Vajen Estetii...

kızlar ya ben de benim klitoris içe basık değil de dışarıdan görünüyor diye acaip sıkılıyordum.herhalde bu resimlerdeki onunla ilgili fln değil.bunlar biraz daha ileri safha mı acaba baska birsey mi?

evet canım tek değilsin.Bizde önceden senin gibi düşünüyorduk fakat sorunu çözüncede bu muymuş dedim.Kendime üzülüp geçirdiğim yıllara esefle bakıyorum Ama zararın neresinden dönersek kardır.Bu operasyonu herkes yapamaz.Benimkini jinekolog yaptı ve çok memnun kaldım.Bu doktordan doktora göre değişir.Seçimi yaparken araştırmalısın.Bir arkadaşım da hem estetikçiye muayene oldu hemde jinekoloğa.Estetikçi dışarıdan bakıp karar vermiş,jinekologda iyice muayene edip karar vermiş.Bunu devlet karşılamıyor,fiyatı 1500-2000 ytl arasında değişiyor.Karar senin...........:

merhaba bayanlar,
böyle bir siteye üye olduğum için çok mutluyum...bence çok yararlı bir site,ben 31 yaşında ve bekarım...bende bu olaydan dolayı çok şikayetçiyim,görüntü beni rahatsız ediyor ve bu nedenden dolayı evlenmeyi bile düşünmüyordum :) rahatsızlığımı kimseye utandıgım için bahsedemedim. buraya üye olup bu yazıları okuyana kadar kendimi yalnız hissediyordum.daha önce bu operasyonu geçirmiş olan arkadaşlardan ricam özelimden mesaj atıp,beni bilgilendirip ve yönlendirebilirlerse duacı ve minnettar olurum.acil yardımlarınızı bekliyorum,çünkü yaşım artık 31 ve bir an evvel bu şikayetimden kurtulup evlenmek istiyorum psikolojik olarak kendimi rahatsız ve mutsuz hissediyorum...
hepinize teşekkür eder,iyi günler dilerim.
sevgilerimle...

yeşim hanıma gerçekten çok tatlı ve çok ilgili bir doktor tavsiye ederim ,ben hem estetisyene hem jinekoloğa muayene oldum ama inan muayeneleri bile farklı yeşim hnm muyene sırasında nedenlerini ve nasıl olması gerektiğini yapılacakları çok gzel şekilde seninle paylaşıyor bir güven sağlıyor öncelikle...

selen bunun kararını vermek için öncelikle sizin oradaki doktorları bir araştır ve gidip görüş bence çnkü onun seni tatmin etmesi ve güven vermesi çok önemli ..

Özelden mesaj attım canım..

ya arkadaşlar karar veremiorum estetikçiye mi gitsem jinekoloğa mı
süleyman eserdagı düşünüyodum ama bri memnun kalmamış (( napcm bnnn =(((

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. yeşim hanıma uygun zamanda muayeneye gidicem inşallah. çünkü doktorlar arası fiyatlar ne kadarda farkediyor. hem yeşim hanım anadolu yakasında bana daha yakın rahatlıkla gidebilirim. çok teşekkürler tekrar.

Canım inşallah Düğün günü bir sorun yaşamazsın.İnan sonucu bende senin kadar merak ediyorum.

ya arkadaşlar karar veremiorum estetikçiye mi gitsem jinekoloğa mı
süleyman eserdagı düşünüyodum ama bri memnun kalmamış (( napcm bnnn =(((

Bende Süleyman Eserdağı düşünüyordum.Ama Sultans rumuzlu arkadaş memnun kalmamış.Bende vazgeçtim.Acaba Sultans sorununu hallettimi.

labiaplasti ameliyatı olan arkadaşlar Ameliyata giderken , kiminle gittiniz.Yani ben kimseye söylemeye cesaret edemediğim için napıcam bilmiyorum.Yalnız gitmek istemiyorum.Hersey sorun yani.offfffff offfffffffffffff

yanınızda bir kişi mutlaka bulunsun ben annemle gitmiştim ayıldım ne acı ne sızı hopp dedim kalktım ordan ilaçlarımı da aldırmışlar akşam eczanelerin kapanma vaktine denk geldi operasyonum sedasyon yöntemi ile yapıyorlar yani ameliyatı yapan doktorumun yanında narkazitor de oluyor zaten sedasyon bilinci açık uyuma hali ben 2 kere kendime geldim ameliyat esnasında tamda bıcak atarkendi sanırım narkozitor durun doktor bey dedı ama o sanırım bıcagı atmıstı keskin bir acı duydum hemen sonrasında yine uyumuşum, ordan cıktık bende acı, sızı, bulantı falan yok hemen bir taksiye atladık eve gelirken bir bulantı başladı bende taksiden indim kapıya gelmemle gözlerim karardı ben ben zor kapıya dayandım annem arkamdan tutmak zorunda kaldı cunku tutmasaydı dusecektım yani herkesin narkoz sonrası farklı olabılıyor o yuzden mutlaka yanınızda bir arkadaş eş dost akraba ile gidin....

kızlar benim iç dudaklar o yolladıgınız linkteki ilk resime benziyor
ne zmanda kafama takıyordum ama herkesin böyle oldugunu düşünüyodum
üff canım sıkıldı şimdi

arkadaşlar ben bekarım ve yıllardır bu sıkıntıyı yaşıyorum kimseye soramadım söyleyemdim utandım yanlış anlaşılmaktan çok korktum taaa ki birgün genital uçuk olduğunu öğrendim ama bu uçuk cinsel ilişkiyle geçermiş ama benim öyle bir beraberliğim olmadı nasıl oldu nasıl gelişti derken bu siteyi buldum işte burda uçuk ile ilgili o başlıkta yazılan başlıkları okudum sonra tedavi için mecbur kaldım dr gittim utana sıkıla... anneme anlattığımda bu derdimi o kadar ağladım ki çünkü bir beraberliğim olmadı bu illet bana nasıl geççer diye.... doktor bana sende böyle bir hastalık yok dedi nasıl yani dedim kızım dedi bazı bayanlarda böyle olması doğal dedi kokulacak birşeyin yok o kadar rahatladım ki anlatamam doktor yazık çok korkmuş çok kötü bir durumda demiş anneme gerisini siz düşünün...durumumu yıllardır çektiğim sıkıntım o gün bitti benim sorunum iç dudaklarda tek tarafta sarkık ve büyüme olması ama şimdi ameliyat olduğunu da öğrendim bu site sayesinde ilerde olmayı istiyorum

Kafam karmakarışık hemen ameliyat olmak istiyorum ama hala doktora gitmeye cesaretim yok. Ben bu utangaçlığımı napıcam bilmiyorum.

Arkadaşlar Kutlu Sevin ve Nebil Bozdoğana Labiaplasti ameliyatı olan varmı aranızda.Yada bu doktorlar hakkında bilgisi olan varmı.Bu doktorlar hakkında bilgisi olanlar, çok acil mesaj yollasın lütfen. :uhm:

arkadaşlar selam.bendede aynı sorun var.labia minörler büyük ama benim sağlığımı etkiliyecek şekilde değil.ben 17 yaşımdayken annemle ablam vagenimi görüp onlar söylemişti neden böyle büyük diye.çok moralim bozuldu üzüldüm utandım.ama görünen bir yer olmadığı için unuttum.taki evlenene kadar.şuan 8 yıllık evliyim ama eşim bana hiç böyle bir şey söylemedi.bende bu kadar yıl evliyiz ve bu saatten sonra söylesem eşimin dikkatini çekmiş olabilirim.sizcede öyle olmazmı?belki farkında değil dikkat çekmiş olcam.ama dediğim gibi dışardan taytla yada çamaşırla hiç belli olmuyur.ara sıra aklıma geliyor utanıyorum ama yinede sağlıklıyım .sizlerde önce sağlıklı olduğumuz için mutlu olalım.diğeri olsa tabi iyi olur ama olmasada çok şey kaybetmeyiz.hoşçakalın.

canım 8 yıllık evli olduğunu söylüyorsun ve eşin bile bu konuyu problem etmediği gibi tayt ve çamasırdada belli olmadığını yazmışsın demekki estetik açıdan anormal bir büyüklük yok sana sağlıklı günler ve beraberlikler dilerim keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…