Vajina Cinsel İlişki İle Genişler mi?

Senin demene gerek yok ki o bilmez mi küçük olduğunu. Muhtemelen kompleks yaptı sana da bu şekilde yansıttı " geniş , zevk almıyorum. " vs diyerek.
Sürekli zevk alıp almama takmıştı zaten defalarca alıyorum diyordum ama inanmıyordu. Yalnız bu mesaj o kadar doğru ki daha önce neden düşünemedim bunu. Hatta bir keresinde sen zevk almıyorsun ki bile demişti daha öncesinde orgazm sorunu yaşadığımı kendisine söylememe rağmen üstelik

Tamam işte kompleks yapmış ezik. Salla gitsin bunun malafatı kullanacak olan düşünsün bundan sonra.

Tamam işte kompleks yapmış ezik. Salla gitsin bunun malafatı kullanacak olan düşünsün bundan sonra.
Öyle yapacağım ama tekrar yazarsa canım benimki geniş değil ama seninki küçük diyeceğim. Sessiz durdum ya ondan güç aldı. Muhtemelen önceki ilişkilerinde biri buna seninki küçük dedi bu da kafaya taktı. İlk buluşmamızda da özgüvensiz davranışlar sergilemişti tabi o zaman aramızda herhangi bir birliktelik yaşanmamıştı. Özgüvensiz erkeklerin yapısı böyle galiba.

'' Eski ilişkilerimde zevk alıyordum, demek sıkıntı sende. '' de.

'' Eski ilişkilerimde zevk alıyordum, demek sıkıntı sende. '' de.
Yok şöyle diyeceğim ilk ilişkim sporcu ve kaslı bir erkekle olmuştu ve o bana çok zevk verdi demek ki sıkıntı sende diyeceğim yalan değil bu arada sessiz kaldıkça tepemize biniyorlar. Sonra kadın neden soğuk diyorlar.

Isıtamıyolar, ondan sonra soğuk.. Peh.

Kesinlikle öyle. Özgüvensiz insanlar sizinde özgüvenizi düşürmeye çalışır. Kendileri aşşağıda ya sizi de çekmeye çalışır. Aslında hazircevap biri gibisin şak diye lafı yapıştırman lazımdı bu tiplere.

Evet öyleyim çevrem her şeye bir cevabın var der. Hata yaptım orda.

Laflara gel ya istemiyorsa beğenmiyorsa yapmasın paşam. Hem belki onunki incedir alta ne kalıyorsun sen onu ezsene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…