Vajina Cinsel İlişki İle Genişler mi?

O da çöpe atilma hissini hak ediyor. Içiniz sogur en azindan. Her ilişkide orgazm olabiliyor muydunuz?
Hayır maalesef mastürbasyon ile olabiliyorum ama cinsel ilişkide olamıyorum klitorisi uyarmadığım için herhalde.

Bnce geniş olan senin vajinan değil. Küçük olan onun çükü s.ktiri bas gitsin

Ona “bence senin pipin küçük ve ince” diye cevap vermeyi denemelisin!

2 normal doğum yaptım biri ikiz olmak üzere genisleme olmadı. Hatta övgü bile alıyorum hiç doğum yapmamış gibisinden ama arkadaslarin dediği gibi yapısal da olabiliyor böyle şeyler. Ama sizin o partneri sutlama zamanınız gelmiş,hem saygısız hem kaba.

"Geniş olan kuyu değil, ince olan ip" derdim ben olsam.
Ayrıca sana kötü hissettiren adamla neden sevişiyorsun ki? Hadi evli olsan yine neyse diyeceğim ama alt tarafı sevgilin. Yatıp yatmamakta özgürsün ve bence kendini kötü hissettiren hiç kimseyle yatmayı tercih etme.
Soruna gelince tabii ki genislemez ya , ne alaka .
Çocuk geçiyor oradan, kaç cm genişliğinde şey mi genişletecek? Erkeklerin mal beyanı işte yine de sen böyle bir problem hissediyorsan kegel egzersizlerine başla. Basitçe tuvaletini tutar gibi kendini sıktığın bir egzersiz. Appleri falan var, gün içinde titreyip haber veriyor sana,yapıyorsun.
Ayrıca daha değişik pozisyonlar da deneyebilirsin, eğer sen de rahatsız oluyorsan.
Internete yazarsan İnce pipili sevgilim var- hissizlik falan diye bir ton yorum- pozisyon önerisi bulursun:)

Vajina çok uzun seneler cinsel ilişkide bulunursanız genişler. Ben doğum yapmadığım halde genişlemişti. His kaybı oluşmuştu. Ameliyatla daralttırdım. Doktorum çok hor kullanmışsın demişti. Kendim için yaptığım en iyi şeylerdendir.
Yok seninki küçük, yok benimki geniş bu laf dalaşına girmeye gerek yok. Vajina estetiği yapan bir doktora gidin. Emin olun.
Bu partnerinizden ayrılın. O ayrı mesele.

Şey diyebilirsin... Bende hissetmiyorum daha öncekiler hiç bu kadar küçük ve ince değildi?

Yok öyle sık cinsel ilişkiye girmiyorum. Attım çöpe bir daha böyle şeyler yaşamak isterse öncekilerin şeyi dahs büyüktü seninki çok ufak tatlım diyeceğim. Ki bu partnerimle bile böyle şeyleri ya haftada bir ya da iki haftada bir yaşıyorduk.

E o sizi sizin organinizla ilgili kiriyor, niye kırdığı yerden kırılmasın?
Bir daha görüşmek isterse geçmiş ilişkilerimden örnek verip seninki çok ufak bende bir şey hissetmiyorum diyeceğim. Kürkçü dükkanına eninde sonunda geri dönecektir diye tahmin ediyorum. Bu arada bu olay yaşandıktan sonra aramızdaki her şey bitirdim.

Adama bak bi halt beceremiyor yok genis mi bilmem ne laga luga yapiyor. Siz de ona ayni hissi yaşatın. Ben olsam bana hissettirdiklerinin intikamini almadan birakmazdim.
Ön sevişmeyi bile zorla yapıyor direkt vajinal ilişkiye geçmeye çalışıyor sonra bana bilmiyorsun diye çıkışıyor. Kadının ilişkiden zevk alabilmesi için ön sevişme şart. Asıl kendisi bilmiyor işte. Diyeceklerim var kendisine ama yazmıyorum o yazarsa diyeceğim.

Sennki de küçük ben de senden bişey hissetmiyorum diyin madem. Ne belli sizinkinin dar olduğu belki onunki küçüktür.

Seninki küçük diyecektim ama kırılır diye demedim. Hata bende niye altta kalıyorum ki.
Aynen kırmamak lazım erkkleri. Çok dikkatli olun, sakın kalbini kırmayın. Hasaas davranın. El üstünde tutun. Övün ki kendini iyi hissetsin. Çünkü erkektir hakaret de etse yarabbi şükür der devam ederiz. Erkek kolay bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…