Vajen Estetii...

öğrenmek istediğim şu eşiniz bu durumdan rahatsız oluyormu ..yani tiksinme falan gibi....
yada sorun etmiyormu ...gerci bu biz bayanları daha rahatsız ediyor ama ..eş rahatsız olmuyorsa idare edilebilir diye de düşünmeden edemiyorum...malum doktora açmak cok geriyor insanı..

Benim dudaklarda bir problem yoktu.doğumdan sonra karnim, belim ve o bölge yağlandi.tam adini bilmiyorum ama hani bikini giydiğinde bazi kadinlarin kabarik ve geniş durur ya benim öyle olmuştu.bugün 9. Günüm ve şişliğim olmasina rağmen çok düzgün duruyor.umarim anlatabilmişimdir.

Barişgüneşi eşimin ne karnimla ne de o bölgeyle bir problemi yoktu fakat benim ciddi anlamda takintim vardi.ya psikolojik tedavi görecektim ya da ameliyat olacaktim.ben ameliyat olarak psikolojimi düzeltmeyi tercih ettim.doktoruma da çok güvendim bir an önce o görüntüden kurtulmayi hayal ettiğim için doktorumdan hiç çekinmedim.herkese tavsiye ediyorum tabi çok araştirip en iyi doktorlarla:)

haklısın cnm cok gecmiş olsun sonuctan memnun olmanda cok cok güzel
sanırım benimde takındım bu yönde yani ben cok tiksiniyorum sanki eşimde doktorda tiksinicekmiş gibime geliyor bu yüzden cekiniyorum acıkcası...
bakalım cesaretimi toplayabilirsem:1no2:

ya bendede aynı hep dalga geçiolar kottan bile öle kötü görünüoki mayo desen hiç sölemiim sanki orda bi torba taşıom üst kısım göbek altı demi seninde ya cok iiymiş fiyat neydi sorabilirmiyim cok gecmiş olsun acil şifalara.s.

2250 ye yaptirdim.doğum yaptiktan sonra tavsiye ediyorum.doğumda da deforme olacaktir.gerçek sonucu 2 ay sonra görebilecekmişim şişliklerim var.

2250 ye yaptirdim.doğum yaptiktan sonra tavsiye ediyorum.doğumda da deforme olacaktir.gerçek sonucu 2 ay sonra görebilecekmişim şişliklerim var.

kızım sende para bol herhalde
3 çocuk annesiyim eşim böyle tatmin oluyo yaptırmama gerek yok
neyse merak ettim yanı genç kız gibimi

ağrım hiç olmadı fakar çok şişlik var.size sonucu 2 ay sonra yazabilirim.çünki esas sonuç o zaman alınıyormuş.ben karın bel ve alt bölgeye o kadar para verdim .

bu ısı yapan bayan doktor yokmu plastık cerrah vede ıstanbulda olan
en azından daha az utanılır belkı

canım bunda utanacak bir şey yok ki.Gerçekten ihtiyaç duyuyorsan gözünü kapatırsın olur biter.Ha birde şunu söyleyeyim.Bu tip operasyonlara girerken doktorla başbaşa kalmıyorsun ki.Başında birden çok yardımcıları oluyor(kadın erkek)Bence erkek doktorlar daha nazik ve anlayışlı oluyorlar.Tabii bu benim görüşüm.Cesaretli ol yeter.a.s.

kızlar banada yardım edin bende o çekinen hatta evlenmekten kaçınan biryim offff off nbirer bir yaptıran biri bana doktor adı yeri ve fiyatı söylerse çok memnun olucam inanırmısınız anneme bile söyleyemiyorum

Yaşadığınız yerde böyle bir operasyonu yapan uzman olup olmadığını bilmiyorum.Fakat ben izmirde oldum.Kadın doğum uzmanı doktorum yaptı.Bu alanda uzmanlığı var.Fiyatı 2000 ytl.Çokta başarılı oldu ve ben memnun kaldım.

sekerkızcım canım bende mersinde yaşıyorum doktorunun adını ve fiyatını söylersen bende adanaya gelip yaptırablirim ben mersinde aratırdım bulamadım canım

dayligtcanım annen operasyonu adana da mı yaptırdı bir de kime ve kaça yaptırdığını söylersen çok sevinirim

ya kızlar bu ameliyat niye pahalı anlamadım sünnet gibi fazlalık alınıyo
hastanede sünnet en fazla 400 ytl yapılıyo.:bbo:..yine estetik kategorisinde hala anlamış değilimfisfisfis kim görüyor ki estetik olsun.:1shok:.amacım sağlık yönü..
mantar olma riski çok...bu gidişle sünnetciye gidicem:1closedeyes:

sincapcım canım bende mersinde bir dr arıyorum ögrenirsen banada söyle lütfen yaptırım kurtulmak istiyorum bu kabusumdan

evet cnm ya bende kurtulamıyım yoksa adam soğucak benden iyice..
bilemiyorum nasıl olucak:bbo:

cnm inan seni benden daha iyi kimse anlamaz evet pratik bi operasyon aslında fakat
parayı nereden bulucam sorun o eşimden istemeyeme, ailemden istesem ne diye nasıl isticem ...ay valla tiksiniyorum her gördükçe ya..eşin mi nişanlın mı...
kimi erkek pek takmıyormuş kimiside hoşlanmıyormuş ama ..bizimki ne dicek bilemiyorum tabş:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…