Vajen Estetii...

Arkadaşlar ben bu labioplasti ameliyatını yaptırmak istiyorum.Ama cok utanıyorum, hem korkuyorum, hem de kime yaptıracağıma karar veremedim.Bu siteyle tanışınca biraz cesaretim arttı. İyi ki böyle bir site var.Buradaki arkadasların yazdıklarını okuyunca yalnız olmadığımı anladım.Çünkü, insana sadece kendinde böyle bir sorun varmış gibi gelir. Önceleri ameliyatı Süleyman Eserdağa yaptırmayı düşünüyordum ama Sultans isimli arkadaşın sorun yaşadığını okuyunca vazgeçtim.xxxx ,Deniz İscen, Yakup Avsar ,Nebil Bozdoğan arasında karar veremedim.Çünkü bu isimler hakkında iyi şeyler yazılmış.Fikirleriniz ve deneyimleriniz benim için çok önemli.Lütfen bana doktor secmem de yardımcı olun.Kafam çok karısık.Özellikle de ameliyat sonrasını merak ediyorum sonuç tam olarak istediğiniz gibimi oldu Ameliyat sonrasında yasadığınız sorun varsa lütfen onlarıda paylaşalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bana doktor seçmemde yardım edin. İmdaaaat diye çığlık atmak istiyorum. Hemen bu ameliyatı yani labiaplasti yaptırmak istiyorum.Kime yaptıracağıma bir türlü karar veremiyorum.Korkuyorum ve utandığım için bunu hala kimseye söyleyemedim.

rose25 arkadaşım deniz işcene muayeneoldunmu ameliyat ücreti ile ilgili bir bilgi verdi mi? bende ona gitmek istiyorum ama önce para biriktirmeliyim. kendisine mail attım ama ücret ile ilgili birşey söylemedi. muayene etmem lazım dedi. sana fiyat verdiyse öğrenebilirmiyim

:uhm: Arkadaşlar biz kadınlar bu işi fazlamı abartıyoruzdiye düşünüyorum bazen . Mesela ben bu labioplasti işiyle kafayı bozmuş durumdayım. Erkekler bu durumda ne düşünüyor çok merak ediyorum. Tercihleri ne yönde. Hangisini daha çok beğeniyorlar.Bunuda sanırım en iyi bu sorunu yaşayıpda evli olan kadınlar biliyordur.Bu sorunun cevabını birileri yanıtlasa keşke........ :uhm:

Edacığım abartmıyorsun,çünkü ortada senin huzurunu,psikolojini bozan bir durum var ve Seni rahatsız ediyor.Ben yıllardır böyle bir sorunla hiç kimseyle paylaşmadan kendimi yiye yiye öyle bir mucize oldu ve böyle bir şeyin çözümü olduğunu öğrendim.Tabi çok geç kalmış olarak.Eşime gelince bu konuyu fazla sorun etmedi.Üzerinde bile durmadı.Sorun benimdi.Geçte olsa bu sorunu çözmüş olmaktan mutluyum.Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum.İhtiyaç duyanlarda mutlaka olmalı.Önce sen...........Unutma.klava:

bu ameliyatı yaptıran biri olarak ve erkek arkadaşlarımdan aldıgım sonuca gore yazayım evet erkekler cokda umursamıyor bu konuyu ama ayrıldıgım bır arkadasım umursamıstı onun garıbıne gıtmıstı ıc dudaklarımın sarkık olması ama ben dıger kadınlardan farklı bir goruntude oldugunu anlayınca hayatı kendıme zından ettım kımseye acamam gosteremem doktorlardan cekınırım su anda o kadar mutlu hıssedıyorumkı kendımı

bekar olan arkadaslarr hic cekinmeyin korkmayinn tiksinirmi diye dusunmeyinn
bi kizimiz evlenecekmis uc hafta sonra canim rabbim hayirli yuvalar evlatlar nasip eylesin sana hic dusunme orasinii kocanin rizasi olursa yaptir olmazssa yaptirmaa bi evlenn onunla konus derim sonra karar ver
yinede sen bilirsinn ama uc hafta sonraymis dugunun sanirim bir ay yasak iliskii o ameliyat sonrasi neyse ben size bi resim bulmustum onu verecektim belki fikir edinirsiniz

Rose25 canım benim, belkide sorun olmayacak bişey.Baksana sitede birsürü insan var vajina iç dudakları sarkık ve uzun olan.Eskiden dünyada bir ben böyleyim sanırdım.Yani sorun olmayacak normal bişeyse ameliyat olmak gereksiz.Ama evleneceğim insanın düşüncesi benim için çok önemli.Bu utangaçlıkla söyleyemediğim sürece fikrini öğrenmem de çok zor. Yani bu labiaplasti ameliyatını kendim için yaptırmak istiyorum dersem yalan olur. Bu durumda olupta yani vajina iç dudakları uzun ve sarkık olan sitedeki tüm evli kadınların yada partneri olan bayanların yardımına, deneyimlerine,fikirlerine ihtiyacımız var.Lütfen fikirlerinizi burda bizimle paylaşın.Erkeklerin tercihini,düşüncelerini merak ediyorum. Acaba "aman nooolmuş ki" diyip umursamıyorlarmı. Yoksa "bu ne ya, nasıl bişey bu "mu diyorlar. Biliyorumki burda benim durumum da olan herkes bunu çok merak ediyor.Çünkü ameliyat olmaya korkuyorum.Normal bişeyse yaptırmak istemiyorum.

Yani kııııııslar size bile sormaya utanıyorum Çünkü çok özele giriyor.Ama Sormadanda duramiycam.Bu erkekler hangisinin daha güzel olduğunu düşünüyorlar.Evli insanlar mutlaka aralarında konuşmuşlardır.Lütfen cok ileri gittiğimi düşünüyorsanız cevap vermeyin.Merak ediyorum napim.Sizden baskada kimseye soramıyorum.Bu sorum için affınıza sığınıyorum.klava:

edacimm bunlari bilmemen cok normall cunku bekar bi kizssin tabiiki sorabilirsinn
bunlari bilmen biraz tuhaf kacardi bekar genc bi kiz icin
neyse canimm ben sana diyimm
benim bu resimdekiler gibi degill ama dogumdan sonra bu sekil olursaa ameliyat dusunuyorum diye icimde bi korku var
acikcasi ben esim oldugu haldeee utancimdan ne sorabildim nede bu konulari konusabildimm

bilen duyan varsaa yazssin bende okuyamm :)))

merhaba canım ben evliyim eşim bu durumu hiç problem etmedi.eşime ameliyat olmak istiyorum dediğimde ne gerek var dedi. cinsellik açısından bir problem yok. fakat görsel açıdan beni çok rahatsız ediyor. rahatsız eden şeylerse pantolon giyince bazen sıkıştığı için acı hissediyor olmam, temizliğinin zor olması, iç dudaklar dışarda olduğu için bazen mikrop kapıyor sanırım, klitorise yakın yerlerinde sivilce gibi acı veren çıban tarzı şeyler çıkması, epilasyonun çok zor olması, epilasyonumu dışarda yaptırmak istiyorum fakat görüntüden çekindiğim için yaptıramıyorum. ve bunun gibi birçok şey daha doğrusu kendi rahatım için ve görüntünün düzelmesi için yaptırmak istiyorum.doktor tavsiyuedi istiyorum bayan doktor olursa çok sevinirim..

aynı sıkıntı bende de var .cm istanbuldaysan deniz işcen le görüş...benm var tanıdığım yatıran bende ou düşünüyorum ....ama önce su düğün bi gecsin .biraz da cesarete ihtiyacım var..

deniz işcene mail attım. muayene etmem lazım o şekilde fiyat verebilirim dedi. bende şimdi para biriktiriyorum. aklımda yeşim yerçok ve deniz işcen var sadece .biri jinekolog diğeri estetisyen .bakalım hangisine karar vereceğim.

yeşim hanım çok tatlı ve iyi bir doktor çok ilgili ,ben ameliyatımı 3 hafta önce oldum herrşey çok iyi geçti iki hafta dikişlerden dolayı biraz oturmakta falan zorluk çektim haftaya cumartesi kontrole gidicem gelişmeleri yazarım size ....ama yeşim hanımı tavsiye ederim...

cnm ben vajen daraltma oldum ,yapısal bir genişlik varmış ,2 veya kez normal doğum yapmış bayanlarda bu şekilde olurmuş ki benim bir tane bile yok ,bakalım sonuç nasıl olacak ....

merhaba ben sitede yeniyim,daha düne kadar google da bile araştıracak cesaretim yoktu,korkunç bir çocukluk ve ergenlik dönemi geçirdim, utanç içinde yaşadım, ilk defa bu sitede diğer kişilerin yazdıkarını okuyunca bunun göğüs esteriğinden farkı olmadığını anladım, tabi para biriktir gizlice git ameliyat ol bunlar kolay değil tek basına.. ama o resimlerin bulunduğu sayfayı gördüm (öncesi ve sonrası) ameliyat sonrasıda iyi görünmeyenler var gibi geldi.. görüşlerini ve ameliyat sendromunu paylaşacak, doktor tavsiye edecek arkadaşlar ve ücretleri bildirecekler özelden mesaj atabililerse sevinirim, tabi özel mesaj varsa daha bakmaya fırsat olmadı..

arkadaşlar bence kimse bu ameliyatı erkekler için olmamalı biz diyomuyuz orası niye sarkık burası niye orantısız ?acaba onlar beğenilmeme korkusu yaşıyolarmı hiç? herkes bu ameliyatı fiziksel ve psikolojik rahatlığı için yaptırmalı. ayrıca ilişkiyle deforme olmuyormu zamanla sebebi gene o erkekler şayet yapısal deilse....ayrıca öncesi ve sonrası resimleri gördüm şükür..bence biz abartıyoruz ya

deniz işcene mail attım tekrar tüm masraflar dahil 2500 ytl yazmış. daha öncede yeşim yerçok a mail atmıştım 1500 ytl demişti ne yapmalıyım estetisyenmi yoksa jinekologmu? estetisyenin verdiği fiyat çok 2500 le 1500 arası çok fiyat farkı var.sanırım yeşim hanımı tercih etmek zorunda kalıcam. yeşim hanıma labioplasti olan var mı arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…