Vajen Estetii...

arkadaşlar selam.bendede aynı sorun var.labia minörler büyük ama benim sağlığımı etkiliyecek şekilde değil.ben 17 yaşımdayken annemle ablam vagenimi görüp onlar söylemişti neden böyle büyük diye.çok moralim bozuldu üzüldüm utandım.ama görünen bir yer olmadığı için unuttum.taki evlenene kadar.şuan 8 yıllık evliyim ama eşim bana hiç böyle bir şey söylemedi.bende bu kadar yıl evliyiz ve bu saatten sonra söylesem eşimin dikkatini çekmiş olabilirim.sizcede öyle olmazmı?belki farkında değil dikkat çekmiş olcam.ama dediğim gibi dışardan taytla yada çamaşırla hiç belli olmuyur.ara sıra aklıma geliyor utanıyorum ama yinede sağlıklıyım .sizlerde önce sağlıklı olduğumuz için mutlu olalım.diğeri olsa tabi iyi olur ama olmasada çok şey kaybetmeyiz.hoşçakalın.

Demek ki farkedilecek kadar büyük değiller canım.

:çok üzgünüm:Arkadaaaaaşlar Kutlu Sevin ve Nebil Bozdoğana Labiaplasti ameliyatı olan varmı aranızda.Yada bu doktorlar hakkında bilgisi olan varmı.Bu doktorlar hakkında bilgisi olanlar, çok acil mesaj yollasın lütfen. Kimse yok mu bu doktorları tanıyan

:a015:

:çok üzgünüm:Arkadaaaaaşlar Kutlu Sevin ve Nebil Bozdoğana Labiaplasti ameliyatı olan varmı aranızda.Yada bu doktorlar hakkında bilgisi olan varmı.Bu doktorlar hakkında bilgisi olanlar, çok acil mesaj yollasın lütfen. Kimse yok mu bu doktorları tanıyan

:a015:
Canım doktor konusunda bayağı kararsız kaldın herhalde.İzmir'e gelme imkanın varsa atla gel,benim doktorum yapsın valla çok memnun kalırsın.Kendini bu konuda çok üzme ve de dert etme.Çaresi var.Sadece cesaret lütfen.Kararını verirsen sana yardımcı olabilirim canım.:teselli:

Canım doktor konusunda bayağı kararsız kaldın herhalde.İzmir'e gelme imkanın varsa atla gel,benim doktorum yapsın valla çok memnun kalırsın.Kendini bu konuda çok üzme ve de dert etme.Çaresi var.Sadece cesaret lütfen.Kararını verirsen sana yardımcı olabilirim canım.:teselli:

Canım hem de nasıl kararsız kaldım bir bilsen.En çokda jinekolağamı yaptırsam estetik cerrahamı yaptırsam diye düşünüyorum.Kafamın içi soru işaretleriyle dolu.Doktora bir karar verebilsem koşup yaptırıcam.Paramı bile hazırladım.Ama cesaret edemiyorum,çok kararsızım.

edacım ben süleyman eserdaga mail attım
"sizce bu estetiği jinekologlarn yapması mı plastik cerrahların yağması mı daha uygun neden" diye
adamın bana ttıgı cevabı cok laubali buldum diyo ki "çünkü ben de burun estetiği yapmıyorum"
o ne biçim cevaptr?!

bi de başka bi doktora aynı maili attım adını hatrlamıyorum ama o da ankarada iyi, bilinen bi cerrah.
kesinlikle daha mantıklı geldi diyor ki, "nasıl kulak burun bogaz hastalıklarına bakanlar burun estetigi yapma yetkisine sahip değilse, bu ameliyatı yapması gerekn de jinekolog deildir. bu ameliyat plastik cerrahi egitimi almış birinin yapması uygundur"

işte bu aklıma yattı
adam cok profesyonel yani, bn ona gtmei düşünüyorum ama utanıyorum bilmiyorum
bi de keşke biri çıksa ben o adam yaptrdım harikalar yarattı dese

o kadar para verip bi de rezil rüsvaa olmak istemiyorum :'(

ya ben anlayamadım nerenın buyuk oldugunu bnmki normall sanırımm:))) daha öncede hiçç duymadım arkadaşlar ilk defa sizden duydum acaba bnmkide buyuktee bn mi farkında deilimmmm:)))

siz kadın cinsel organının anatomik yapısını bilmiyormusunuzki benimki nasıl diye soruyorsunuz herkesin kadının da erkeğinde kaşı gözü burnu gibi farklılık taşır cinsel organlarda....

arkadaslar bekarken yaptırtınız yaptırdınız evlenınce ınan yaptırmakta zorlanıyosunuz
ınanın psıkolejınıo adar bozuyorkı ınan bende orda arkadaslar gıbı kendme durumu ıtıraf edemıyodum ve bır gun anneme actım
annem gayet guzel gorundunu soledı ama gelde bana sor hersey meydanda buda ne kadar guzel olursanız olun guven denen bısey bırakmıyor ınsanda
bwenımde wesım kesınlıke bana boe bırsey sormadı
ama anlamamsında ımkan yok sonucta erkekleer genıs bır tecrubeye sahıpler ve bırgun tabumu yıktım ve esımle konustum oadar modern olmasına ragmen asla ızın vermedı bı ara o kadar kasıldımkı nerdeyse sırf bosanmayı bıle dusundum yenı bır sayfa acmayı cunku benı rahatsız eden bırsey ve esının duruma mudahele etmesı
keske ızın verse 1 dk bıle dusunmeme hemen operasyona gıderım cunku hakaeten hergun basım agrıcak kadar cok dusunuyorum bu arada bende sadece benım ole sanır ve hep kendıme acırdım ıı kı bu sıteyı gordum

sanırım ıcınızde en erken farkeden ben oldum daha ılkokul yaıllarında ve o zamandan berı ıcım ıcım yer baezende guvenım gelır benım merak ettıgım acaba elerımız guzel gozuktugu ıcınmı ole dıyolar yoksa kırılmayalım dıyemı onu bı anlasam ınanın bıde acı da cekıyorum sonucta yumusak doku ıloda surtuyo yeterkı ona tız gozukmesın keske bır muzcıse olsada kendılıgınden duzelse bı desızde rıcam eger gosterebılırsnız bende oncesını ve sonrası cok merak edıyorum ama lınklerın bana nasıl ulasacagınıda bışmıyorum

sanırım ıcınızde en erken farkeden ben oldum daha ılkokul yaıllarında ve o zamandan berı ıcım ıcım yer baezende guvenım gelır benım merak ettıgım acaba elerımız guzel gozuktugu ıcınmı ole dıyolar yoksa kırılmayalım dıyemı onu bı anlasam ınanın bıde acı da cekıyorum sonucta yumusak doku ıloda surtuyo yeterkı ona tız gozukmesın keske bır muzcıse olsada kendılıgınden duzelse bı desızde rıcam eger gosterebılırsnız bende oncesını ve sonrası cok merak edıyorum ama lınklerın bana nasıl ulasacagınıda bışmıyorum

Before and After Photos of Labia Surgery (Labiaplasty) by Dr. Stern of Miami, FL and Alexandria, VA
Resimlerden öncesine ve sonrasına bakabilirsiniz.

edacım ben süleyman eserdaga mail attım
"sizce bu estetiği jinekologlarn yapması mı plastik cerrahların yağması mı daha uygun neden" diye
adamın bana ttıgı cevabı cok laubali buldum diyo ki "çünkü ben de burun estetiği yapmıyorum"
o ne biçim cevaptr?!

bi de başka bi doktora aynı maili attım adını hatrlamıyorum ama o da ankarada iyi, bilinen bi cerrah.
kesinlikle daha mantıklı geldi diyor ki, "nasıl kulak burun bogaz hastalıklarına bakanlar burun estetigi yapma yetkisine sahip değilse, bu ameliyatı yapması gerekn de jinekolog deildir. bu ameliyat plastik cerrahi egitimi almış birinin yapması uygundur"

işte bu aklıma yattı
adam cok profesyonel yani, bn ona gtmei düşünüyorum ama utanıyorum bilmiyorum
bi de keşke biri çıksa ben o adam yaptrdım harikalar yarattı dese

Canım bu Ankaradaki doktorun adı ne

arkadaslar bekarken yaptırtınız yaptırdınız evlenınce ınan yaptırmakta zorlanıyosunuz
ınanın psıkolejınıo adar bozuyorkı ınan bende orda arkadaslar gıbı kendme durumu ıtıraf edemıyodum ve bır gun anneme actım
annem gayet guzel gorundunu soledı ama gelde bana sor hersey meydanda buda ne kadar guzel olursanız olun guven denen bısey bırakmıyor ınsanda
bwenımde wesım kesınlıke bana boe bırsey sormadı
ama anlamamsında ımkan yok sonucta erkekleer genıs bır tecrubeye sahıpler ve bırgun tabumu yıktım ve esımle konustum oadar modern olmasına ragmen asla ızın vermedı bı ara o kadar kasıldımkı nerdeyse sırf bosanmayı bıle dusundum yenı bır sayfa acmayı cunku benı rahatsız eden bırsey ve esının duruma mudahele etmesı
keske ızın verse 1 dk bıle dusunmeme hemen operasyona gıderım cunku hakaeten hergun basım agrıcak kadar cok dusunuyorum bu arada bende sadece benım ole sanır ve hep kendıme acırdım ıı kı bu sıteyı gordum

O kadar doğru yazmışsın ki gerçektende insanın kendine güvenini tamamen yok ediyor.İnsanın aklından hiç çıkmıyor.Sen yine cesaret edip evlenmişsin.Ben sırf bu sepepten dolayı evlenmekten çok korkuyorum.Eşinin bu labiaplasty ameliyanı yaptırmana izin vermediğini yazmışsın.Belki o bu durumu sorun etmiyordur ve böyle iyi olduğunu düşünüyordur.Böyle beğeniyordur seni.Ama sonucta sen haklısın. Senin vücudun ve nasıl mutlu olacaksan öyle davranmalısın.

merhaba.foruma yeni katıldım.aynı sıkıntıları ben de yaşadım.ameliyat olup olmamak konusunda uzun uzun düşündüm araştırdım.bu konuda araştırma yaparken tesadüfen forumunuzu da keşfettim.buradaki bilgiler inanın çok işime yaradı ve 15 önce başarılı bir operasyonla bu sıkıntıyı attım.ameliyattan sonra anladım ki korkularım yersizmiş.burada deneyimlerini forum ziyaretçileriyle paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.umarım aynı sıkıntıyı yaşayan diğer arkadaşlar da en kısa zamanda bunu atlatırlar.sevgiyle kalın.
arkadaşım hangi doktora gittiğini ve kaça mal oldugunu ögrenebilirmiyim

O kadar doğru yazmışsın ki gerçektende insanın kendine güvenini tamamen yok ediyor.İnsanın aklından hiç çıkmıyor.Sen yine cesaret edip evlenmişsin.Ben sırf bu sepepten dolayı evlenmekten çok korkuyorum.Eşinin bu labiaplasty ameliyanı yaptırmana izin vermediğini yazmışsın.Belki o bu durumu sorun etmiyordur ve böyle iyi olduğunu düşünüyordur.Böyle beğeniyordur seni.Ama sonucta sen haklısın. Senin vücudun ve nasıl mutlu olacaksan öyle davranmalısın.

bende senın gıbı dusunuyodum asla evlenmem ama zamanla mantıgındevreye gırınce o kadarda abartılacak bısey olmadını fark edıyosun ve eslerın zaten bızım kadar bırakın abartmasını 1 dk bıle dusunmuyolar aslında bu cok guzel bırsey sızın eksıklıgınızın sıze yansıtmamaları pardon fazlalıgınızın.ama yıne de ızın vermesını ısterdım .

bende senın gıbı dusunuyodum asla evlenmem ama zamanla mantıgındevreye gırınce o kadarda abartılacak bısey olmadını fark edıyosun ve eslerın zaten bızım kadar bırakın abartmasını 1 dk bıle dusunmuyolar aslında bu cok guzel bırsey sızın eksıklıgınızın sıze yansıtmamaları pardon fazlalıgınızın.ama yıne de ızın vermesını ısterdım .

Belki eşinine böyle mutlu olmadığını söylersen ikna olur. Çünkü oda senin mutluluğunu istiyordur.

ya baktımda resimlere, ameliyat sonrasıda hiç iyi değil, kardeşiminkine baktım onunki yatarkende ayaktaykende düz bir dikey çizgi gibi duruyor, bu resimlerde ameliyat sonrası görüntüler benim halimden kötü geldi... belkide bakire olmanında farkı vardır, ne bileyim ya anlamıyorum işte kafam karıştı, en iyisi bir kadın doğumcuya göstermek sanırım, kardeşime söyleyince cesaretim geldi, hiç utanılacak bir şey değilmiş, suçlu gibi sanki saklamısım..
Benim çocuğum olursa insallah onu böyle sıkıntılarını kendim bilhassa takip edip, söylemesi için gerekli sıcak mesafeyi kuracağım..Bunlar anne kız arasındaki mesafe ebeveynlerin cahilane namus takıntıları yüzünden oluyor...

ya baktımda resimlere, ameliyat sonrasıda hiç iyi değil, kardeşiminkine baktım onunki yatarkende ayaktaykende düz bir dikey çizgi gibi duruyor, bu resimlerde ameliyat sonrası görüntüler benim halimden kötü geldi... belkide bakire olmanında farkı vardır, ne bileyim ya anlamıyorum işte kafam karıştı, en iyisi bir kadın doğumcuya göstermek sanırım, kardeşime söyleyince cesaretim geldi, hiç utanılacak bir şey değilmiş, suçlu gibi sanki saklamısım..
Benim çocuğum olursa insallah onu böyle sıkıntılarını kendim bilhassa takip edip, söylemesi için gerekli sıcak mesafeyi kuracağım..Bunlar anne kız arasındaki mesafe ebeveynlerin cahilane namus takıntıları yüzünden oluyor...

O ameliyat sonrası görüntüler benimde kafamı karıştırıyor

yok canım katıyen ıkna olmaz

DilracıM sakıncası yoksa eşinin neden ikna olmadığını öğrenebilirmiyim. Ben bu ameliyatı evlenince mi yaptırsam, evlenmeden mi yaptırsam karar veremiyorum.Çünkü bu konuda evleneceğim kişinin beğenisi, düşüncesi benim için çok önemli. Yani acaba eşin böyle beğendiği içinmi Labiaplasti ameliyatı yaptırmanı istemiyor.Hiç ona bu konuda fikrini sordunmu ? Ama sorduğunda dese ki diğerini daha çok beğeniyorum O zaman sende ,bu bahaneyle, ameliyat için onu kolayca ikna edebilirsin belki.... Tabi ki sonucta senin vücudun ve senin neyi beğendiğin daha önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
sordum ve bana ınan ben etlı sevmıyorum yanı kapalı benım hosuma gıtmıyor dedı senın vajınan tam benım ıstedıgım gıbı dedı allaha bın sukur benımkı lınklerde gordugum gıbı degıl bıraz cıkmıs ama o bıle guvenını almaya yetıyo canım bana sorarsan bence esıne desıfre olmadan evlenmeden once amelıtat ol ama bunu sen ıstıyorsan cunku esının rahatsız olacagını sanmıyorum mesela benım esım gercekten modern bır adam ızmırluı ızmırın erkeklerı moderndır bılırsınız o bıle ızın vermıyo dusun yarın bırgun canının daha cok sıkılmasını ıstemıyorsan bekaerken yaptır cunku gorusune fazla saygı duyulmuyo ama goruntusunden memnun san yaptırma bu arada ben oncekı goruntulerı buldum ama amelıyat sonrakı goruntulerı bulamamdım oraya nerden gırıyorum.

X