- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 29
-
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Galiba beni artık istemiyor bunu da kadınlık gururumu kırarak gerçekleştiriyor anlayayım diye.Ayrıca bişey anlamıyorum diyen partnerin ya daraltma ameliyatı parasını hazır etsin yada yolla gitsin
Bu hadsizliğe neden izin veriyorsunuzpartnerim sağolsun sürekli beni küçümsüyor.
Vur tekmeyi gitsinGaliba beni artık istemiyor bunu da kadınlık gururumu kırarak gerçekleştiriyor anlayayım diye.
Sürekli beni aşağılıyor zaten yok sen şunu yapmasını bilmiyorsun bunu yapmasını bilmiyorsun diye. Artık görüşmek istemediğini düşünüyorum.Ha o partneri de şutla madem beğenmiyor
Küçümsemesi belki partnerinizinkinin kücüklüğündendir...Daha önce hiç doğum yapmadım ve gebelik geçirmedim. Erkeklerin senin vajinan genişlemiş hiçbir şey hissetmiyorum lafı yoksa bir yalandan mı ibaret? Bu durumu kimseyle konuşamadığım için buraya konu olarak açtım. İlişkimde sürekli bu lafı duyuyorum ve partnerim sağolsun sürekli beni küçümsüyor. Bu konuda bilgisi olanlar görüşlerini paylaşabilirse çok memnun olurum.
Sen de ona acıma. Bu kadar kolay olmamali kadinlik gururunu incitmek. Kim bilir uzulmesin diye nelere sustun bugüne kadar. Hadsiz, saygısız herif.Galiba beni artık istemiyor bunu da kadınlık gururumu kırarak gerçekleştiriyor anlayayım diye.
En sonki ilişkide yetti gari diye çıkıştım. 2 hafta oldu ses seda yok. Sanki kendisi cinsel ilişki profesörü.Bu hadsizliğe neden izin veriyorsunuz
Zorunuz ne de bu adamla iliskiye devam ediyorsunuz acaba?Sürekli beni aşağılıyor zaten yok sen şunu yapmasını bilmiyorsun bunu yapmasını bilmiyorsun diye. Artık görüşmek istemediğini düşünüyorum.
Aşağılatırtma ya ne münasebetSürekli beni aşağılıyor zaten yok sen şunu yapmasını bilmiyorsun bunu yapmasını bilmiyorsun diye. Artık görüşmek istemediğini düşünüyorum.
Kendi kafasını sokmayacaksa genislemezDaha önce hiç doğum yapmadım ve gebelik geçirmedim. Erkeklerin senin vajinan genişlemiş hiçbir şey hissetmiyorum lafı yoksa bir yalandan mı ibaret? Bu durumu kimseyle konuşamadığım için buraya konu olarak açtım. İlişkimde sürekli bu lafı duyuyorum ve partnerim sağolsun sürekli beni küçümsüyor. Bu konuda bilgisi olanlar görüşlerini paylaşabilirse çok memnun olurum.
Galiba hayatında başkası var. İlk zamanlarda böyle değildi kendimi kullanılmış hissetmiyorum normalde çoğu kadın böyle hisseder ama benim de isteğimle gerçekleşti. Ancak son görüşmede resmen çöpe atılmış gibi hissettimSen de ona acıma. Bu kadar kolay olmamali kadinlik gururunu incitmek. Kim bilir uzulmesin diye nelere sustun bugüne kadar. Hadsiz, saygısız herif.
Pipisi altındır belki, öyle demeZorunuz ne de bu adamla iliskiye devam ediyorsunuz acaba?
O da çöpe atilma hissini hak ediyor. Içiniz sogur en azindan. Her ilişkide orgazm olabiliyor muydunuz?Galiba hayatında başkası var. İlk zamanlarda böyle değildi kendimi kullanılmış hissetmiyorum normalde çoğu kadın böyle hisseder ama benim de isteğimle gerçekleşti. Ancak son görüşmede resmen çöpe atılmış gibi hissettim