Vajina Cinsel İlişki İle Genişler mi?

4 kg çocuk çıkıyor ordan kürdan gibi penisler nasıl kalıcı genişletebilir ki
Kurdan oldugunu nerden biliyosun genisleyenlerdebunu ben demiyorum zaten, uzmanlar soyluyor.

Hem herkeste olmuyor.. herkesin dogumundada olmuyor zaten.. ama olanlar var.. vucut yapisiyla ilgili

Son düzenleme:
9yıllık evliyim hala dar benim bazen canım yanıyor. Bence yapı meselesi

16 yaşimdan beri cinsel hayatım var 40 yaşındayım bebe yapmadım uzun süre birlikte olmayalım zorlanma oluyor
Mantiksiz gelmisti banada.. ama bunu bi kac doktordan duydum. Bi onceki postumda zaten soyledim herkeste dogumdan sonrada genislik olmuyor ve her dogumdan sonrada olmuyor. Mesela ayni kisinin 2 dogumunda olmazken 3. Dogumdan sonra olusabiliyor. Yani sende olmamis olabilir ama demekki vajina yapisina gore genisleyenlerde var.

erkeklerde nasıl kalın, uzun ince varsa kadinlardada aynı genetik. ilişki sayısı çok az etkiler. hiçbir erkekte gercekten sevdigi deger verdigi bi kadına çok geniş demez. size deger vermedigi kesin, engelleyin bir daha görüşmeyin.

Bazı erkekler mastürbasyonu bir yere sıkıştırarak ya da baskı yaparak yani yanlış bir şekilde yaptığı için kadının vajinası ona geniş gelebiliyormuş. Boşlukta gidip geliyormuş gibi hissediyorlarmış. Bu yüzden de geç boşalıyorlar hatta. Travmatik mastürbasyon diye geçiyor.

Sizle ilgili değil aslında. Onun doğru mastürbasyon yapmayı öğrenmesi gerekiyor.

Canım vajina elastan yapıya sahiptir.. ilişki sırasında genişler tekrar eski galibe döner.. onu söyleyenin penisi küçük olmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…