Bir ilişkide,herşeyi unutalım yeni bir sayfa açalım demekle sayfa açılmaz.İnsanın kendisini değiştirmesi lazım önce.Ne kadar çocukça şeyler.Ara dedin,aramadın,telafi edicem,nasıl edicemi bulamadım.Bir özürdilemek ve aynı hatayı yapmamaktır telafi.
Onun için kendimi törpüledim diyorsun.Neden,niçin,ne gereği var.Sen neysen osundur.Taşıma suyula değirmen dönmez.İnsan birşeyleri yaparken kendi içinden geçerek yapmalı.Daha sevgili modundayken laçkalaşmış,yüzgöz olunmuş ilişkiler,iler ki yıllarda ne hale gelir.Şimdiden tavizleri veriyorsunuz,evlenince neden böyle diyorsunuz.Senin istikbalindenhedeflerinden daha mı önemli bu erkek,aşk meşk.Ailen seni okutuyor,sınavlardan iyi not al,başar,bir meslek sahibi ol diye.Sen sevgilinle saçma sapan kavgalar edip,finallerde başarısız ol diye değil.Sana ağır gelebilir cümlelerim.Aklını başına topla.Kimse vazgeçilmez olmadığı gibi,kimse bulunmaz kumaşta değil.İnan bana şuraya yazdığını cümlelere bile değmez.Ona ayırdığın vakti derslerine ayır.Kendi kıymetini bu kadar düşürme.