Vajina Cinsel İlişki İle Genişler mi?

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.264
1.932
29
Daha önce hiç doğum yapmadım ve gebelik geçirmedim. Erkeklerin senin vajinan genişlemiş hiçbir şey hissetmiyorum lafı yoksa bir yalandan mı ibaret? Bu durumu kimseyle konuşamadığım için buraya konu olarak açtım. İlişkimde sürekli bu lafı duyuyorum ve partnerim sağolsun sürekli beni küçümsüyor. Bu konuda bilgisi olanlar görüşlerini paylaşabilirse çok memnun olurum.

Ha o partneri de şutla madem beğenmiyor
Sürekli beni aşağılıyor zaten yok sen şunu yapmasını bilmiyorsun bunu yapmasını bilmiyorsun diye. Artık görüşmek istemediğini düşünüyorum.

Küçümsemesi belki partnerinizinkinin kücüklüğündendir...

Galiba beni artık istemiyor bunu da kadınlık gururumu kırarak gerçekleştiriyor anlayayım diye.
Sen de ona acıma. Bu kadar kolay olmamali kadinlik gururunu incitmek. Kim bilir uzulmesin diye nelere sustun bugüne kadar. Hadsiz, saygısız herif.

Sürekli beni aşağılıyor zaten yok sen şunu yapmasını bilmiyorsun bunu yapmasını bilmiyorsun diye. Artık görüşmek istemediğini düşünüyorum.
Aşağılatırtma ya ne münasebet
O çok bir halt olsa zaten şöyle davranmazdı,layık olduğu yere at bebeğim onu...çöpe

Kendi kafasını sokmayacaksa genislemez

Sen de ona acıma. Bu kadar kolay olmamali kadinlik gururunu incitmek. Kim bilir uzulmesin diye nelere sustun bugüne kadar. Hadsiz, saygısız herif.
Galiba hayatında başkası var. İlk zamanlarda böyle değildi kendimi kullanılmış hissetmiyorum normalde çoğu kadın böyle hisseder ama benim de isteğimle gerçekleşti. Ancak son görüşmede resmen çöpe atılmış gibi hissettim

O da çöpe atilma hissini hak ediyor. Içiniz sogur en azindan. Her ilişkide orgazm olabiliyor muydunuz?

Bu arada vajina dediginiz sey bircok kası iceriyor. Bu kaslari egzersizle calistirip sıkılaştirabilirsiniz. Devamli genis kalsa dogumdan sonra her kadininki genis kalırdı, ama bir sure sonra vajina eger ekstra bir durum yoksa kendini toparliyor.

Sizin vajinaniz yapi olarak geniş olabilir, sonucta kas grubunun yapisiyla alakali. Veya islakliga bagli olarak sevgilinize daha genis geliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…