- 19 Ağustos 2008
- 1.334
- 0
-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
slm arkadaşlar öncelikle bu siteyi yapan ve bu siteye yazan arkadaşlara çok ama çok teşekkür etmik istiyorum.insan burdaki yazılanları okuyunca oh be tek değilmişim diyor.aynı duyguları paylaşıyor olmak güzel.benmde iç dudaklarla ilgili bi sorunum var.asimetri söz konusu.yaşadığım yer çok küçük.bu yüzden nerden başlamalı ve bu sorunu çözmeli bilemiyorumbenm gibi istanbul dışında yaşayan ve bu sorununu çözen arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilrlermi.?ilk iş olarak burdaki bi kadın doğum uzmanına gitmek istiyorum ama gittiğim bu doktorun bu sorunumu çözmesinide istiyorum.sizce her kadın doğumcu bu işi yapabilirmi?maddi imkanlarım sınırlı lakin kafama takılan bu işi her kadın doğumcu yaparmı?nerelerde yapılır.kadın doğumcuya yaptıranlar hastanelerdemi yaptırıyor özelmi devletmi?nerden başlamalı lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden sevgiler..
deniz işcene mail attım tekrar tüm masraflar dahil 2500 ytl yazmış. daha öncede yeşim yerçok a mail atmıştım 1500 ytl demişti ne yapmalıyım estetisyenmi yoksa jinekologmu? estetisyenin verdiği fiyat çok 2500 le 1500 arası çok fiyat farkı var.sanırım yeşim hanımı tercih etmek zorunda kalıcam. yeşim hanıma labioplasti olan var mı arkadaşlar?
merhaba bayanlar,
böyle bir siteye üye olduğum için çok mutluyum...bence çok yararlı bir site,ben 31 yaşında ve bekarım...bende bu olaydan dolayı çok şikayetçiyim,görüntü beni rahatsız ediyor ve bu nedenden dolayı evlenmeyi bile düşünmüyordum :) rahatsızlığımı kimseye utandıgım için bahsedemedim. buraya üye olup bu yazıları okuyana kadar kendimi yalnız hissediyordum.daha önce bu operasyonu geçirmiş olan arkadaşlardan ricam özelimden mesaj atıp,beni bilgilendirip ve yönlendirebilirlerse duacı ve minnettar olurum.acil yardımlarınızı bekliyorum,çünkü yaşım artık 31 ve bir an evvel bu şikayetimden kurtulup evlenmek istiyorumpsikolojik olarak kendimi rahatsız ve mutsuz hissediyorum...
hepinize teşekkür eder,iyi günler dilerim.
sevgilerimle...
yeşim hanıma gerçekten çok tatlı ve çok ilgili bir doktor tavsiye ederim ,ben hem estetisyene hem jinekoloğa muayene oldum ama inan muayeneleri bile farklı yeşim hnm muyene sırasında nedenlerini ve nasıl olması gerektiğini yapılacakları çok gzel şekilde seninle paylaşıyor bir güven sağlıyor öncelikle...
eda cım valla bende bu sorunun cevabını cok merak ediyorum ..ay bende cok üzülmüştüm buna ve hiç evlenmicem diyordum..halbuki doğal bişey ..doktor kimin gögsü büyüktür kimin küçük gayet normal dedi
bende eşimden cok cekindiğim için istiyorum aslında yoksa ameliyat olmasamda olur ...bakalım o nedicek...görünce bune yaaa dere ki valla ck kırılırım ....bri amannnnnnnn desin ama istesende yaptır desin .....
ya arkadaşlar karar veremiorum estetikçiye mi gitsem jinekoloğa mı
süleyman eserdagı düşünüyodum ama bri memnun kalmamış(( napcm bnnn =(((
arkadaşlar selam.bendede aynı sorun var.labia minörler büyük ama benim sağlığımı etkiliyecek şekilde değil.ben 17 yaşımdayken annemle ablam vagenimi görüp onlar söylemişti neden böyle büyük diye.çok moralim bozuldu üzüldüm utandım.ama görünen bir yer olmadığı için unuttum.taki evlenene kadar.şuan 8 yıllık evliyim ama eşim bana hiç böyle bir şey söylemedi.bende bu kadar yıl evliyiz ve bu saatten sonra söylesem eşimin dikkatini çekmiş olabilirim.sizcede öyle olmazmı?belki farkında değil dikkat çekmiş olcam.ama dediğim gibi dışardan taytla yada çamaşırla hiç belli olmuyur.ara sıra aklıma geliyor utanıyorum ama yinede sağlıklıyım .sizlerde önce sağlıklı olduğumuz için mutlu olalım.diğeri olsa tabi iyi olur ama olmasada çok şey kaybetmeyiz.hoşçakalın.