Vajen Estetii...

mersin de jinekolog cigdem sanlialp ten bilgi aldim yani e mail yoluyla cok basit bi operasyon oldugunu ve ayni gun normal hayata donebilecegimi soyledi fiyat olarak muyanehane de 1200 hastane de 1600 ytl dedi...biraz pahali :KK43:

mersin de jinekolog cigdem sanlialp ten bilgi aldim yani e mail yoluyla cok basit bi operasyon oldugunu ve ayni gun normal hayata donebilecegimi soyledi fiyat olarak muyanehane de 1200 hastane de 1600 ytl dedi...biraz pahali :KK43:

sağ olcnm ...ben şuan izmirdeyim ...eşim ..yaz sonu gelicek sanırım bayrama doğru ..
.evet aslında korkmuyorum da.. cekiniyorum bayan doktor bulmam lazım ama hemde para da bulmam lazım...ve bu durum beni ..çok rahatsız ediyor...
sanırım anneme durumu acıcam mecbur ...annemden borc isticem ..1200 iyi yani..biri 2000
yaptırmıştı...izmirde bi bayan doktor araştırıyorum bilen yardımcı olursa cok sevinirim.

LABİOPLASTİ

Labiumların (iç dudakların) düzeltilmesi operasyonlarına "labioplasti" adı verilmektedir.

Labium minoralar yani iç dudaklar, bazan yapısal olarak normalden uzun veya asimetrik olabilir. Estetik açıdan kötü gözüken ve bazan de cinsel ilişki esnasında penisin itmesi sonucu labiumların gerilmesiyle ağrıya yol açan bu durumda operasyon gereksinimi doğabilir. Tüm bu nedenlerle tedavi ve kozmetik amaçlı cerrahi ile labiumlar normal boyutlarına indirilebilir. Asimetri -eğer varsa- giderilebilir.

Labiyoplasti operasyonu daha önceden doğum yapmamış kişilerde de uygulanabilir. Hatta bakire kızlarda bile yapılması kızlık zarı açısından hiç bir problem yaratmayacaktır.

Yine, labioplasti sonrası idrar şikayeti veya orgazm olmada problem yaşanmamaktadır. Labioplasti olan bir genç kız ileride normal doğum yapabilir, illa ki sezaryen olmasına gerek yoktur.

(Aşağıdaki resimde kliniğimizde labioplasti yapılmış bir hastanın, işlemden 6 hafta sonrasındaki görünümü izlenmektedir)

Benzer şekilde iç dudakların asimetrik olması durumu da hem psikolojik hem de fonksiyonel olarak cinsel hayatı olumsuz etkileyebilir ve yine labioplasti gerekli olabilir.

20-30 dakika gibi bir operasyon süresi sonrasında ergenlik döneminden bu yana sorun haline getirilebilen ve kişilerde adeta psikolojik bir takıntı haline gelen bu yapısal deformasyonların düzeltilmesi operasyonları kliniğimizde oldukça başarılı bir şekilde uygulanabilmektedir.

Sonuçları oldukça iyi olan ve hasta memnuniyetini sağlayan bu operasyonların sonrasında hastalarımız, özellikle kendilerine olan öz güvenlerinin arttığını ve sosyal ortamlarda kendilerini çok daha rahat hissettiklerini ifade etmektedirler.

Yağ enjeksiyonları
Yaşın biraz ileri olduğu durumlara yaşlanmaya bağlı olarak dış genital bölgedeki organlarda yağ dokusu azalabilir. Bu durum özellikle "mons pubis" ismi verilen kasığın hemen altındaki kıllı ve yüksek bölgede kendini gösterir.

Aynı şekilde labiumlarda (dudak kısımlarında) da değişik nedenlere bağlı olarak incelme görülebilir. Bu gibi durumlarda kişinin değişik bölgelerinden "liposuction" benzeri bir işlemle alınan bir miktar yağ dokusu bu alanlara enjekte edilerek dış görünüm düzeltilebilir (dolgu operasyonları). Tam ters şekilde bu bölgelerde fazla miktarlarda bulunan yağ dokusunun alınması ile de estetik görünüm kazandırılabilir.

Bakirelere de genital estetik operasyonu yapılabilir mi?
Evet. Genital estetiği ile ilgili özellikle de labioplasti operasyonları bakire(virgin) kızlara da uygulanabilmekte ve işlem kızlık zarında herhangi bir hasara sebebiyet vermemektedir. Çünkü kızlık zarı operasyon bölgesinden yaklaşık olarak 3-4 cm daha içeride bulunmaktadır. Ayrıca bu kişilerin ileride normal doğum yapmalarında da bir sıkıntı olmamaktadır.

Vajen estetiği kişilerde cinsel isteği, cinsel özgüveni ve doyumu arttırabilir mi?
Klinik gözlemlerime göre evet. Hera Kadın Sağlığı Merkezi'ne gelen ve vajina estetiği yaptırmak isteyen bayanların pek çoğunun yakınmalarını ve neden bu operasyona gerek duyduklarını sorguladığımda;
- Kendi cinsel organından utanıp cinsel ilişkide rahat hissedememe, hatta bu nedenle cinsel ilişkiden kaçınma ve halen bakire olmasını bile bu probleme bağlama
- Bikini, tight ve dar pantolonları rahatça giyememe
- Mesleğinde rahat çalışamama (Mankenlik gibi)
- Ilişki sırasında cinsel organının yapısından ötürü karşı taraftan utanıp kendini verememe ve bu nedenle yeterince haz yaşayamama
- Doğum / doğumlar sonrası vajenin aşırı genişlemesi ve penisi yeterince kavrayamaması sonrasında haz alamama (bu durumun sıkıntısı özellikle erkek partnerler tarafından dile getirilmekte)
- Ilişki sırasında vajinadan gelen bir takım seslerin hoşnutsuzluk yaratması, konsantrasyonu bozması
- Ilişkide iç dudakların penisin girmesi sırasında iç dudakların da içeri girerek acı hissetme gibi durumlara sebebiyet vermesi gibi daha pek çok durumlarla karşılaştımaktayım.

Tüm bu nedenlerle; vajen estetiği bu problemlerin ortadan kalkışı ile kişinin kendine özgüvenini yükselterek cinsel ilişkide konsantrasyonu, hazzı ve tatmini arttırmaktadır. Aynı zamanda sıkı pantolon veya tight giyme, havuz veya denize girme gibi sosyal ortamlarda da rahatlık sağlamaktadır.

Labioplasti ameliyatlarının orgazm olma üzerine etkisi nasıldır?
Gözlemlerimize göre labioplasti ameliyatları sonrasında kişilerin ilişkiden haz almalarının artışına paralel şekilde; ilişkilerinde orgazm olabilme sayıları artmakta ve orgazm olabilme süreleri kısalmaktadır.

Estetik operasyonların maliyeti neye göre değişir?
Estetik operasyonlarda işlemi yapan kişinin becerisi ve konu ile ilgili tecrübesi doğrultusunda -gerek fonksiyonel gerekse kozmetik açıdan- hasta memnuniyeti değişmekle birlikte tecrübeli ellerde oldukça yüz güldürücüdür. :eek:

Bu tür operasyonlardaki maliyet yapılacak operasyonun türüne ve genişliğine göre değişmektedir ve bir muayene öncesi bunu söylemek imkansızdır.

şakkıdışakkıdışakkıdı

süprizzzzz

öncelikle merhaba.aranıza yeni katıldım.aslında sorun olup olmadığını bilmediğim bi sorunum var diyelim.bnm de dış dudklara baktığımda şişmiş gibi duruyor.yani normlade nasıl olması gerektiği konusunda cahilim.ve kimseye de soramıyorum çekindiğimden.bana yardımcı olursanız sevinirim.burda rahat ve samimi bir ortam var.herkes birbirne yardımcı olmaya çalışıyor.bu yüzden sanırım konusmak cok daha rahat:)))

yani bu problem olmaz herhlade değil mi?eğer dediğiniz gibi ise.cünkü bazen ben bu görüntüden hoşlanmıorum.:bbo:

bazen ağrı oluo acıkcası o yüzden tedirgin oldum bi sorun mu var diye.inş. yoktur.tesekkür ederim bu arada

ankarada labioplasti olan varmı? kararımı verdim şubatta yaptırmak istiyorum inşallah para biriktirecem. yaptırmış olanlar memnun kalanlar yazarsa sevinirim

Vajen daraltmayı daha çok normal doğum yapanlar,çok sayıda çocuk doğuranlar yaptırıyor.Ayrıca bazı kadınlarda doğuşan vajen geniş olabiliyor.Vajen genişliği eğer eşinizle olan cinsel yaşamınızı olumsuz etkiliyorsa daraltma ihtiyacı duyarsınız.Bende yapısal olarak genişlik vardı yaptırdım ve şimdi herşey daha yolunda.İhtiyaç duyanlar mutlaka vardır.aptırmaktan çekinmesinler derim.

vajin daraltması ameliyatını bende yaptırmk istiyorum bugün doktora muayneye gittim,yapıldığı takdirde bir sorun kalmayacaığnı söyledi.2250 ytl dedi.estetik uzmanı .
sen kime yaptırdın estetisyen mi yoksa kadın douğm mu birde ameliyat sonrası cinsel ilişkide düzelmeler oluyormu ne derece etkili ...

vajin daraltması ameliyatını bende yaptırmk istiyorum bugün doktora muayneye gittim,yapıldığı takdirde bir sorun kalmayacaığnı söyledi.2250 ytl dedi.estetik uzmanı .
sen kime yaptırdın estetisyen mi yoksa kadın douğm mu birde ameliyat sonrası cinsel ilişkide düzelmeler oluyormu ne derece etkili ...

Ben izmirde bu alanda uzmanlığı olan jinekolog dr.'a yaptırdım.2000 ytl.Bu kişiden kişiye değişir.Bende aşırı ıslanma oluyor.Bu nedenle bazen bir şey anlamıyorum.Ama bir önceki durumundan da farklı tabiki.His kaybı gibi bir şey yok.

anladım cnm benim sorunumun en büyüğü eşimin zevk alamaması bu sorun ameliyattan sonra karşı taraf için ne derece değişiyor ...yani kesin çözüm oluyormu

Önceki haline göre daha iyi olduğuunu söylüyor ama çok sıkı değil diyor.Aslında bu da kafamı karıştırıyor.Ben daha sıkı olmasını isterdim.Aşırı ıslanma herşeyi mahvediyor.Ben bir şey anlamıyorum.Bu operasyon belki biliyorsundur eşinin ölçülerine göre yapılıyor.

sanıyorum bekarsın,genişlik doğuştanmı var neden yaptırmak istiyorsun

ben eşimden ayrıldım ,uzun zamandır araştırıyorum bu konuyu dün de bir estetisyene gittim vajen girişimin ve içinin geniş olduğunu söyledi ameliyatla düzelir dedi.Ama benim merak ettiğim bu daraltma neye göre ve ne derece oluo canayakın eşinin ölçülerine göre demişsin ben şu an nişanlıyım ve bu sorunu yaşayacağımı biliyorum o yüzden önceden birşeyler yapmak istiyorum ama bu ölçüyü nasıl ayarlıcakalr???

ben eşimden ayrıldım ,uzun zamandır araştırıyorum bu konuyu dün de bir estetisyene gittim vajen girişimin ve içinin geniş olduğunu söyledi ameliyatla düzelir dedi.Ama benim merak ettiğim bu daraltma neye göre ve ne derece oluo canayakın eşinin ölçülerine göre demişsin ben şu an nişanlıyım ve bu sorunu yaşayacağımı biliyorum o yüzden önceden birşeyler yapmak istiyorum ama bu ölçüyü nasıl ayarlıcakalr???

canım özel mesaj ayarlarını açarsan konuşuruz.

özel mesaj ayarını ayarlardan özel mesaj kısmını işaretleyerek açıyoruz sanırım ben bunu ayarı yaptım açık olması gerekiyor ,yoksa başka yerden mi yapılıyor???

valla bende kesin kararlıyım inş ramazandan snora olucam ramazan içindebir muayneye gidicem canayakın yeşim erkoç lagörüştüm ona muayneye gitcem 1500 dedi ,bir jinekoloğun yapması daha ii diyorlar araştırmalarıma göre bakalım artık hayırlısı..
güneş seninde ii olur inş izmirdesin canayakın yardımcı olabilir oda izmirde ....

valla bende kesin kararlıyım inş ramazandan snora olucam ramazan içindebir muayneye gidicem canayakın yeşim erkoç lagörüştüm ona muayneye gitcem 1500 dedi ,bir jinekoloğun yapması daha ii diyorlar araştırmalarıma göre bakalım artık hayırlısı..
güneş seninde ii olur inş izmirdesin canayakın yardımcı olabilir oda izmirde ....

canım ben bu amelıyatı oldum ama bu ıs estetıkcılerın ısı cunku jınekolog un estetık cerrahlık olayı yoktur hemde olay bır estetık meselesı

ilgine tşk ederim ,siz sadece dış dudaklarla ilgili bir operasyonmu geçirdiniz ???
benim istediğim vajen daraltması yoksa ikisini birden mi oldunuz ???

cnm bizlerede hbr verirmisin birde vajen daraltmayla ilgili de bilgi albilirsen sevinirim inş herşey istediğin gibi olur..

X