Ayrılmak doğru bir karar mı yardımlarınıza ihtiyacım var :(

Sevgilim birisini görüp yaka kartından adını aratsa aşırı rahatsız olurdum Ayrılmasam bile birkaç gün kendisiyle iletişim kurmak istemediğimi çünkü beni böyle yaparak soğuttuğunu söylerdim Ama sevgilim hem bakıp hem bakmadım diye yalan söyleyip uzuuun süre sonra doğruyu söylüyorsa, bugün bu basit konu hakkında yalan söyleyen yarın hangi konularda söyler acaba diye içim içimi yerdi ve bu ayrılık sebebi olabilirdi. Onun dışında psikolojik olarak yıprattığınızı da söylemişsiniz. Yıpranmış olup birde böyle düşününce ben de ayrılırdım gibi gibi ama yaşamadan bilemeyiz tabii
İyi veya kötü size bie tecrübe olmuş bu
Onun dışında bir şeyler yaşadık demişsiniz ama cinsellik yaşadınız diye ona mecbur gibi de hissetmeyin lütfen çünkü inanın değilsiniz

Sevgilim birisini görüp yaka kartından adını aratsa aşırı rahatsız olurdum Ayrılmasam bile birkaç gün kendisiyle iletişim kurmak istemediğimi çünkü beni böyle yaparak soğuttuğunu söylerdim Ama sevgilim hem bakıp hem bakmadım diye yalan söyleyip uzuuun süre sonra doğruyu söylüyorsa, bugün bu basit konu hakkında yalan söyleyen yarın hangi konularda söyler acaba diye içim içimi yerdi ve bu ayrılık sebebi olabilirdi. Onun dışında psikolojik olarak yıprattığınızı da söylemişsiniz. Yıpranmış olup birde böyle düşününce ben de ayrılırdım gibi gibi ama yaşamadan bilemeyiz tabii
İyi veya kötü size bie tecrübe olmuş bu
Onun dışında bir şeyler yaşadık demişsiniz ama cinsellik yaşadınız diye ona mecbur gibi de hissetmeyin lütfen çünkü inanın değilsiniz
şuan mesela hayatta yalan söyleyemem söylesem bile vicdanım rahat etmez çünkü bir çok şey değişti huy olarak ben de.Eskiden nedense böyle bir suçluluk duygusu duymak yerine ilişkimiz için böyle bir yalana başvurdum :KK43: Şuan o kadar pişmanım ki keşke o zaman dürüst olsaymışım

Kusura bakmayın da ben olsam bende ayrılırdım.
Güven problemi olan bir ilişki yürümez

Merhaba hanımlar sabırla okuyacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum..Lütfen yargılamayın :KK43: Napabilirim yardımlarınıza ihtiyacım var..
Öncelikle sevgilimle çok sallantılı bir ilişki yaşıyorum ve bunların nedenlerinden bahsetmek istiyorum.
Biz sürekli olarak karantina döneminden beri(Mart ayı) sürekli olarak benim sevgilimden önceki hayatımı anlatmamdan dolayı kavgalar yaşadık.Bir sevgilim olmadı fakat konuştuğum insanları anlattım çok yanlış bir davranış biliyorum bu yüzden hep kavga ettik.
Daha sonra ben bir hata yaptım.Hastaneye gitmiştik.Sevgilim yanımdayken başka bir kişinin yaka kartından ismini gördüm ve sadece merakımdan gidip instagramda arattım.Sevgilimde baktığımı düşündü ve o gün kavga etmiştik(Ocak ayı 2020)
Sevgilimi çok seviyorum ve ona o gün ilişkimizi kurtarmak için bakmadım dedim.
Ben hata ettim asla yapmamalıydım biliyorum şuan çok pişmanlık duyuyorum çünkü dün sevgilim laf arasında hatırlayıp sordu ve ben de baktım dedim ve “hayatımdan çık” dedi.
Uğraştım yalvardım yakardım bugün buluştuk ve konuştuk bana dediği şey şu oldu.
“Ya ileride aklıma gelirse ve mutsuz olursam?”
Bakın ben gerçekten çok pişman oldum sevgilimi gerçekten çok seviyorum hatamı kabul ediyorum :KK43:
Bir daha asla bu tür şeyler yapmadım gerçekten şeytana uydum.
Sevgilimle aram nasıl düzelebilir?
Hem çok seviyorum hem de çok özel şeyler yaşadım..Anlamışsınızdır.
Bitmesini istemiyorum ama sizce ayrılmak doğru bir karar mı?
Sevgilime bu durumu nasıl unutturabilirim nasıl eski mutluluğumuza kavuşabiliriz?
Lütfen yargılamayın ben bir hata yaptım insanlar hata yapabilir :KK43:
Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Güncelleme:şuan mesela hayatta yalan söyleyemem söylesem bile vicdanım rahat etmez çünkü bir çok şey değişti huy olarak ben de.Eskiden nedense böyle bir suçluluk duygusu duymak yerine ilişkimiz için böyle bir yalana başvurdum. Şuan o kadar pişmanım ki keşke o zaman dürüst olsaymışım :KK43:
Bahane aramış .Hepımız çok ıyı bılıyoruzkı seven ınsan yapmaz boyle seyler

Eğer gerçekten sevseydiniz bir başkasına bakma ihtiyacı duymazdiniz. Üstelik merak edip araştırma yapmışsınız ve sevgilinize yalan söylemişsiniz. Açıkçası en ufak yanlış davranişinizda bu durumu yüzünüze vurma ihtimali çok yüksek. Bunu göze alıyorsanız devam edin göze alamıyorsanız bitirin.

hatanızı kabul etmesi ve size güvenmesi gerekiyor. durumu hazmetmesi zor. hatanın telafisi her zaman olabilir ama yalan ve inkarın telafisi çok zor.

hatanızı kabul etmesi ve size güvenmesi gerekiyor. durumu hazmetmesi zor. hatanın telafisi her zaman olabilir ama yalan ve inkarın telafisi çok zor.
İnsanlar değişebilir değil mi? Ben de hatalarım sayesinde değiştim ama maalesef güvenmiyor inandıramadım kendimi..:KK43:

Merhaba hanımlar sabırla okuyacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum..Lütfen yargılamayın :KK43: Napabilirim yardımlarınıza ihtiyacım var..
Öncelikle sevgilimle çok sallantılı bir ilişki yaşıyorum ve bunların nedenlerinden bahsetmek istiyorum.
Biz sürekli olarak karantina döneminden beri(Mart ayı) sürekli olarak benim sevgilimden önceki hayatımı anlatmamdan dolayı kavgalar yaşadık.Bir sevgilim olmadı fakat konuştuğum insanları anlattım çok yanlış bir davranış biliyorum bu yüzden hep kavga ettik.
Daha sonra ben bir hata yaptım.Hastaneye gitmiştik.Sevgilim yanımdayken başka bir kişinin yaka kartından ismini gördüm ve sadece merakımdan gidip instagramda arattım.Sevgilimde baktığımı düşündü ve o gün kavga etmiştik(Ocak ayı 2020)
Sevgilimi çok seviyorum ve ona o gün ilişkimizi kurtarmak için bakmadım dedim.
Ben hata ettim asla yapmamalıydım biliyorum şuan çok pişmanlık duyuyorum çünkü dün sevgilim laf arasında hatırlayıp sordu ve ben de baktım dedim ve “hayatımdan çık” dedi.
Uğraştım yalvardım yakardım bugün buluştuk ve konuştuk bana dediği şey şu oldu.
“Ya ileride aklıma gelirse ve mutsuz olursam?”
Bakın ben gerçekten çok pişman oldum sevgilimi gerçekten çok seviyorum hatamı kabul ediyorum :KK43:
Bir daha asla bu tür şeyler yapmadım gerçekten şeytana uydum.
Sevgilimle aram nasıl düzelebilir?
Hem çok seviyorum hem de çok özel şeyler yaşadım..Anlamışsınızdır.
Bitmesini istemiyorum ama sizce ayrılmak doğru bir karar mı?
Sevgilime bu durumu nasıl unutturabilirim nasıl eski mutluluğumuza kavuşabiliriz?
Lütfen yargılamayın ben bir hata yaptım insanlar hata yapabilir :KK43:
Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Güncelleme:şuan mesela hayatta yalan söyleyemem söylesem bile vicdanım rahat etmez çünkü bir çok şey değişti huy olarak ben de.Eskiden nedense böyle bir suçluluk duygusu duymak yerine ilişkimiz için böyle bir yalana başvurdum. Şuan o kadar pişmanım ki keşke o zaman dürüst olsaymışım :KK43:
Çok özel şeyler yaşadığınız için senin onu bırakıp bırakmayacağını ölçmeye çalışıyor.yaptigin şeyde ne var ki ?merak edip bakmissindir kim diye.birine benzettim o yüzden baktım deseydin.bu kadar kıskançlık çok fazla.ayrica şunu da unutma kişi kendinden bilirmis işi.kimbilir kimleri aratıyor her gün Instagramda.hatta aldatıyor bile olabilir.asla guvenilcek bir insan değil.ayril gitsin bence.yoksa bu dahil yaptığın her hatayı sana karşi kulllanip istediği her şeyi yaptiracaktir sana.bu tarz insanlar böyle oluyor
Çok pişmanım keşke yapmasaydim filan deyip kendine boşuna yüklenme,emin ol şu anda başka kızlarla sohbettedir.bu kadar büyük tepki veriyorsa eğer bu kadar basit bir şeye,kesinliklikle öyledir.sucluluk psikolojisi böyle oluyor

Siz bi kere daha geçmişim ve hatalarım yüzünden aramız bozuk diye konu açmıştınız.. geçmişte yaşadığınız hatta yaşamayı geçtim sadece konuştum dediğiniz insanlar yüzünden sizi yargılmasına izin vermeyin. Biraz kendi ayaklarınızın üstünde durun.. ama beni çok seviyor ondan böyle yapıyorun arkasına sığınmayın seven insan sevabıyla günahıyla her şeyiyle kabul eder yargılamaz sorgulamaz. Ona ne ya onun haddine mi seni yargılamak geçmişinden dolayı.. yaka kartında aratma mevzusuna gelirsek evet yapmamalıydın ama yaptın bi cocukluk keşke söylemeseydin hadi söyledin o zaman artık güzelce ikna edeceksin. Ama bu tip insanlar inandım unuttum dese de temcit pilavı gibi ısıtıp önüne koyar bence tam bugun şu anda ondan vazgeç ve yoluna bak daha sağlıklı ilişkiler kur üzgünüm ama bir ömür böyle geçmez

X