Ayrılmak doğru bir karar mı yardımlarınıza ihtiyacım var :(

Hastanede gördüğünüz kişinin yaka kartını okuyup sonra onu aratmanız dışında ben bi hatanızı göremedim.. Geçmiş sevgilileriniz/konuştuğunuz kişilerin olması bir hata değil.
Bu olaydan öncede sıkıntılarınız varmış. Sürekli inişli çıkışlı ilişkiler sonrasında (düşünüyorsanız evlilikte de) sağlıkla ilerlemiyor..
O ayrılmasa da siz ayrılın.. Geçmişe çok takılacak ve ağzınızla kuş tutsanız onu memnun edemeyeceksiniz.

Siz yaşadıklarınızdan ibaresiniz geçmişimizde utanmayın bir kere anlatmışsınız bunu sindirmek onun olgunluğu olsun bırakın da. Ha diğer Instagramdan aratma konusuna gelince aslında merak ettim baktım deseniz bu kadar algı yaratmazdı ama ben baktım şeytana uydum bi hata yaptım deyince niyetiniz apaçık ortaya çıkıyor. Çok özel şeyler yaşamışsınız sizi anlıyorum ama bunu sizi ezmesi için kullandırtmayın. Seven insanlar sevişir bence bu böyle. Bu yüzden ondan hiç ayrılamaz algısı oluşturmayın.

sevgiliniz geçmişte konuştuğunuz kişileri sorun yapacak kadar bağnaz ise sizi affetmez. Affetmemesi sizin yararınıza zaten.

Merhaba hanımlar sabırla okuyacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum..Lütfen yargılamayın :KK43: Napabilirim yardımlarınıza ihtiyacım var..
Öncelikle sevgilimle çok sallantılı bir ilişki yaşıyorum ve bunların nedenlerinden bahsetmek istiyorum.
Biz sürekli olarak karantina döneminden beri(Mart ayı) sürekli olarak benim sevgilimden önceki hayatımı anlatmamdan dolayı kavgalar yaşadık.Bir sevgilim olmadı fakat konuştuğum insanları anlattım çok yanlış bir davranış biliyorum bu yüzden hep kavga ettik.
Daha sonra ben bir hata yaptım.Hastaneye gitmiştik.Sevgilim yanımdayken başka bir kişinin yaka kartından ismini gördüm ve sadece merakımdan gidip instagramda arattım.Sevgilimde baktığımı düşündü ve o gün kavga etmiştik(Ocak ayı 2020)
Sevgilimi çok seviyorum ve ona o gün ilişkimizi kurtarmak için bakmadım dedim.
Ben hata ettim asla yapmamalıydım biliyorum şuan çok pişmanlık duyuyorum çünkü dün sevgilim laf arasında hatırlayıp sordu ve ben de baktım dedim ve “hayatımdan çık” dedi.
Uğraştım yalvardım yakardım bugün buluştuk ve konuştuk bana dediği şey şu oldu.
“Ya ileride aklıma gelirse ve mutsuz olursam?”
Bakın ben gerçekten çok pişman oldum sevgilimi gerçekten çok seviyorum hatamı kabul ediyorum :KK43:
Bir daha asla bu tür şeyler yapmadım gerçekten şeytana uydum.
Sevgilimle aram nasıl düzelebilir?
Hem çok seviyorum hem de çok özel şeyler yaşadım..Anlamışsınızdır.
Bitmesini istemiyorum ama sizce ayrılmak doğru bir karar mı?
Sevgilime bu durumu nasıl unutturabilirim nasıl eski mutluluğumuza kavuşabiliriz?
Lütfen yargılamayın ben bir hata yaptım insanlar hata yapabilir :KK43:
Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
2 yıllık sevgilim instagramda bir kızla (sonradan bir sürü olduğunu öğrendim tabi ben sadece birini görmüştüm) sohbet etmişti ben de tesadüfen görmüştüm..Havadan sudan muhabbetti ama sonuçta aldatmaydı..Affettim,ama hiç unutamadım..Aklıma geliyordu,güvenimde bitmek üzereydi.. “Acaba” lar hiç bitmedi..Bitmesi ikimiz için de en doğrusuydu çünkü bence güven ve saygı bir ilişkinin temeli.Bir kez sarsıldı mı eskisi gibi olmuyor...Seviyorsanız pişman olduğunuzu lafta bırakmayın gösterin.Ama en ufak kavgada bu yaptığınızı kafanıza kakacaktır..Bundan başka sorunlarımızda var diyorsunuz..Bitmesi sanki daha hayırlı gibi...

Sen geçen gün ki kızsın. Diğer konunu da hatırlıyorum. Ne değişik insanlarsınız yahu? Adam hem önceki konuştuğunuz kişileri dert ediyor hem de sizinle yatıyor. Siz öncekileri hata olarak görüyorsunuz ki bence değil. Şimdi bundan ayrıldınız yeni sevgiliniz diyelim o da ilk olmaya önem verdi o zaman ne yapacaksınız? Ha bu meseleye gelirsek herşey merakla başlar zaten. Ama sizin ki masum bir merak değil.

Merhaba hanımlar sabırla okuyacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum..Lütfen yargılamayın :KK43: Napabilirim yardımlarınıza ihtiyacım var..
Öncelikle sevgilimle çok sallantılı bir ilişki yaşıyorum ve bunların nedenlerinden bahsetmek istiyorum.
Biz sürekli olarak karantina döneminden beri(Mart ayı) sürekli olarak benim sevgilimden önceki hayatımı anlatmamdan dolayı kavgalar yaşadık.Bir sevgilim olmadı fakat konuştuğum insanları anlattım çok yanlış bir davranış biliyorum bu yüzden hep kavga ettik.
Daha sonra ben bir hata yaptım.Hastaneye gitmiştik.Sevgilim yanımdayken başka bir kişinin yaka kartından ismini gördüm ve sadece merakımdan gidip instagramda arattım.Sevgilimde baktığımı düşündü ve o gün kavga etmiştik(Ocak ayı 2020)
Sevgilimi çok seviyorum ve ona o gün ilişkimizi kurtarmak için bakmadım dedim.
Ben hata ettim asla yapmamalıydım biliyorum şuan çok pişmanlık duyuyorum çünkü dün sevgilim laf arasında hatırlayıp sordu ve ben de baktım dedim ve “hayatımdan çık” dedi.
Uğraştım yalvardım yakardım bugün buluştuk ve konuştuk bana dediği şey şu oldu.
“Ya ileride aklıma gelirse ve mutsuz olursam?”
Bakın ben gerçekten çok pişman oldum sevgilimi gerçekten çok seviyorum hatamı kabul ediyorum :KK43:
Bir daha asla bu tür şeyler yapmadım gerçekten şeytana uydum.
Sevgilimle aram nasıl düzelebilir?
Hem çok seviyorum hem de çok özel şeyler yaşadım..Anlamışsınızdır.
Bitmesini istemiyorum ama sizce ayrılmak doğru bir karar mı?
Sevgilime bu durumu nasıl unutturabilirim nasıl eski mutluluğumuza kavuşabiliriz?
Lütfen yargılamayın ben bir hata yaptım insanlar hata yapabilir :KK43:
Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bana çok masum gelmediniz. Gerçekten aşık olsanız meraktan bile bakmazsınız. Birinin adını soyadını aklında tutup sosyal medyasına bakmak masumca yapılan bir hata değildir. Siz bu adamı sevdiğinize emin misiniz? Bana desenizki eski sevgilime meraktan baktım olabilir birçok kişi merak eder bir dönem hayatından geçmiş birini derim ama sizinki resmen başkasını beğendiği için araştırmak olmuş.

Bana çok masum gelmediniz. Gerçekten aşık olsanız meraktan bile bakmazsınız. Birinin adını soyadını aklında tutup sosyal medyasına bakmak masumca yapılan bir hata değildir. Siz bu adamı sevdiğinize emin misiniz? Bana desenizki eski sevgilime meraktan baktım olabilir birçok kişi merak eder bir dönem hayatından geçmiş birini derim ama sizinki resmen başkasını beğendiği için araştırmak olmuş.
sonradan pişman oldum..Her ne kadar bir şeyleri düzeltmese de erkek arkadaşımı seviyorum

Güvenmemekte çok haklı değil mi ? Yaka kartından isim bakıp aratmak nasıl bir merak?

Valla sevgilim de olsa bende unutmam,ne demek yahu her merak ettiğimizi yaka kartindan oturup instada Twitter'da facede arastiracaksak ohooo...Hataydi hataydi akil var fikir var.
erkek yapsa ,ooooooooo skandallllll ayrillll ondan yarar gelmzzz bgun yapan yarin evlenincde yapar diye ortada gezeriz. Kadin olunca hataydi dunyanin sonu dgl vs.. bana gore yanlis terch meselesi.
Sacma bir hareket yaptgnz.
Hakli bulmadim

Gerçekten öyle biri değilim :KK43:
Burada çizdiğiniz profil yapıp yapıp yapmadım diyenlerden olduğunuz açıkçası. Ayrıca erkek arkadaşınız benimle bunları yaptıysan başkaları ile kim bilir neler yapmışsındır mantığında bir insan. Kendi düşünceniz olsun. Bir erkeğin sevgisi ilgisi için kendinizi böyle küçük düşürmeyin.

Daha önceki konunuzda da eski sevgilinizin arkadaşını fake bir hesaptan takip ettiğinizi hatta paylaştığı bir durumu ekran görüntüsü aldığınızı, sonra içiniz rahat olmadığı için bu durumu erkek arkadaşınıza söylediğinizi okudum. Erkek arkadaşınızı kıskandırmaya mı çalışıyorsunuz? yoksa onu kendinizden soğutmaya mı? anlam veremedim. Merakınız başınıza çok işler açacak gibi

Daha önceki konunuzda da eski sevgilinizin arkadaşını fake bir hesaptan takip ettiğinizi hatta paylaştığı bir durumu ekran görüntüsü aldığınızı, sonra içiniz rahat olmadığı için bu durumu erkek arkadaşınıza söylediğinizi okudum. Erkek arkadaşınızı kıskandırmaya mı çalışıyorsunuz? yoksa onu kendinizden soğutmaya mı? anlam veremedim. Merakınız başınıza çok işler açacak gibi
okb gibi rahatsızlıklarım var maalesef,erkek arkadaşıma çok zarar verdim psikolojik olarak da

X