Vajina daraltma estetigi yaptirip memnun kalan var mi

Benimde şuan 1 ay oldu bikac gündur iyiydim gezdim ustune pansumanda yapmayınca bugun baya ağrıdı.Ben devlet hastanesinde oldum baya daraltmiş resmen cocuk doğurmamişm gibi bedava oldum
Doktorunuzun adı neydi Memnun kaldınız mı Hangi şehirde oldunuz ücret ne kadar ödedin bu arada çok geçmiş olsun

İnşAllah benim 7 hafta oldu baya ümitsizdm 3 cocuk baya hırpalandm geçmeyecek ağrım sandım 7 hafta dolunca bişeyim kalmadı çok şükür Allah yardımcınız olsun sizin ne kadar süre oldu.Şuan ağrınız varmı?bide bu batikonu az kullanın ben 40 gün tekrar patlayacak korkusuyla batikona buladm sonrası derim felç resmen sürekli pişik gibi ağrı en son batikonu kullanmaynca baktım rahatlıyorum.Doktorda kaç gün kullanacagımı demedi.1 kere patlamış ya dikişim korkudan döktüm durdum.mafettim kendimi
Patlaryınca kanama oldu mu kendiliğinden benkadar sürede kaynadı acaba

Aynen bende öyleydim iki kez çamaşır değiştiririm, dışarı çıkarken peçete koyardım ki rahatsızlık hissetmeyim, bir de o ıslaklık mantara falan sebep oluyor, regl olunca temizliği daha zor oluyordu, hatta o kadar sarkıyorduki bazen idrarın yönü değişiyordu,bir de böyle aynadan bakınca yırtık gibi bir görüntüsü vardı, gerçekten berbat hislerdi.. Ben labioplastiye ameliyattan bir gün önce karar verdim. Sadece vajinoplasti olacaktım. Düşündüm vajinoplasti olcam bu seferde kafayı diğer tarafa takacam, bir kaç ay sonra yine doktorumun kapısını çalacam yani biliyorum kendimi..Çünkü bu konuda özgüvenim sıfırdı yani. Doktorumu aradım dedim hocam labioplasti de yapalım. Gerçekten doktorumdan Allah razı olsun ben çok memnun kaldım. Ağrı acı hiç birşey hissetmedim. İyi ki yaptırmışım.. siz de labialarla ilgili şikayetinizi de söyleyin.. belki yaparlar aradan çıkar,bu da rahatsızlık sonuçta.. Benim belden uyuşturdular hiç birşey hissetmedim. O kararan bölüm yok artık,gayet güzel duruyor. Sizde acıdan falan korkmayın. İnsan operasyon sonrasında ilk idrarını yaparken biraz tedirgin oluyor, acıyacak mı diye. Herşey gayet rahat oluyor.
Bende yaptırmak istiyorum daraltma labioplasti ve dolgu doktorunuzdan memnunsanız adını yazarmısımız

Galiba gene 6 hafta der et bu kaynamadan olmaz nasıl durcaksa bizimki doktorum da baya mükemeliyetçi devlet hastanesi olmasına rağmen özell den daha ilgili orayı dikelim daha da guzel olsun dedi.işte vefakatçim yok tu zorluk çektim o zorluyor biraz
Doktorunuzun afı ne birde hangi sehirde

Selam bende subat 3 te oldum cinsel pehriz artık bitti :KK43: ama olmuyor bi öneriniz varmı nasıl bır yol izlemem lazım
Merhaba.. geçmiş olsun. Benim operasyondan 8 ay sonra ancak normale döndü. Çok uzun zaman aldı açıkçası. Sabırlı ol,hatta eşin çok sabırlı ve ilgili olmalı.. ufak dokunuşlarla, öncesinde gerekiyorsa parmağıyla alıştırma yapın.. acele etme, kendini kasma. Kastıkça olmuyor. Kuruluk oluyor stres oldukça. Ben 4 ay bebeyağı kullandım. Sende deneyebilirsin. Umarım işine yarar.zor bir süreç. Ama sabırlı ol ,geçiyor..

Merhaba.. geçmiş olsun. Benim operasyondan 8 ay sonra ancak normale döndü. Çok uzun zaman aldı açıkçası. Sabırlı ol,hatta eşin çok sabırlı ve ilgili olmalı.. ufak dokunuşlarla, öncesinde gerekiyorsa parmağıyla alıştırma yapın.. acele etme, kendini kasma. Kastıkça olmuyor. Kuruluk oluyor stres oldukça. Ben 4 ay bebeyağı kullandım. Sende deneyebilirsin. Umarım işine yarar.zor bir süreç. Ama sabırlı ol ,geçiyor..
:KK43: o kadar zorlandımki sankı hıc artık olmayacak gıbı gelıyor eşim uzun bir süre yoktu ustune operasyon oldum derken 3 aydır beni beklıyor canımın yandıgını görünce üzülüyor acıkcası jel ile denedik hıc olmadı bebe yagı ile denedik biraz gene olmadı :KK43:

:KK43: o kadar zorlandımki sankı hıc artık olmayacak gıbı gelıyor eşim uzun bir süre yoktu ustune operasyon oldum derken 3 aydır beni beklıyor canımın yandıgını görünce üzülüyor acıkcası jel ile denedik hıc olmadı bebe yagı ile denedik biraz gene olmadı :KK43:
Çok geçmiş olsun doktorunuzun adı neydi rica etsem yazar mısınız

Seni öyle iyi anlıyorum ki.. olmuyor diye düşündükçe hiç olmuyor gerçekten. Rahat ol.. acele etme. Gerçekten acile etme. Ben olmuyor diye o kadar çok doktor gezdim ki bilemezsin... Her sevişmede birlikte olacaksınız diye bir şey yok unutma. Dokunun sevin birbirinizi. Zevk alın yani.. eşin çok sabırlı olmalı.. benim eşimin psikolojisi bozulacaktı neredeyse. Benim canım acıyor adam bişey yapamıyor. Garip durum. Seni anlıyorum.

Seni öyle iyi anlıyorum ki.. olmuyor diye düşündükçe hiç olmuyor gerçekten. Rahat ol.. acele etme. Gerçekten acile etme. Ben olmuyor diye o kadar çok doktor gezdim ki bilemezsin... Her sevişmede birlikte olacaksınız diye bir şey yok unutma. Dokunun sevin birbirinizi. Zevk alın yani.. eşin çok sabırlı olmalı.. benim eşimin psikolojisi bozulacaktı neredeyse. Benim canım acıyor adam bişey yapamıyor. Garip durum. Seni anlıyorum.
Çok geçmiş olsun kaç parmak daraltma yapılmıştı ve doktormızın adı neydi hangi şehirdeydi bir de fiyat bilgisi öğrenebilir miyim sizden rica ediyorum çünkü benimde çok ihtiyacım var bu konuyla ilgili çok araştırma yapıyorum

Çok geçmiş olsun kaç parmak daraltma yapılmıştı ve doktormızın adı neydi hangi şehirdeydi bir de fiyat bilgisi öğrenebilir miyim sizden rica ediyorum çünkü benimde çok ihtiyacım var bu konuyla ilgili çok araştırma yapıyorum
Bebişim ben sana özelden yazmıştım doktorumu. Öyle hatırlıyorum.. özel msj kutunu kontrol et istersen..

:KK43: evet bizde öyleyız eşim ne kadar sabırlı olsada ister istemez oda kasılıyor o kasıldıkca ben daha cok kasılıyorum nasıl eski rutıne dönecek bılmıyorum sanki hiç olmayacak gıbı artık

X