B
barışgüneşi
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
Barişgüneşi eşimin ne karnimla ne de o bölgeyle bir problemi yoktu fakat benim ciddi anlamda takintim vardi.ya psikolojik tedavi görecektim ya da ameliyat olacaktim.ben ameliyat olarak psikolojimi düzeltmeyi tercih ettim.doktoruma da çok güvendim bir an önce o görüntüden kurtulmayi hayal ettiğim için doktorumdan hiç çekinmedim.herkese tavsiye ediyorum tabi çok araştirip en iyi doktorlarla:)
Benim dudaklarda bir problem yoktu.doğumdan sonra karnim, belim ve o bölge yağlandi.tam adini bilmiyorum ama hani bikini giydiğinde bazi kadinlarin kabarik ve geniş durur ya benim öyle olmuştu.bugün 9. Günüm ve şişliğim olmasina rağmen çok düzgün duruyor.umarim anlatabilmişimdir.
2250 ye yaptirdim.doğum yaptiktan sonra tavsiye ediyorum.doğumda da deforme olacaktir.gerçek sonucu 2 ay sonra görebilecekmişim şişliklerim var.
bu ısı yapan bayan doktor yokmu plastık cerrah vede ıstanbulda olan
en azından daha az utanılır belkı
Yaşadığınız yerde böyle bir operasyonu yapan uzman olup olmadığını bilmiyorum.Fakat ben izmirde oldum.Kadın doğum uzmanı doktorum yaptı.Bu alanda uzmanlığı var.Fiyatı 2000 ytl.Çokta başarılı oldu ve ben memnun kaldım.kızlar banada yardım edin bende o çekinen hatta evlenmekten kaçınan biryim offff off nbirer bir yaptıran biri bana doktor adı yeri ve fiyatı söylerse çok memnun olucam inanırmısınız anneme bile söyleyemiyorum
merhaba.foruma yeni katıldım.aynı sıkıntıları ben de yaşadım.ameliyat olup olmamak konusunda uzun uzun düşündüm araştırdım.bu konuda araştırma yaparken tesadüfen forumunuzu da keşfettim.buradaki bilgiler inanın çok işime yaradı ve 15 önce başarılı bir operasyonla bu sıkıntıyı attım.ameliyattan sonra anladım ki korkularım yersizmiş.burada deneyimlerini forum ziyaretçileriyle paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.umarım aynı sıkıntıyı yaşayan diğer arkadaşlar da en kısa zamanda bunu atlatırlar.sevgiyle kalın.
annem 5tane evdogumu yapmıs biri olarak idrar kesesi sarkması saglık sorunları sebebiyle bundan yıllar öncew rahim toparlama ve vajen estetiği olmustu sonuç tek kelimeyle muhteşem benimkinden bile iyi görünüyordu diyebilirimbence her iki uzman birlikte calışmalı ; çünkü çok özel ve önemli bir bölge
bende kurtulmak ıstıyorum aynen barıs gunesı bende oyle dusunuyorum
esımde alımlı bırı
napıcamı bılmıyorum
aslında kolay bıseye benzıyor ama kıme ve nereye gıdecegım sorun ayrıca esım ıstemez bılyorumonun askere gıtmesını beklıyıp gızlıce yapırcam
bu ınsanın psıkolojısını baya etkılıyor