.. ufak dokunuşlarla, öncesinde gerekiyorsa parmağıyla alıştırma yapın.. acele etme, kendini kasma. Kastıkça olmuyor. Kuruluk oluyor stres oldukça. Ben 4 ay bebeyağı kullandım. Sende deneyebilirsin. Umarım işine yarar.zor bir süreç. Ama sabırlı ol ,geçiyor..Selam bende subat 3 te oldum cinsel pehriz artık bitti ama olmuyor bi öneriniz varmı nasıl bır yol izlemem lazım
o kadar zorlandımki sankı hıc artık olmayacak gıbı gelıyor eşim uzun bir süre yoktu ustune operasyon oldum derken 3 aydır beni beklıyor canımın yandıgını görünce üzülüyor acıkcası jel ile denedik hıc olmadı bebe yagı ile denedik biraz gene olmadıMerhaba.. geçmiş olsun. Benim operasyondan 8 ay sonra ancak normale döndü. Çok uzun zaman aldı açıkçası. Sabırlı ol,hatta eşin çok sabırlı ve ilgili olmalı.. ufak dokunuşlarla, öncesinde gerekiyorsa parmağıyla alıştırma yapın.. acele etme, kendini kasma. Kastıkça olmuyor. Kuruluk oluyor stres oldukça. Ben 4 ay bebeyağı kullandım. Sende deneyebilirsin. Umarım işine yarar.zor bir süreç. Ama sabırlı ol ,geçiyor..
Çok geçmiş olsun doktorunuzun adı neydi rica etsem yazar mısınızo kadar zorlandımki sankı hıc artık olmayacak gıbı gelıyor eşim uzun bir süre yoktu ustune operasyon oldum derken 3 aydır beni beklıyor canımın yandıgını görünce üzülüyor acıkcası jel ile denedik hıc olmadı bebe yagı ile denedik biraz gene olmadı
Kendi dogum doktoruma oldum emire oguz orhan herseyıyle mükemmel bir kadın ama sanırım ilişki olayı ilk etaplarda cok zorluyormusÇok geçmiş olsun doktorunuzun adı neydi rica etsem yazar mısınız
Yazdım zatenBende yaptırmak istiyorum daraltma labioplasti ve dolgu doktorunuzdan memnunsanız adını yazarmısımız
Çok teşekkür ederim.Kendi dogum doktoruma oldum emire oguz orhan herseyıyle mükemmel bir kadın ama sanırım ilişki olayı ilk etaplarda cok zorluyormus
Batman medikal park ben personel indirimli 6500 e yaptırdım ama normal fıyat daha yuksektırÇok teşekkür ederim.
Hangi şehir ve hastanede çalişiyor birde fiyat ne kadar istemişti
TeşekkürlerBatman medikal park ben personel indirimli 6500 e yaptırdım ama normal fıyat daha yuksektır
Seni öyle iyi anlıyorum ki.. olmuyor diye düşündükçe hiç olmuyor gerçekten. Rahat ol.. acele etme. Gerçekten acile etme. Ben olmuyor diye o kadar çok doktor gezdim ki bilemezsin... Her sevişmede birlikte olacaksınız diye bir şey yok unutma. Dokunun sevin birbirinizi. Zevk alın yani.. eşin çok sabırlı olmalı.. benim eşimin psikolojisi bozulacaktı neredeyse. Benim canım acıyor adam bişey yapamıyor. Garip durum. Seni anlıyorum.o kadar zorlandımki sankı hıc artık olmayacak gıbı gelıyor eşim uzun bir süre yoktu ustune operasyon oldum derken 3 aydır beni beklıyor canımın yandıgını görünce üzülüyor acıkcası jel ile denedik hıc olmadı bebe yagı ile denedik biraz gene olmadı
Çok geçmiş olsun kaç parmak daraltma yapılmıştı ve doktormızın adı neydi hangi şehirdeydi bir de fiyat bilgisi öğrenebilir miyim sizden rica ediyorum çünkü benimde çok ihtiyacım var bu konuyla ilgili çok araştırma yapıyorumSeni öyle iyi anlıyorum ki.. olmuyor diye düşündükçe hiç olmuyor gerçekten. Rahat ol.. acele etme. Gerçekten acile etme. Ben olmuyor diye o kadar çok doktor gezdim ki bilemezsin... Her sevişmede birlikte olacaksınız diye bir şey yok unutma. Dokunun sevin birbirinizi. Zevk alın yani.. eşin çok sabırlı olmalı.. benim eşimin psikolojisi bozulacaktı neredeyse. Benim canım acıyor adam bişey yapamıyor. Garip durum. Seni anlıyorum.
Bebişim ben sana özelden yazmıştım doktorumu. Öyle hatırlıyorum.. özel msj kutunu kontrol et istersen..Çok geçmiş olsun kaç parmak daraltma yapılmıştı ve doktormızın adı neydi hangi şehirdeydi bir de fiyat bilgisi öğrenebilir miyim sizden rica ediyorum çünkü benimde çok ihtiyacım var bu konuyla ilgili çok araştırma yapıyorum
evet bizde öyleyız eşim ne kadar sabırlı olsada ister istemez oda kasılıyor o kasıldıkca ben daha cok kasılıyorum nasıl eski rutıne dönecek bılmıyorum sanki hiç olmayacak gıbı artıkSeni öyle iyi anlıyorum ki.. olmuyor diye düşündükçe hiç olmuyor gerçekten. Rahat ol.. acele etme. Gerçekten acile etme. Ben olmuyor diye o kadar çok doktor gezdim ki bilemezsin... Her sevişmede birlikte olacaksınız diye bir şey yok unutma. Dokunun sevin birbirinizi. Zevk alın yani.. eşin çok sabırlı olmalı.. benim eşimin psikolojisi bozulacaktı neredeyse. Benim canım acıyor adam bişey yapamıyor. Garip durum. Seni anlıyorum.