E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
sordum ve bana ınan ben etlı sevmıyorum yanı kapalı benım hosuma gıtmıyor dedı senın vajınan tam benım ıstedıgım gıbı dedı allaha bın sukur benımkı lınklerde gordugum gıbı degıl bıraz cıkmıs ama o bıle guvenını almaya yetıyo canım bana sorarsan bence esıne desıfre olmadan evlenmeden once amelıtat ol ama bunu sen ıstıyorsan cunku esının rahatsız olacagını sanmıyorum mesela benım esım gercekten modern bır adam ızmırluı ızmırın erkeklerı moderndır bılırsınız o bıle ızın vermıyo dusun yarın bırgun canının daha cok sıkılmasını ıstemıyorsan bekaerken yaptır cunku gorusune fazla saygı duyulmuyo ama goruntusunden memnun san yaptırma bu arada ben oncekı goruntulerı buldum ama amelıyat sonrakı goruntulerı bulamamdım oraya nerden gırıyorum.
valla bence yaptırdıktan sonras pısman olmassın sanıyorum derıyı eserek daha kucuk durmasını saglıcak ya estetık sonrası goruntuyu merak ettımıyazmıstım ama cevap gelmedı nereden bakıyorum
slm ...edacım senin için hemen nete girdim ..valla eşim hiçççççççç sorun etmedi ..ameliyat olmak istiyorum dedim sen bilirsin ama boşuna canını acıtma dedi.....bendede işte ya beyenmezsem korkusu cok ...sanırım doğumdan sonra düşünüyorum yaptırmayı ...bu arada klitoris görünüyorsa bile sakın dokundurtma ..ister istemez his kaybı yapar ..doktor dedi dudaklarıda az aldırmak lazımmış cinsel hazzı etkilermiş...yani bi miktar gibi ..bakalım doğum dan sonra düşünücem artık
pekı ozel msj bolumu nereden acılıyo bu konuda yardımcı olursanız evınırım
Klitorisim dısardan bakıldığında belli oluyor.Yani aynı o linklerdeki gibi maalesef.Labiaplasty yapılırken ,iç dudaklar kesilirken, klitorisin üzerindeki deri parcasıda kesiliyormuş.Bu klitoris kısmı kafamı karıştırıyor.Pek anlamadım.Klitorisin üzerindeki deri kesilince görüntü nasıl olur acaba? Sadece iç dudakları küçülttürme olsa hemen ameliyat olurdum.:uhmediğin gibi bu ameliyatı evlenmeden yaptırmak daha mantıklı sanırım.
of ya esımı ıkna etmeye calıstıkca ıkna olmuyo sınırlerım dahada bozuluyo senden gızlı yaptırırm dıyorum anlamıcammı sankı dıyo ya valla psıkolejım fecı bozuluyo neden benı anlamıyo anlamıyorum guvenım gıdıyo kızlar ya bana bır cıkıs yolu gosteın napcam ben nasıl ıkna edebılırım
sakın evlıyken yaptırmayı dusunme ınan olmuyo ya ben bekarken bu kadar sorun etmezdım sımdı asırı sorun edıyorum beklıde bekarken bu kadar bılgıye sahıp degıldm ondan sonucta cozumu varsa neden bole dolasıyım bıde ıyının ıyısı varken neden kotusuuyle dolasyayım ya ben begendıne ınanmıyorum ondan asla ole bısey gormedım begenmedıne daır ama ben begenmıyorumya sankı oda begenmıomus gıbı gelıyo ınan cok uztanıorum ozguven kalmıyo hanı onun gercekten cok begendıne ıanansam bellkı bu savastan vaz gcececem yemın edıyo ama ınanmıyorum cunku o benım ııcın buyu kusur neyse canım sırf buyuzden d bosanamıcama gore bzaen keske evlenmeden once yaptırsaydım dıyorum ınan o zman daha ıı olurdu beynımde acaba begenıyomu begemıyomu gıbı supheler olmazdı neyse canım gercekten senı ruen raatsız edıyosa sen sen ol bekarken amelıyat ol
ınan bana desekı tmm bu kar huzursuzsun sana karsı tavrım degısmeyecek dese asla dusunmeden gıderdım.
eda006 bak canım, klitoris olayı gerçekten mühim, eğer klitorise yönlik bir operasyon geçireceksen onu estetisyenden çok bir kadın doğum uzmanı yapmalı gibi geliyor bana, inan his kaybı görüntüden daha önemli.
Evleneceğin kişiye bunu evlendikten sonra söylersen erkek psikolojisi kendini kandırılmıs gibi hisseder, sana mühim değil der ama sen kendini hep hatalı gibi hissedersin evliliğin buna takılmayla harap olur, bence git iyi bir doktora ameliyatını ol derim..
Sunuda söylemeden geçemem: kardeşim erkeklerin çok umrunda değil gözü bir şey görmüyor dedi..
Ben bunu 32 sene kendimle sürükledim. Çocukluğum gençliğim harap oldu, erkek arkadasım bile olmadıki birlikte adımız çıkarda onunla evlenmek zorunda kalırım diye düşün artık yasadığım sıkıntıyı, kardeşim bana çok destek oldu, şimdi daha rahat bakıyorum olaya
Ama Yeter artık omuzumdan bu yükü atıp, bari evlilik hayatımda bunu peşimden sürüklemeyeceğim..:1no2:
Herkese sağıklı mutlu günler diliyorum..
evet psikoloğa gitmek çok yrarlı olur, burada konuyu açmak bile insanı rahatlatıyor birde profesyonel yardım kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacaktır, bende nornal ve anormal arsında gidip geliyorum ama ameliyat olacağım fırsat bulduğumda..
Evlenmeden önce zatı muhtereme söylediğinde acaba beraberinde kızlık zarınıda diktirecekmi yoksa bana estetik diyorda olay kızlık zarımı? diye düşünmezmi? (Modern erkek yoktur unutma) Açıp gösterecek halimizde yok hani..benneyaptımki:1no2:kaydirigubbakcemile3:
evet yaşadığın aynı sorun bende de var. eğer bi çare bulursan banada bildirirmisin. çok sevinirim.
merhaba, burun estetiğinden farkı yok bunun, yaptıracağım ilk fırsatta, inanın psikolojim müthiş rahatlayacak, bunu diğer kız kardeşime de söyledim ve gösterdim, çok anormal değil dedi, ama onun vajina görünümüde kapalı kutu gibi, yani iç dudaklar ve klitoris içeride kalıyor, "labioplasti olan varmı" başlılı topik var orada da yaptıranlar yazmıs, ben o cersareti yakaladım, insallah hayırlısı olur, evlilik mecburi sonuçta.. üzerimde çevremdeki insanların büyük baskısı var, aslına bakılırsa çevremde gördüğüm salak erkekler ve evlilikler yüzünde evlenmekten soğudum..birde salak triplerini çekemem, ona karsı basım dik olmalı..
işte böyle.. belki çok salak bu düşüncelerim. ama kafada sağlam tahta kalmadı zaten..:teytey: