Daha önce hiç doğum yapmadım ve gebelik geçirmedim. Erkeklerin senin vajinan genişlemiş hiçbir şey hissetmiyorum lafı yoksa bir yalandan mı ibaret? Bu durumu kimseyle konuşamadığım için buraya konu olarak açtım. İlişkimde sürekli bu lafı duyuyorum ve partnerim sağolsun sürekli beni küçümsüyor. Bu konuda bilgisi olanlar görüşlerini paylaşabilirse çok memnun olurum.
Mantiksiz gelmisti banada.. ama bunu bi kac doktordan duydum. Bi onceki postumda zaten soyledim herkeste dogumdan sonrada genislik olmuyor ve her dogumdan sonrada olmuyor. Mesela ayni kisinin 2 dogumunda olmazken 3. Dogumdan sonra olusabiliyor. Yani sende olmamis olabilir ama demekki vajina yapisina gore genisleyenlerde var.
erkeklerde nasıl kalın, uzun ince varsa kadinlardada aynı genetik. ilişki sayısı çok az etkiler. hiçbir erkekte gercekten sevdigi deger verdigi bi kadına çok geniş demez. size deger vermedigi kesin, engelleyin bir daha görüşmeyin.
Daha önce hiç doğum yapmadım ve gebelik geçirmedim. Erkeklerin senin vajinan genişlemiş hiçbir şey hissetmiyorum lafı yoksa bir yalandan mı ibaret? Bu durumu kimseyle konuşamadığım için buraya konu olarak açtım. İlişkimde sürekli bu lafı duyuyorum ve partnerim sağolsun sürekli beni küçümsüyor. Bu konuda bilgisi olanlar görüşlerini paylaşabilirse çok memnun olurum.
Bazı erkekler mastürbasyonu bir yere sıkıştırarak ya da baskı yaparak yani yanlış bir şekilde yaptığı için kadının vajinası ona geniş gelebiliyormuş. Boşlukta gidip geliyormuş gibi hissediyorlarmış. Bu yüzden de geç boşalıyorlar hatta. Travmatik mastürbasyon diye geçiyor.
Sizle ilgili değil aslında. Onun doğru mastürbasyon yapmayı öğrenmesi gerekiyor.