- 22 Mayıs 2008
- 811
- 7
-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
ilgine tşk ederim ,siz sadece dış dudaklarla ilgili bir operasyonmu geçirdiniz ???
benim istediğim vajen daraltması yoksa ikisini birden mi oldunuz ???
teşekkür ederim sevgi.li.adanada yaşıyorum.doktorlar üzerine uzun uzadıya araştırma yapma fırsatım olmadı.kalktım ankaraya bir yakınımın yanına gittim.ameliyatımı kutlu sevin yaptı.daha başka öğrenmek istediklerin varsa özelden mesaj atabilirsin.yardımcı olmaya çalışırım.
Bu konuda endişelenmede haklısınız.Bu operasyonu geçirmiş biri olarak şunları söyleyebilirim.Bu konuya en çok jinekologların hakim olduğunu düşünüyorum.Kadının en duyarlı ve hassas bölgesini en iyi onlar bilirler ve hassasiyeti bozmadan yaparlar.Plastik cerrahlar sadece görünüme bakarlar.Dolayısıyla bu işi yapacak kişinin bu alanda uzman olması gerekir,tecrübeli olması gerekir.bu konu derin bir mevzu. çok fazla tereddüt var ve insan korkuyor. şu an şeklinden hoşlanmasakta umduğumuz gibi olmayacağından veya sağlığımızı etkileyeceğinden korkuyoruz. hayal kırıklığı yaşamak kötüdür çünkü. ben burdaki yazılara girmeden önce süleyman eserdağ' a gitmeye karar vermiştim ama şu an bilemiyorum biraz pahallı o da önemli değil umduğumu verebilirmi acaba. tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum var. bu ameliyat iyi bir jinekoloğamı yaptırılmalı yoksa iyi bir plastik cerrahammı? sonuçta ameliyat estetik ama o bölge anatomisine hakim olanlar jinekologlar.ve bu konuda ankarada denediğiniz, önerebileceğiniz doktorlar varmı? kutlu sevine ameliyat olan arkadaş memnunmu halinden ve ne kadara yaptırdı merak ediyorum? dr.murat emiroğlunuda görüyorum bu konuyla ilgili, tecrübesi olan varmı? bunlara cvp veren olursa sevinirim
Benim doktorumun bu alanda uzmanlığı var ve en çok bu alanda operasyon yapıyor.Ben sonuçtan memnun kaldım.Bende zaten her jinekoloğun bunu yapabileceğini düşünmüyorum.Bu alanda tecrübesinin olması şart.Bu alan aslında her iki branş dışında tek bir iş.Söylediklerine bakacağım canım bilgilerin için sağol.tam tersini düşünüyorum canayakın. kadındoğum doktorları "doğuma bakmaktan görünümü bırak klitorisin nasıl işlev gördüünü bile unutmuşlar" demişti doktorum. en duyarlı ve hassas bölge üzerinde hassasiyeti bozmadan yapanlar asıl plastik cerrahlar bence . "klitoris estetiği" yazıp arat google dan. bi kadındoğum doktoru yok o yazıda plastik cerrahlar anlatmış?? bana çok yardımı oldu bu yazının doktorumu tanıyodum ama böle bişeyin yapıldıından bile haberim yoktu walla. bu konudada doktorumla (tuğrul turan) görüşmenizi öneririm.
tam tersini düşünüyorum canayakın. kadındoğum doktorları "doğuma bakmaktan görünümü bırak klitorisin nasıl işlev gördüünü bile unutmuşlar" demişti doktorum. en duyarlı ve hassas bölge üzerinde hassasiyeti bozmadan yapanlar asıl plastik cerrahlar bence . "klitoris estetiği" yazıp arat google dan. bi kadındoğum doktoru yok o yazıda plastik cerrahlar anlatmış?? bana çok yardımı oldu bu yazının doktorumu tanıyodum ama böle bişeyin yapıldıından bile haberim yoktu walla. bu konudada doktorumla (tuğrul turan) görüşmenizi öneririm.
cnm banada atarmısın lınkı bende bakıyım resımlere.bn kararsızım.resımler fıkır verebılır..Biraz beklersen birazdan atarım özel mesaj kısmını daha önce hiç kullanmadım linkleri bulur bulmaz atmaya çalışacağım gelince haberim olsun ok.
cnm banada atarmısın lınkı bende bakıyım resımlere.bn kararsızım.resımler fıkır verebılır..
merhaba arkadaşlar. Hayır daha ameliyat olmadım ama kafam karıştı açıkçası, bugün kendime başka bir doktor buldum diğer bahsettiğim doktorlar telefonla konuşmuştum, bugün bulduğum doktora gittim muayene oldum çok iyi bir insan çok ta bilgili ve bana hiç gerek olmadığını ve abarttığımı söyledi. Çoğu erkekte bu şekilde olmasını ister çünkü eğer size fizyolojik olarak bir zararı yoksa bu şekilde daha çok zevk alırsınız ilişkiden falan dedi. Hatta bana sorarsanız gayet güzel görünüyor bile dedi. İçimi çok rahatlattı ama genede bana çok büyük geliyor. İşin açıkçası tam cesaretimi toplayıp karar vermişken yeniden kararsız kaldım. Ama isteğim halinde genede yapabileceğini söyledi 750 lira fiyat verdi. Ameliyat yarım saat sürüyormuş ve aynı gün eve gidebiliyormuşuz. 10 günde istirahat veriyormuş. Neyse daha da ayrıntısını merak eden arkadaşlar varsa özelden görüşebilirim.
özelden gönderıyorum.
vajen daraltma ile ilgili yeşim yerçok muayene oldum arkadaşlar çok tatlı ve çok ilgili bir doktor yarın kısmet olursa ameliyatımı olacağım gelişmeleri size yazrım ...
3 hafta önce ameliyat oldum..samimi arkadaşım jinekolog olup ,kendisi labioplasti ameliyatım için beni plastik cerraha yönlendirdi.başarılı ve çok basit bir ameliyattı..çok ta güzel oldu:) için rahat olsun bence..