Vajina Cinsel İlişki İle Genişler mi?

Dogumdan olabilir ama hic dogum yapmamis kisilerdede oluyor. O yuzden daraltmayi hic dogurmayanlar bile yaptiriyor

Dogumdan olabilir ama hic dogum yapmamis kisilerdede oluyor. O yuzden daraltmayi hic dogurmayanlar bile yaptiriyor
Bana bunu söyleyen ilk kişiydi yapıyla alakalı da olabilirmiş ama geniş olduğunu düşünmüyorum belki de beni kendinden soğutmak için böyle dedi.

Boyle bir adamla devam etme sebebinizi çok merak ettim ayrilmak icin bi saniye bile dusunmeyin

Bana bunu söyleyen ilk kişiydi yapıyla alakalı da olabilirmiş ama geniş olduğunu düşünmüyorum belki de beni kendinden soğutmak için böyle dedi.
Yapisal olabilir tabii.. kimiside yapi olarak cok dar oluyormus mesela.. sevgilininki cok kucukse ve duzgun yapmayi bilmiyorsa sen napabilirsin yani? Bunun genislikle ilgisi olmayabilir yani..

Boyle bir adamla devam etme sebebinizi çok merak ettim ayrilmak icin bi saniye bile dusunmeyin
Yarısında ben buraya aşağılanmak için mi geldim beni bir daha arama sorma o zaman kendine sevgili değil parayla eskort tut dedim. O günden beri iletişim yok.

Bunu söyleyen sabit partner sanırım, kendi organı olması gerekenden ince olabilir mi, hiç doğum yapmadığı halde vajinanın genişlemesi zor. Eğer gerçekten böyle bir sorununuz varsa önce bir doktorla görüşün sonra da kegel egzersizine başlayın, kaslarınız güçlenirse genişliğini kontrol edebilirsiniz

Yorumlarda sizin yazdıklarınızı okudum ve bu kişi bence size karşı çok yanlış davranıyor. Ayrılma kararınız doğru olur. Vajinanız konusuna gelince, muhtemelen onun penisi küçüktür ve size suç atıyordur. Ayrıca vajinanız genişlese bunu partnerinizden önce mutlaka siz fark edersiniz emin olun. Eğer böyle bir sorun hissetmiyorsanız o zaman yoktur. Doğumdan sonra bile toparlanıyor ama doğum yapmadıysanız erkeği rahatsız edecek kadar bir genişlemenin olması pek mümkün değil. Yaşla ve sık cinsel ilişki ile vajina bir parça genişleyebilir ama bu genişlemeyi önce siz hissedersiniz, partneriniz hissetmeyebilir. Kegel egzersizleri işe yarar. Genişleme olsun olmasının bunlar faydalı egzersizlerdir, tavsiye ederim.

Evet onun cinsel organı küçüktü artık görüşmüyoruz onunla. Yani öyle çok bir beraberliğim olmadı yaşım da genç 25 yaşındayım. Muhtemelen artık git başımdan demek için öyle imalarda bulundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…