Merhaba hanımlar sabırla okuyacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum..Lütfen yargılamayın
Napabilirim yardımlarınıza ihtiyacım var..
Öncelikle sevgilimle çok sallantılı bir ilişki yaşıyorum ve bunların nedenlerinden bahsetmek istiyorum.
Biz sürekli olarak karantina döneminden beri(Mart ayı) sürekli olarak benim sevgilimden önceki hayatımı anlatmamdan dolayı kavgalar yaşadık.Bir sevgilim olmadı fakat konuştuğum insanları anlattım çok yanlış bir davranış biliyorum bu yüzden hep kavga ettik.
Daha sonra ben bir hata yaptım.Hastaneye gitmiştik.Sevgilim yanımdayken başka bir kişinin yaka kartından ismini gördüm ve sadece merakımdan gidip instagramda arattım.Sevgilimde baktığımı düşündü ve o gün kavga etmiştik(Ocak ayı 2020)
Sevgilimi çok seviyorum ve ona o gün ilişkimizi kurtarmak için bakmadım dedim.
Ben hata ettim asla yapmamalıydım biliyorum şuan çok pişmanlık duyuyorum çünkü dün sevgilim laf arasında hatırlayıp sordu ve ben de baktım dedim ve “hayatımdan çık” dedi.
Uğraştım yalvardım yakardım bugün buluştuk ve konuştuk bana dediği şey şu oldu.
“Ya ileride aklıma gelirse ve mutsuz olursam?”
Bakın ben gerçekten çok pişman oldum sevgilimi gerçekten çok seviyorum hatamı kabul ediyorum
Bir daha asla bu tür şeyler yapmadım gerçekten şeytana uydum.
Sevgilimle aram nasıl düzelebilir?
Hem çok seviyorum hem de çok özel şeyler yaşadım..Anlamışsınızdır.
Bitmesini istemiyorum ama sizce ayrılmak doğru bir karar mı?
Sevgilime bu durumu nasıl unutturabilirim nasıl eski mutluluğumuza kavuşabiliriz?
Lütfen yargılamayın ben bir hata yaptım insanlar hata yapabilir
Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Şimdiden teşekkür ediyorum.